![]() |
sprubuje na 25 lvl druid na demona skeleta[knigt legi[dragon scale mail]
|
Siema mam druida 11lvl i 11mlvl i na razie expie na rotach swamapch i ghoulach ale zastanawiam się gdzie potem ;/ zawsze mam ten problem po ukończeniu około 20lvl.Jestem w Venore.
|
Hm.. Nie zgadzam sie zabardzo bo np. nie opłaca się chodzić na trolle... Nie lepiej odrazu orc spearman lub orc warrior od 8lvl tylko z odleglosci bic i oczywiscie na roty odrazuu na 9 lvl, Ja osobiście polecam fibule.
|
dobry temacik jako ze sam mam sorca to sie sporo z niego nauczylem ale mam takze wlasna taktyke na nie :)
|
dobry :) czytalem caly dokladnie!! :)
|
poradnik jest niezły ;) chętnie bym z niego skorzystał ale niestety nie jestem już początkującym graczem :baby::baby::baby:
B)B) :evul::evul: |
Sephiroth mam pytanie na którym lvlu moge pujsc na Wampirki :) BO niewiem :/ odpowiedz ;)
|
Cytuj:
Proszę o odklejenie topic-u z powodu znacznej dezaktualizacji. |
@ Sephiorth
można na guardach z dsami expic albo na demce xD:)
|
temat
no z drugiej strony ladny poradnik :) Pzdr ~Pall~
|
;/
dobra chlopaki.. ja musze spadac do jutra Pzdr ~~Pal~~ ;/
|
Na dvarw soldiery hodzilem z 8lv!
No nie...wy sie nie znacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Musze dopisac to i owo...B)
no wiec tak:Jako pierwsze miasto najlepiej(moim zdaniem)wybrac Venore!:cygaro: :cygaro: po pierwsze: blisko miasta w podziemiach hooooooooooooordy swamp trolów!a także morzna skilowac/trenić na ghulu.Zpodkałem tam 50lv. który trenił mlv. na ghulu.Jak jestes tam sam to minimum 10lv.+dla knighta i pala a mag i drut od 8lv.ja tam wbilem 20lv. potem desert:evul: :evul: :evul: i zdobycie 10k:cup:(potem wydanie na B)Crown ArmorB)) :)dobra powtarzam:Wybierzcie Venore!Nawet dragi sa blisko xD W tym miescie na prawde łatwo kupić tanio eq!Trafi się czasem noble arm za 1k...:evul: :evul: :evul: PoZdRo!:berserk: :wiking: :berserk: :wiking: Mam pytanie: jak sie tu wkleja zdjęcia?? |
??to chyba nie do tego działu...od tego jest "poradniki"
|
:)
ale nawet nawet poradnik ;)
|
giant spider od 25 magic lvl robiei ide huncic :)
|
A patrzałeś na datę powstania poradnika? Od tego czasu minęło trochę i jest już trochę przestarzały.
|
Ja polecam expic w okolicach Thais zaczyna na 8 lvl i idziemy na trole ( na prawo od dp) Po 13 lvl cyklopy pod thais . Na okolo 16-18 lvl idziemy do Mount Sternum i expimy z mala iloscia mf i uhow (Pół na pół) Po 26 - 28 chodzimy na dragi do venore. Takie jest moje zdanie. B)
|
Ja polecam początkującym sorcom i drutom amazy,valkirie w okolicach carlin.Myśle że tak od 15 lub 16 lvl można na cyce jeśli sie ma gicior eq :D
no a potem gdzieś tak od 25 myśle że kopalnie z guardami a od 35+ GS'y :D |
Cytuj:
Powiem ci że się opłaca siedzieć do około 10 lvl na trollach bo nawet dużo kasy leci :p |
5: ROTY: Można zacząć bić nawet na ósmym lvlu, ale ja polecam zacząć nie wcześniej niż na 12. Oczywiście należy uważać żeby im się nie dać otoczyć i to nawet około 20 lvlu. Jeśli się je wcześnie zaczyna lepiej mieć ze sobą w rezerwie GFB albo chociaż fireballa, ale można zamiast nich użyć fire/energy fielda. Wystarczą żeby się odgrodzić od nadmiaru. Oczywiście nadmiar to więcej niz 2 na raz. Przynoszą spory dochód jak na możliwości niskopoziomowego maga.
:D:D:D:D Tak, Tak Fire balle^^ Co za kity wcisksasz?:D Mnie na 8 lvl'u otaczały roty a ja miałem sam snake bit i dawałem se rade xD Żadych GFB ani FB nie trzeba mieć:) Jedynie co trzeba mieć: różdżka i rozum xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |