![]() |
Atomówkę miałem w Split Screen ;D A widziałem jak paru używało EMP, trochę to śmierdzi jak na 15 killstreak.
Termograficzny celownik nie jest zły do odblokowania, wystarczy doby skill w "Quick-Scoping" i załatwione. @Gelt Jedyna motywacja żeby nie grać w tą grę. |
no i fail, xbox do odebrania z serwisu za 3 weeksy :x Takze porownanie praktyczne FPS konsola vs PC zostanie przelozone na grudzien. Czyli znow powrot do korzeni w postaci Age of Empires 2 ;)
|
Może ktoś coś napisac o Dragon Age'u? Zastanawiam się and kupnem. Wyglada na ciekawa pozycję. Warto?
|
Cytuj:
|
Jest już wersja PL?
|
Cytuj:
|
Masz ją? Nie odstaje poziomem od polonizacji Baldursów, Tormentów i Neverwinterów?
|
Jesli nie wyskocza mi jakies nagłe wydatki to zapewne kupię tego DA, ale najprawdopodobniej dopiero po świętach.
|
Cytuj:
Jeżeli chodzi o poziom w DA, to moim zdaniem jest normalny, ale mimo wszystko mi się nie podoba. |
Nie wiem, czy poruszaliscie juz ten temat, ale juz jutro jest oficjalna premiera Left 4 Dead 2! Jak na razie gram w demo i jest super.
Baaardzo chce miec full-ver, ale niestety nie stac mnie na oryginala, wiec pozostaje mi czekac na non-steam ;P. A wasze opinie? Graliscie? |
Cytuj:
Boję się, że DA ma taką samą polonizację jak NWN2 - ździebka ujową :/ |
Ja mam DAO. I powiem tak. Jezeli komus sie podobal baldurs gate, to DAO jest gra w sam raz dla niego. Trudne walki, wymagajace uzywania pauzy, planowanie kogo wpierw zaatkowac, kogo obezwladnic. Przy rozdawniu punktow talentu, trzeba sie zastanowic w jakim kierunku chcemy zeby dana postac szla. Kazdy bohater ma wlasna histore, cele, mentalnosc, z kazdym mozna porozmawiac na temat jego historii itd. Jakkolwiek nie wszyscy mowia chetnie o sobie i z poczatku moga sie na nas obrazic, za zbytnie wypytywanie ich ;) Chodzac po miescie badz tez jaskiniach, moze uslyszec nieraz jak nasi kompani sie kloca ( a raczej drocza, bo jest to przedstawione w wersji z dawka humoru) Co prawda gra nie oferuje 250 godzin rozgrywki jak bg, ale kolo 60 ( z pobocznymi questami ponoc kolo 100-120, ale pewien nie jestem) Do tego Bioware udostepnil graczom tool set'a do tworzenia wlasnych questow, map itd. Wiec pewnie gra bedzie przez dlugi okres zywa.
Btw nie wiem czy to bug, czy nie, ale jak wykonalem glowny watek u elfow, to dodatkowe zadania jakie byly, zostaly zablokowane, mimo iz gra wciaz pokazuje ze postac oferuje questa. Co do polonizacji, to nie wiem, gram bez dubbingu ;P |
Dragon Age'a na pewno kupię na święta. Ściągnąłbym, ale obiecałem sobie, że nie spiracę żadnej gry Bioware'u.
|
Cytuj:
Edit: Kto to Rybzor? :D |
Haha! kupił oryginał bez multi!!
|
Cytuj:
http://tvgry.pl/?ID=673 Będzie kilka wypowiedzi bohaterów, więc możesz się jakoś wczuć w ten podkład. |
O kurwa. Fronczewski. Znowu.
Takie coś się po prostu bierze w ciemno. |
Przeczytałem właśnie, że Rosjanie zbojkotowali MW2, za misję na lotnisku.
Bo niby nie chcą być uważani za "morderców". Tu macie link do tego artykułu: http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86...Warfare_2.html |
Ale nimi są... życie.
|
http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0
Super realistyczna gra ludzie. ; D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |