Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

kurcz 29-10-2005 08:58

To nie temat o tym kto lubi no-pvp czy pvp.Jak macie opinie o wojnie to pisać o wojnie.

Szympanz 29-10-2005 19:59

"Co ty wiesz o zaijaniu !" kurcz-aku

B)

notop 31-10-2005 00:12

dptf walac ciagle na botach chyba sie doczekalo czego chcialo i ez teraz tez wali na botach odrazu widac lekkie straty w dptf;]

Siwy Rogal 31-10-2005 01:42

Notop, powiedz kto z dpft leci/leciał na bocie. A co do ez, i ich nowego bota...hmm... za***isty jest ;p

notop 31-10-2005 06:34

alunir na 110% nawet tego neiukrywa,d thork i znalazloby sie wiecej szczegolnie tych od bot uhania;]

scorp 31-10-2005 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gagagigo
a ja niecierpie non-pvp, wg mnie na non-pvp grają ludzie bojący sie wyzwań, poprostu cykorzy, oczywiście nie wszyscy, zeby niebyło ze kogos obrażam

jak ktos osiaga 40lvl to wiesz;],duzo mowic nie trzeba -.-

Turon De'Galx 03-11-2005 20:12

Kurcz dosyć fajnie to opisałeś ;)
Skoro jeszcze nic nie pisałem w tym temacie to postaram może się opowiedzieć swoją historię na Arcani .
Mój nick to Turon De'Galx , grać zaczełem mniej wiecej w środku lutego . Starałem się dosyć szybko bić lvle na ile tylko mogłem , goniąc czołówke która grała od początku Arcani . Robiąc około 40 lvl dołaczylem do guldi stworzonej przez Lamusiniego a mianowicie Legends of Arcania . W pewnym czasie wywołała nam wojne Dark Wind czyli gilidia Szwedów . Wojne przegraliśmy wiec nasza gilidia się rozpadła . Większość dołaczyła do KGB i walczyła dalej przeciwko Dark Wind , ja postanowiłem nie dołaczać i starać się żyć spokojnie na Arcani . Dobijając 60 lvl postanowiłem zrobić najlepsze skille na Arcani ;) . Robiąc najlepszy Sword Fighting jak i Shielding 91/90 skille postanowiłem zabrać się za exp . Dosyć powoli dobiłem 70 lvl i odechciało mi sie grać ... postanowiłem ograniczyć mój czas gry i grałem o wiele mniej . Pewnego czasu kiedy KGB wygrywało juz wojne nową gilidie postanowił założyc Fosfik . Gilidia nazywała się Dark Purples Faster Turtles starałem sie do niej dołączyć lecz nie chcieli mnie przyjąć ponieważ nie walczyłem wcześniej przeciwko Szwedom. Skoro mi odmówili to nie starałem się już wiecej pytać o dołączenie do Turtli . Postanowiłem dołączyc do Cartoon Network gilidi którą założyl Sua Mea . Dobiłem 74 lvl lecz popełniłem jeden duży błąd a mianowicie nie kupilem blessów ;p ... pare dni później padłem na Slimie przez kicka . Straciłem 2 lvle i po 2 skille z sworda i shielidnga . Postanowiłem zostać Retired . Pare dni później doszedł nowy pacc i zastanawiałem sie o dalszej grze na Arcani , poszedłem kupic blessy . Następnego dnia stojąc sobie z jednym z lepszych kolegów z Arcani czyli Astarothem Zeg'en pod depo Ab'Dendriel wiedząc że obok nas stoji Druid Coral Beacha zażartowałem sobie , że zrobimy nową gilidie i wymieciemy Turtli z serwa ( oczywiście Coral wiedział , że to żart ) . Pare godzin pózniej przybiegł do kanionu na Edron Fosfik , Farylin Manson i ktoś jeszcze nie zapamiętałem nicku . Zaczeli mnie bić , na początku myślałem ze dla zartów ale skoro mnie strapowali to już sie domyśliłem , że coś jest nie tak ... Zabili mnie ;] pytając o co chodzi odpowiedzili , że planuje ich zniszczyć o.0 . No to żuciłem Arcanie i postanowiłem pograć na nowy serwie jakim była Furora . Zrobiłem tam nową postać jaką był 54 MS . Dowiadując się , że na Arcani gilidia Dark Purples Faster Turtles wypowiedziała wojne Era Zero bez wachania postanowiłem dołączyć do Ery no i wojna trwa... ;) To mniej więcej moje całe życie na Arcani ;)

Eldyn 05-11-2005 06:13

Turon nic o mnie nie wspomniales :(

Alex Dotto
Nov 05 2005, 04:55:23 CET Killed at Level 78 by Tagon Eloa
and by Saldov

Medivh Shady 05-11-2005 06:46

Turon De'Galx

Twój wybór

Lindlay 05-11-2005 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Turon De'Galx
Kurcz dosyć fajnie to opisałeś ;)
Skoro jeszcze nic nie pisałem w tym temacie to postaram może się opowiedzieć swoją historię na Arcani .
Mój nick to Turon De'Galx , grać zaczełem mniej wiecej w środku lutego . Starałem się dosyć szybko bić lvle na ile tylko mogłem , goniąc czołówke która grała od początku Arcani . Robiąc około 40 lvl dołaczylem do guldi stworzonej przez Lamusiniego a mianowicie Legends of Arcania . W pewnym czasie wywołała nam wojne Dark Wind czyli gilidia Szwedów . Wojne przegraliśmy wiec nasza gilidia się rozpadła . Większość dołaczyła do KGB i walczyła dalej przeciwko Dark Wind , ja postanowiłem nie dołaczać i starać się żyć spokojnie na Arcani . Dobijając 60 lvl postanowiłem zrobić najlepsze skille na Arcani ;) . Robiąc najlepszy Sword Fighting jak i Shielding 91/90 skille postanowiłem zabrać się za exp . Dosyć powoli dobiłem 70 lvl i odechciało mi sie grać ... postanowiłem ograniczyć mój czas gry i grałem o wiele mniej . Pewnego czasu kiedy KGB wygrywało juz wojne nową gilidie postanowił założyc Fosfik . Gilidia nazywała się Dark Purples Faster Turtles starałem sie do niej dołączyć lecz nie chcieli mnie przyjąć ponieważ nie walczyłem wcześniej przeciwko Szwedom. Skoro mi odmówili to nie starałem się już wiecej pytać o dołączenie do Turtli . Postanowiłem dołączyc do Cartoon Network gilidi którą założyl Sua Mea . Dobiłem 74 lvl lecz popełniłem jeden duży błąd a mianowicie nie kupilem blessów ;p ... pare dni później padłem na Slimie przez kicka . Straciłem 2 lvle i po 2 skille z sworda i shielidnga . Postanowiłem zostać Retired . Pare dni później doszedł nowy pacc i zastanawiałem sie o dalszej grze na Arcani , poszedłem kupic blessy . Następnego dnia stojąc sobie z jednym z lepszych kolegów z Arcani czyli Astarothem Zeg'en pod depo Ab'Dendriel wiedząc że obok nas stoji Druid Coral Beacha zażartowałem sobie , że zrobimy nową gilidie i wymieciemy Turtli z serwa ( oczywiście Coral wiedział , że to żart ) . Pare godzin pózniej przybiegł do kanionu na Edron Fosfik , Farylin Manson i ktoś jeszcze nie zapamiętałem nicku . Zaczeli mnie bić , na początku myślałem ze dla zartów ale skoro mnie strapowali to już sie domyśliłem , że coś jest nie tak ... Zabili mnie ;] pytając o co chodzi odpowiedzili , że planuje ich zniszczyć o.0 . No to żuciłem Arcanie i postanowiłem pograć na nowy serwie jakim była Furora . Zrobiłem tam nową postać jaką był 54 MS . Dowiadując się , że na Arcani gilidia Dark Purples Faster Turtles wypowiedziała wojne Era Zero bez wachania postanowiłem dołączyć do Ery no i wojna trwa... ;) To mniej więcej moje całe życie na Arcani ;)

Co to bączysz;p ? DW to byla gildia Hiszpanow;p 2 najwazniejsze osoby to byly Spain;p

Turon De'Galx 06-11-2005 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lindlay
Co to bączysz;p ? DW to byla gildia Hiszpanow;p 2 najwazniejsze osoby to byly Spain;p

2 Hiszpanów , 30 Szwedów ... Ewidentnie gilidia Hiszpanów xd

Siwy Rogal 09-11-2005 01:24

Alex Dotto
Nov 05 2005, 04:55:23 CET Killed at Level 78 by Tagon Eloa
and by Saldov[/quote]

ua ua ua ua Eldyyyn.... elite frag!!!!!!!11oneoneone

Sheriff Woody
Nov 03 2005, 02:49:35 CET Killed at Level 117 by Fosfik
and by Lindlay

Drogton 09-11-2005 05:24

EZ wygrywa faragami

EZ zdobyla wiecej fragow wszystko mozna zobaczyc na www.tibia.com na forum

Siwy Rogal 12-11-2005 00:51

Wygląda na to, że wojna zbliza sie ku koncowi. Dpft jak zwyke 0wnz0r ;]

Siwy Rogal 12-11-2005 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drogton
EZ zdobyla wiecej fragow wszystko mozna zobaczyc na www.tibia.com na forum

PO***ANY JESTES??? Nawet nie ******* takich glupot bo cie u***ie ;)))

Medivh Shady 12-11-2005 06:41

Sry ale mi się zdaje ,że jedna DPFT wygrywa ma wiecej fragów od EZ i ludzie z EZ zaczynają płacić np.Arris wczoraj :/

Maciekk 12-11-2005 17:54

arris zaplacil bo podobno sprzedaje chara

Harru 13-11-2005 07:54

nieczytalem poprzednich postow bo zabardzo niemialem czasu prosilbym zeby ktos mi strescil szybko przebieg wojny :PP zauwazylem za vorith i sua mea sie wycofali oO co mnie bardzo zdziwilo by wydawalo mi sie ze to podstawowa sila EZ jesli ktos zajdzie odrobinke czasu to niech mi przyblizy co sie dzieje na tym swiecie bede bardzo wdzieczny ;)

kurcz 13-11-2005 08:28

Za dużo by tu opowiadać jak chcesz przeczytaj mój skromny art. a dowiesz się troche.

Harru 13-11-2005 10:01

artykul przeczytalem ;> chodzi mi oto czemu np vorith i sua mea odszedli przeciez to sua mea byl liderem gilid oO z tego co widze to EO przegrywa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58.