Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   4959 kont ukarano za oszukiwanie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205196)

Kileros fire'son 02-02-2009 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2448059)
1. Nie porównywałem PK do morderstwa w Rl.
2. Pokazywałem proste analogie, które dziecko w wieku gimnazjalnym nie powinno mieć problemów w zrozumieniu, gdyby się chwilę zastanowiło.
3. Jeżeli tego nie rozumiesz to znaczy, że bierzesz to zbyt dosłownie.

To teraz, powiedz mi, co ma wspólnego PK, do morderstwa w rl? Oprócz tego, że i tu i tu zabijasz. Bo to chyba nie jest dobre porównanie. Zbyt dosłownie, to Ty bierzesz tą grę.

Cytuj:

A: ty ch*u!
B: sam żeś ch*j!

Śmieszne, nie?

;=/ Zrobiłem błąd i uległem tak marnej prowokacji...
Tak, śmieszne. Bo nie masz podstaw do nazywania mnie idiotą. ;)

ajeja 02-02-2009 17:24

Cytuj:

Masz może jakiś tajny sposób na zabicie solo na non-pvp 150 ek na dragach w yalahar, nie botującego afk?
Właśnie o to sie rozchodzi, że głównie boterzy są przy kompie i czasem patrzą na swoje chary jak im idzie a w tym czasie np robią zadanie. Skoro nie są afk to równie dobrze mogliby sami expic, ale może nie chce im sie zbierac kasy i co chwila klikać na innego potwora? Ja nie mówie o tych co bocą 10-15h na dzień bo to jest przegięcie ale jeśli ktoś se włączy bota tak jak ja dajmy na to na 5h i odpowiada zawsze jak do niego piszesz to chyba wielkich pretensji nie masz?
Cytuj:

A jak wlaże o 9, a o 9:15 wchodzi mi na respa jakis idiota i od razu włącza bota?
Ale ja nie mówie o takich jełopach, na pvp tak nie ma widzisz ze ktos ci sie wrył to atakujesz go dopoki ktos nie siadze przy kompie i mowisz mu ze byles pierwszy. Ja tak robie zawsze i nie mam z tym problemów. Ale skoro grasz na non-pvp to powinienes sie liczyc z tym, że nawet gość grający manualnie wbije ci na respa bo co mu możesz zrobić? Zwyzywa go?

Robson235 02-02-2009 17:48

i bardzo dobrze :]

cavebotter 02-02-2009 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2447828)
Btw - to ty non stop siedzisz przed monitorem, że masz pewność iż nikogo nie spotykasz/nikomu nie przeszkodziłeś?

Owszem, siedzę. Dlatego puszczam na te 3 godziny dziennie bo tyle jestem przy komputerze. W tym czasie bawię się Gimpem, piszę na forach, gadam na Gadu-Gadu - ale co chwilę maksymalizuję Tibię i sprawdzam czy nie ma nikogo wokół. Uwierz, moim boceniem nie kradnę potworków innym graczom- a mógłbym, w dodatku bym na tym skorzystał.

Jeszcze raz mówię, że nie chcę się usprawiedliwiać z używania bota.

ale jak taka

Kod:

18:39 Lilly Cherrys [29]: exura
i tak samo było jak dzisiaj byłem na kompie o 8 to chyba przesada? ^.-

informat6 02-02-2009 18:56

@UP
Powinni wlepiać bany za offtop -.-

@Topic
w końcu zaczynają coś robić. Niech zmienią regulamin, że będą mogli w tibi dodać wyszukiwarkę botów i będzie git :D. Albo jeszcze lepiej - niech dadzą do tibi ochronę taką jaką w antivirusach (antivirusy bronią się wirusami próbującymi włamać się do nich (czyli czytać adresy)).

Ze'To 02-02-2009 21:38

@ Rocket

już nie mam zamiaru mieszać się w tą bezsensowną dyskusję tutaj ale czytając Twoje posty nie da się nie zauważyć jednego : masz kompleks wyższości... skąd do chuja ty możesz wiedzieć czy ktoś chodzi do gimnazjum czy do jebanego przedszkola ? Pasowałbyś idealnie na zastępcę jarka co ukradł księżyc... Naucz się w końcu przyjmować do wiadomości nieco inne poglądy niż Twoje i przestań zachowywać się jak zasmarkany bachor, który z głupim uśmieszkiem próbuje każdego w*****ć wmawiając mu, że chodzi do gimnazjum... to że ty miałeś tego typu ze sobą problemu w takim wieku nie oznacza, że każdy na około je ma !
I tak ogólnie : ogarnij się...

ZapodajMuze 02-02-2009 21:42

Ja tam toleruje cave boty , tylko nie lubie elfa w pvp . A prawda jest taka ,ze wszyscy ci co bronia anty botowanie to albo : nie umieja botowac (uwierzcie ze to tez trzeba umiec ) , z ich lvlem juz sie to nie oplaca albo nigdy nie oplacalo czy nie rozumieja tak naprawde idei cave bota .

MunioxD 02-02-2009 21:52

elo
mam pytanie : dostalem bana tyle ze nie wiem za co ;/ botterem nie jestem

na tibia.com pisze mi : Account banished until Mar 01 2009, 13:51:41 CET because of using unofficial software to play (Automatically detected.)

a takze pisze cos takiego using unofficial software to play, account will be deleted in case of further rule violations!

czy moglby mi ktos to przetlumaczyc i powiedziec co to jest.
prosze pisac na nr gg 7174262

Tr0k 02-02-2009 22:38

smutne :( <znaki>

Setro 02-02-2009 23:57

Rocket, jesteś frajerem, bo twoje życie opiera się na tibii. Policz sobie ile pączków kupisz za godzine huncenia dragów. HhahahHAHah FAIL!

@Ze'To

Może go bili w gimnazjum HAHAHAHAHHAHA.

Ze'To 03-02-2009 00:16

@up

w to nie mam zamiaru wnikać, jeśli nawet to nie powinien być to obiekt żartów...

informat6 03-02-2009 00:23

proponuje zamknąć temat, gdyż to nie są komentarze lecz bezsensowna dyskusja offtopowa

Setro 03-02-2009 01:30

@Ze'To

No, może i tak. Ale ja nie będę taki powściągliwy jak Ty, mam za słabe nerwy do takich przypałów.

Zabanicjowany 03-02-2009 04:00

Dzisiaj padłem, mój kolega (marny ~70 ms) który nie potrafi odpalić bota i nigdy nie próbował bo jest przeciwnikiem dostał bana. Leżę i kwicze na ten nowy system wykrywający i zastanawiam się ile osób z tych 4000 nigdy nie używało bota, a bana w pysk dostało, i jeszcze w dodatku mój kolega kupuje pacci więc ładnie go wyruchali...

A ja od kilku lat jadę na botach tibia auto, ng bot, w obecnej chwili blackd proxy i nigdy nie złapałem bana! Tylko raz za lurowanie gsów do dziurki na pohu! :D I kilka notatek za jakieś śmieszne rzeczy...

@edit
Nie porównujcie reala do virtuala. W gta zabiłem z okrucieństwem masę ludzi, w tibii również, truskawa to m.in. limit zabójstw żeby hlvle nie przesadzały, a w realu nigdy bym nie zabił nikogo! A nie jestem cipą, może w ostatniej obronie mógłbym coś komuś zrobić, ale nie potrafiłbym tak sobie zabić jak w grach. Wiem gdzie kończą się granice.

Trol-Trol 03-02-2009 06:32

jesli to prawda ze nie uzywal bota i dostal bana i bylo wiecej takich osob to moze wycofaja te bany bylo by fajnie :) a gral z kims tym charem czy sam ??

Duch Niespokojny 03-02-2009 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2448642)
A prawda jest taka ,ze wszyscy ci co bronia anty botowanie to albo : nie umieja botowac (uwierzcie ze to tez trzeba umiec ) , z ich lvlem juz sie to nie oplaca albo nigdy nie oplacalo czy nie rozumieja tak naprawde idei cave bota .

Wytłumacz mi "ideę" cavebota, o wielki! :D

Gucias 03-02-2009 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze (Post 2448642)
Ja tam toleruje cave boty , tylko nie lubie elfa w pvp . A prawda jest taka ,ze wszyscy ci co bronia anty botowanie to albo : nie umieja botowac (uwierzcie ze to tez trzeba umiec ) , z ich lvlem juz sie to nie oplaca albo nigdy nie oplacalo czy nie rozumieja tak naprawde idei cave bota .

Ja nie botowałem bo jeszcze na głowę nie upadłem, żeby dokładać kasę za jakiegoś bota do gry 2D. A darmowe boty to w 99% murowany hack więc też za bardzo się nie opłaca.

Ludzie którzy dostali bany i mieli pacca(często nawet nie wiedzą jak to już jest bez pacca) nie zrezygnują tak łatwo - z uzależnienia tak łatwo się nie wychodzi :P

@down
Wiem, ale na razie nie potrzebuje :P

Setro 03-02-2009 10:54

@2up
Pozwól, że jak ci to wytłumaczę jeśli jesteś taki tępy. Idea cavebota opiera się na za*******aniu okrążeń po tych samych checkpointach (tudzież waypointach) i zabijaniu przy tym napotkanych potworów. UFFF.........

@up
BlackD Proxy możesz kupić za 100k, prawie na każdym świecie. I co do twojej teorii z nałogiem, nie gram w tibie przez bana, a mam oprócz main chara jeszcze inne wysokie levele.

Duch Niespokojny 03-02-2009 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Setro (Post 2449074)
Pozwól, że jak ci to wytłumaczę jeśli jesteś taki tępy. Idea cavebota opiera się na za*******aniu okrążeń po tych samych checkpointach (tudzież waypointach) i zabijaniu przy tym napotkanych potworów. UFFF.........

1. Kultura ffs!
2. To nie jest żadna "idea". Jeśli nie wiesz nawet co to słowo znaczy, racz nie wyzywać innych od tępaków z tego powodu.

Setro 03-02-2009 16:40

Jak nie wiesz co jest ideą botowania to masz HÓDY MUSK.
(Dla HÓDYH MUSKUW: wbicie jak największego levela, zgarnięcie jak największej kasy,a to wszystko w jak najkrótszym czasie)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:08.