![]() |
Do wszystkich napalencow - *klik*
@zdjecia: Emily: blah... dobra, niewazne, powiem tyle - nieciekawe. Sylwia (czy jak jej tam): fajne, mimo ze pozowane. Zdjecia robione z zaskoczenia rox ;) Knopers: 616 \m/ Poza tym fajna podkladka pod myche :p I gdybym ja mial laptopa, to bym nie marnowal czasu na Tibie... Cala reszta: jestescie zbyt malo charakterystyczni abym was zapamietal i skomentowal wasze foty ;PP A tak na serio to po prostu nie chce mi sie. Ide na mecz, bo Barca w pupala dostaje od Werderu i remis jest tylko kwestia czasu. Stay sic. |
Up : a na co bys go marnował ;>
@Topic : jednak Pani Kopytko ma najładniejszą twarz ;) jak to ktoś już powiedział :" ładnie jej z oczu patrzy " or something like that :P |
No tak... zapewne na ulicy poznał bym tylko:
Avala - widzę jego mordę prawie codziennie od 15lat O FUUJ xD Sylvien - naprawdę mi się podobasz i patrząc na twoje notki (niektóre naprawdę sic...) nie tylko mi xD |
hoomik: dzięki... OOHOOJH
gokufan: evul raper :D inaczej sobie ciebie wyobrażałem...;) |
Cytuj:
|
@Kolutib/liado
Całkiem fajnie wyszłeś :) |
Cytuj:
BARCA :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:P 2 od levej :P
|
@up: Trafiłeś :)
@Raul: Ok, skoro tak uważasz...ale zauważ, że połowa userów, którzy zamieszczają zdjęcia na forum umieszcza przy nich własnie tego typu teksty. Jak dla mnie nie ma w tym nic z tego, o czym ty wspomniałeś...chodzi raczej o ironię, ale to tylko moje zdanie. |
@Slagolash
Hahaha, wygladasz jak taki sprzedawca z Krakowskiego Barda (taki sklep o tematyce fanstasy i RPG ) :D |
@Slag: Ja mam tylko takie małe pytanie: "Czemu wasze spodnie są mokre? xD"... i czemu nam nie pokazywałeś tych zdjęć wcześniej (oprócz tego ostatniego, bodajże ja je sam robiłem).
|
@up: A jak myślisz dlaczego są mokre? xD A te zdjęcia dostałem dopiero w ten poniedziałek, więc nie miałem okazji wam pokazać.
|
ja myślę, żeee...specjalnie się tam ochlapaliście wodą ;>> a jesli nie to druga opcja - zlaliście się w portki :lol:
|
owned :-dd
|
@Mathea
Mnie zobaczyli, to sie ze strachu zlali w pory, proste :-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |