![]() |
Mnie to w Tibii najbardziej wqrzają BrazylijczycyX(
Może juz ktos w tym temacie coś na ten temat powiedział (nie wiem nie czytałam całości)...Mam francuskiego nicka a francuski jest chyba podobny do ESPANIOL:) więc cały czas słysze "BR?", "BR?"... Powiecie: Trzeba było innego nicka wybrać ... proste... jak wybierałam imie to nie wiedziałam ze Brazylijczycy to taki natrętny naród |
Mnie najbardziej denerwoj br to najwieksze nooby nie ma wikeszysz jak mnie on denerwuja to najwiesci debile na swiecie
Cytuj:
Wymisliłem wierszyk o brazyliczykach :p "Brazyliczyk brazyliczyk to ruski chinczyk" moze bez sensu ale mi sie podoba |
@Karakanar
Największymi noobami na świecie to wg mnie Polacy. 1 raz pomożesz to już sie od nich nie odgonisz -.- @topic Mnie wkurzają thiefy którzy kradną mój lootbag. Reszte da sie wytrzymać ;) |
Utrata dużej ilości expa przy deadzie i PACC (kto to słyszał żeby kazać płacić za taką grę?!?! Niby Tibia jest darmowa, ale granie bez PACC mija się z celem). Finalnie te dwa powody wzięły góre i z Tibią koniec. (niedługo X360) :D
@down Cytuj:
|
Cytuj:
@temat Spam, dzieci internetu. Cytuj:
|
Skilowanie
Wszystkich knightów zapewne wkurza to, ze podczas spokojnego skilowania zjawie sie n00b i zabije ci np. slime. J ak mnie to wku.... denerwuje X(
|
Nr.1 wśród debilów palantów idiotów thiefów noobow to polacy, fakt ze "br?" potrafi zirytowac człowieka ale to co wyczyniają nasi rodacy <STFU> przechodzi ludzkie pojęcie. Gdyby głupota potrafila latac to Polska wznosiłaby sie ponad innymi krajami, chcecie przykładów? o prosze! jeszcze ciepłe ! : o
"Brazyliczyk brazyliczyk to ruski chinczyk" gratuluje inwencji twórczej, rosjanie i brazy-L-I-J-czycy (bo tak sie pisze poprawnie) mają ze sobą tyle wspólnego co ty z mózgiem. takich przykładów mozna wymieniac w nieskonczonosc, cóż poradzic, najlepiej pojsc chyba w ślady Wertera ;S <autoheadshot> |
Mnie wkurza :
1.BR X( X( X( X( Jak tylko widze mniejszy lvl br to zabijam lub blokam :evul: :evul: :evul: 2.PACC jest za drogi i nieuczciwy wobec grczy biedniejszych a bogatszych (JA NIEJESTEM BIEDNY ALE I TAK FACC) |
Ragnarok...
1.Brazyle
2.Grafika 3. Ludzie z nickiem typu pogromca demonów albo zabojca orshaabala a i tak wole grać w Ragnaroka http://www.kdr.net.pl dużo lepsze od tibii |
Oczywiscie wkurzaja mnie jednak, Polacy i innego typu n00bki, ale nie bede pisal o tym,..
Bardziej wkurza mnie to ze CipSoft nie przyznaje sie do bledu nie przeprasza za rozne rzeczy,.. Np, za strzelanie w ludzi na Battle liscie, powinnni zobaczyc ze teraz pk teamy to jest "Monolith". Nie przeproszą za kicki lagi spowodowane Niemieckimi serwerami jak i odpowiednikami Amerykanskich, wiem ze czasami to nic nie da ale, zawsze,.. Przepraszam by bylo :P Nastepna wazna rzecza jaka napisze, to dawno CipSoft nie zrobil Rebelli przeciwko sharerom :P Jest raczej jeden przyklad naczelny nie powiem nicka etc,.. Ale jest Senior Tutorem wiec ma imunitet u CipSoftu, ale to tylko moje zdanie :P No i te nasze polskie name, typu Ziomek Zenon Pogromca Demonuw etc,.. Dobrze ze Polski to nie Angielski bo tak caly swiat by widzial jakie Polacy niektorzy robia mierne name... 0 Twórczości No i mentalnosc naszych graczy lecz tego sie nie zmieni chyba ze ktos wyjedzie do innych krajow mieszkac tam, to by sie nauczyl inaczej podchodzic do tej gry.., Oczywiscie sa tacy szpielerzy ale jest ich malo u nas. Moze jeszcze pozniej cos wpisze jak wpadnie w glowe :P |
Najbardziej mnie wkur#@jają brazylijczycy. Łazi taki za tobą "br?? br??".X( Ku@#$. X( X( X( Jak ci zimno to sie ubieraj cieplej kretynieX( :evul:
|
A ja dostaje dzikiej furii godnej najdzikszego berskerkera gdy widze jak ktos kaleczy nasz język @up szczegulnie -.-"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" ""
|
A mi:
- lagi; - nooby; - kicki; - pvp; - palladyni; - rogaty of celesta; - wentyl of celesta; - lisek of celesta; |
JA tam jak widze noobka z nickiem typu "Krzysiu Wladca ognia" to tylko się smieje, mnie to nie denerwuje... tylko te perfidne, natretne nooby co jak im raz powiesz to nie rozumieją :/ ale oni tez są smieszni ;) kicki i lagi to dla mnie najgorsze :P
|
Mnie się nie podoba...
Mnie się w Tibii nie podoba wiele rzeczy takich jak:
- Nooby - Thiefy - Głupie nicki - Wpieprzanie się na czyjeś expowiska Dziękuję. |
1. POWER ABUSERZY!!!!
2.lagi, kicki 3. random pk z ponad 2x większym lvlem niż ja |
Cytuj:
|
A mnie denerwuja ludzie ktorzy łazą po depo i gadaja ,,free items' podchodza i cos gadaja po brazylijsku (ale polacy tez tak robia).:D
P.S lecz oczywiscie polacy nie gadaj po brazylisku a jak powiesz im ze nie dasz to odrazu hunted! i zwoluja sie na niewiadomo jakich kolesi. |
Mnie dużo wkurza. Oto lista ;) :
1. PK - na 100% 2. Plizaki (ja tak ich nazywam) - proszą np. "daj mi 50 gp, daj sworda, daj armor" 3. Premiosi (gracze z Pacc) - wywyższają się nad innymi, że mają lepsze możliwości, ładniejsze outfity, addony, domki, czary itp. 4. PREMIUM ACCOUNT - i po co to Cipsoft wymyślił?? ;( |
PA i PK - meczysz sie na guardach 5 godzin juz masz niezlego loota, wbija sie wyzszy lvle i Cie wygania zeby bylo malo to zabiera twoj lootbag, ale ok przezyles wychodzisz z kopalnii a tu pk team 8o no i konczysz z tibia :P
A nOOby i newbe to chyba najlepsze co tibie moglo spotkac, z nich jest wieksza zlewa niz z filmiku jak ktos pekuje. Nie raz slysze "daj cos" to wtedy rzucam scale armor i taki noobek sie cieszy :) a scalek mi nie brakuje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:20. |