![]() |
Echhh...Chcialo ci się to pisać.Ale moze sie przydac:]
|
Cytuj:
gdzie moge znalesc elfy (dla facc)? mapka respawnu na tibia.pl nie dziela, dlatego prosze o szybka odpowiedz. z gory dzieki |
chyba w ab :D
a ja gdzie moge znalesc pojedynczy spawn vampira i orca lidera dla facc ? i zeby podrodze niebylo czegos mocnego :P |
Vega
Senja Folda niedaleko Venore, jak idziesz od dwarven Bridge drog± [ znajdziesz] Kolo ghostlandu Koło dragona w Kazordoon Wyższe lvle mog± zaznać wrażeń id±c na Orc Forters [ przed elf forters ] macie 2 pieterka na 1 okolo 6 Wivern na 2 tylko 4 ;p PZDR |
Mam małe zastrzeżenie :)
Jest 1 resp Vampira dla Facc`a,niedaleko POH`u |
Gdzie jest dokładnie gorlam
Szukałem go w podziemiach ale nie znalazłem porsił bym o dokładna droge do niego oczywi¶cie z miasta
|
dzięki teraz będę wiedział gdzie jest dany potwór
|
GDZIE Sˇ CYCLOPS NA POH? <RESP DLA KNIGHTA>
GDZIE JEST DOKLADNIE GHOSTLAND??? heh dziwne co nie?? ale ja to znam wszytkie miasta oprocz darashia i carlin :) |
Cytuj:
|
Brawo
10/10 punktow za chec do pisania tego.
10/10 w ogole za temat. |
Potrzebuje mapki ghostlandu z respami itd. masz może linka?
|
Cytuj:
Poszukaj Ghostlandu i se zobacz. P.S. jeżeli nie chcesz spotkać DS'a nie schodĽ niżej niż poziom -2 |
Cytuj:
ale musi uwazac na wywerne |
Mam takie pytanie, gdzie mógłbym znaleĽć dobre miejsce na edron na dragi dla palka, 38 lvl 72 dyst, miło by było bez dl-i ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Jak będzie trzeba bohy na te dragi to wezme bohy ale drag to chyba ostatni potwór na którego s± potrzebne |
Smoki na edron to nie jest najlepsze expowisko dla pala ponieważ jest tam mało miejsca do ucieczki, bardziej bym polecał smoki na ankrahmun ale jeżeli tak bardzo chcesz na edron to najlepiej sprawdĽ na tibia.pl na mapie respawnu gdzie jest resp dragów, albo s± też w hero cave, tam s± 2 lub 3 dragi ale po drodze s± dsy, preistesy(czy jako¶ tak:p )beho ale tam bym odradzał ;).
niżej jest mapka http://s144.photobucket.com/albums/r...dragiedron.jpg |
Gdzie jest duuży resp ghoulów? Najlepiej w Venore.
|
@up
oj niestety kolo venore to tylko poh ale wiencje jest na gl(ghostland) kolo carlin |
Koło veno to chyba tylko na katedrze jest ich sporo z tego ci mi wiadomo ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |