![]() |
Ja chciałem tylko przypomnieć, że ostatnio okazało się że faktycznie Vanessa = Drom, a nie jaki Oxygane ma na to dowody.
|
Cytuj:
|
Witaj, Arqan.
Ostatnia wizyta: 06-05-2008 o 12:24 Cześć wszystkim, ile to lat minęło haha, dzisiaj to nawet dorobiłem się dzieciaków :D Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Dakar De'Slayer Caspius Iriades Vanessa Dzięki za sesje RPG z młodzieńczych lat, miło było wrócić i poczytać, nawet i te błędy orto wszystkie haha. Pozdrawiam Arqan kiedyś /Zmora dzisiaj |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co jak co, ale potrafiliśmy ze sobą kulturalnie rozmawiać "za naszych czasów" :wasabi:
|
Stare czasy
Witam
Nostalgia aż kłuje w serce, tyle wspomnień, tyle czasu spędzonego na forum czy tibi.. Dzisiejsza tibia to juz zupełnie inna gra chodż chcialbym sie spotkac ze starymi wyjadaczami na jakimś serverze i pograc z dziadkami :D Kiedyś sen z powiek spędzała tibia, dzisiaj płacz dziecka i rachunki :D:D Na forum byłem duzo wczesniej ale weż znajdz teraz stare konto :P |
o kurde, konto działa
Siema tibijczycy, dobrze tu wrocic |
:)
:kon:
jestem stara |
Cytuj:
Ostatnia wizyta: 14-10-2008 o 22:32 |
ło cie czort, tibia.pl jak karaluch, nie do zajebania :p
|
Ile to lat minęło ;D
|
Byłem przekonany, że tibia.pl już dawno zaginęła z internetu, a forum na pewno musiało być zarośnięte spambotami, a tu proszę
EDIT: A licznik postów kiedy się pojawił? Z tego co pamiętam, to go nie było, bo zbytnio zachęcałby do spamowania. EDIT2: Ostatnia wizyta: 23-11-2013 o 22:26 Z jednej strony dobrze, że kiedyś używałem wszędzie tego samego hasła, inaczej bym nie zapamiętał. Z drugiej dobrze, że już jakiś czas temu zainwestowałem w dobrego managera haseł i wszystkie zmieniłem na losowo wygenerowane unikalne hasła, bo HTTPS na tibia.pl nie dotarł. Jakim cudem ludzie nie byli tu masowo hackowani to ja nie wiem. |
Ja się ciągle zastanawiam kto opłaca domenę i serwer tej strony i forum. Za każdym razem jak tu zaglądam niezmiernie się dziwię, że to jeszcze istnieje. :D
|
Jak dobrze, że jeszcze ktoś tutaj wpada :)
|
O rety, witam graczy na serwerze! Z ciekawości tu wpadłem po wpisaniu "Polalunia Tibia" i znalazłem moje konto i setki wpisów z okolic 2005 roku :D
W sumie w weekend na "darmowym premium" trochę pograłem, myślę, że będzie się czasami zdarzać :) |
Cześć misie, komu bana? :D
|
O w mordę! Myślałem, że Tibia.pl przeszła do historii,a tutaj takie zaskoczenie B)
Ostatnia wizyta: 11-11-2012 o 11:03 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |