![]() |
Cytuj:
@UP Przypuszczam ze Med ma wiecej lat od Ciebie, so~ daruj sobie spinanie sie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@LaRevolution
Nie wbijacie pz? to jak fert mardo istna i fenly padli? boat trap?haha zobacz film jak dobrze wiem to polo wyszedl sobie przed statek to Ci wbili pz myslac ze nic nie bedzie a tu co? zonk. |
@UP
No to Ty lepiej zobacz filmy. Fert wbil pz przez przypadek, Istna nie mial pz. probowal jakos pomoc fertowi ( nie wiem jak tam mozna bylo pomoc ale ok.) No i skonczylo sie jak skonczylo. Wytykacie nasze bledy, a nie patrzycie na swoje, powiedz mi co to bylo na port hope? Bo cos mi sie wydaje ze tam wam cos nie wyszlo :S |
A co na ostatniej opence?
|
Zly dzien mielismy. A tak powaznie, na last ob all poszlo nie tak jak trzeba. ; ) Tylko ze my sie nie czepiamy kazdego waszego bledu jak wy naszego.
|
na ph nie bylo szefa a reszta juz sie sama potoczyła... a tak za serio mialbyc difenz, a nie wyszło xdd spoko maroko
|
Cytuj:
dales popis~ ale przynajmniej pomyslales, editnales posta z komentarzem do elfa, bo by wyszlo, ze jestes mega hipokryta :) |
Prawda taka ze nie uzywalbym elfa gdyby nie wy,bo mialem sposobnosc miec wczesniej i mialem ale nie uzywalem bo nie chcialem sie uczyc obslugi.
|
Omg skonczcie juz te tematy z tymi celestami ,harmoniami i botami,bo to juz nudne jest:/ I jedni i drudzy uzywali,uzywaja i beda uzywac botow i nikt nic na to nie poradzi chyba,ze Cipsoft wyjebie delety 60% graczy,moze wtedy sie cos zmieni;] Ja nie uzywam nic ,bo ng mnie w*****a ,a elfa nie ogarniam i jakos zyje;] Elo
|
ja tam pizgam na elfie równo xdd bob wejdz na gg czasem, bo jak nie to zacytuje koszyka 'KORWA, LEB CI ROZKORWIE'
|
Cytuj:
|
Jeżeli inter chce szybko wygrać wojne to bsp,maus muszą pojechać na jakieś zimowisko albo coś w ten deseń, bo my w tym in pectore to jesteśmy debilami.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |