![]() |
Italia:cup:
Francji nie lubie, może lepiej grali, ale co im to dało? Liczy się wynik a nie styl. Zidane? Zidane to dupek ktory nie radzi sobie z nerwami niczym dzieci NEO. Szkoda, że ten Włoch nie podniosl w tym czasie kolana, żeby zarył tym swoim łysym łbem. @offtopic Półobrót Chucka Norrisa ustąpił miejsca... półgłówkowi Zidana :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Równiez od początku byłem za Włochami (tylko dlaczego mam głos oddany na Brazylie, skoro na Włochów głosowałem? oO), w końcu tam spędzam wakacje co rok :) Co prawda troche mnie zawiedli Włosi, że nie atakowali, ale zapewne baadzo bali sie kontry Francuzów i straty bramki. Niewiem czy zauważyliście ale po zejsciu Zidana, Włosi sie obudzili i zaczeli atakować (kilka razy). Co do Zadana to Materazzi mu pewnie powiedział, że jest głupim talibem i wjedzie mu Boeingiem w chate xD Ale i tak Zodane nie powinien dać sie sprowokować aż tak :| No i Cannavaro. Po prostu zajebisty obrońca, taki młody Carlos xD Jedyny co sie chyba nie męczył :) Tak czy inaczej Bravo dla Azzurich! :) Za dwa tygodnie do Włoch jade niahniahniah xD
PS. Ten obrazek ROX! http://imagesocket.com/images/zidane29b.gif xD Edit: Fajny komentarz z Wp.pl xD kARPIK167: co wy wogóle możecie powiedzieć ?? po 1. Zizu po meczu powiedział, ze to ON jest "sprite" a ten włoch to "pragnienie". po 2. Zizu źle zrozumiał jak trener mu powiedział, zeby "grał głową" !! po 3. z tego co słyszałem Zizu chciał tylko sobie wytrzeć czoło z potu o koszulke włocha, ale tamten odrazu zareagował upadkiem !! po 4. Zizu nie zrozumiał reklamy Twixa i zrobił sobie odrazu "podwójną przrwe" !! po 5. i tak nikt nie lubi makaronu ze ślimakami i udkami z żaby więc o co te spory ?? pozdrawiam i jak powiedział Chuck Norris do Zizu "tylko ja potrafie wymiatać z półobrotu, więc Ty wal głową", po czym napili sie Tyskiego i wywiesili flagi Polski by pomóc "naszej reprezentacji" tak samo ja życze wszystkim miłych komantarzy wraz z "teresą z gazowni" !! POLSKA GÓRĄ !! |
Przeglądając komentarze zauwazyłem co Materazzi powiedział zidanowi- co?
"Grasz jak Rasiak":D Cytuj:
|
Materac urazil jego honor, a Zidane pokazal mu ze nie da sobie w kasze napluc.
To jest sprawa miedzy nim, a materacem, bo tylko oni wiedza o co poszlo. Za nic go napewno nie uderzylby, zwlaszcza w taki sposob. I nie gadajcie ze dupek, bo sami jak ktos was obrazi to nie czujecie sie fajnie i macie ochote mu walnac. |
@up
A walniesz? Czy raczej spękasz? :> Pamiętaj, przemoc fizyczna do niczego nie prowadzi :) Cytuj:
|
@Raul
A wiesz, że nowy 'władca' Realu ma zamiar sprowadzić C.ROnaldo? Real coraz bardziej schodzi na psy :( |
Cytuj:
Choc Luca Toni przy swoim golu nie byl na spalonym. To Iaquinta. Niech wprowadza padglad jak w hokeju. A Zizu, eh, szkoda, ale mogl sie opanowac.... @Raul Maja przyjsc jeszcze Camoranesi, Zambrotta, i ktos tam jeszcze :) OBY! @UP Czemu? W Portugalii C.Ronaldo sie kiwa, traci, ale w Realu mu niepozwola >.< @WKS Jak w koncu wprowadza podglady wideo, bedzie trzeba podsluchy zamontowac xD |
Mater do Zizou: Będziesz trenował Reprezentację Polską. :>
|
Zagraj sobie dwa razy mecze po 120 minut w odstepie 5~dni to zobaczysz ze jest to ogromna roznica niz po 90. Po drugie, a kto mial grac w finale? Brazylia, ktora Francja rozklepala w sumie bez wielkiego trudu, Portugalia, ktora tez Francja rozklepala? a moze Hiszpania, o ktorej porazce lepiej nie mowic? Z drugiej stronhy moze miala zagrac Ukraina z Szewczenka ktory niestety nic nie pokazal? A moze Niemcy? Ktorzy tak pieknie graja, a dali sie rozklepac Wlochom w ostatnich 3 minutach?
Jeszcze jedna sprawa, Wlochy podobno graja najbrzydszy i najbrutalniejszy futbol, hmm... zobaczcie sobie statystyki fauli i kartek, Wlochow sa daleko z tylu, chociaz grali wiecej emczy niz przegrani np w cwiercfinale. Druga sprawa to Henry i jego Joga Bonito. Pieeeeeknie gra, nie ma co, ma najwiecej fauli na koncie, a u wymuszaniu karnych nie mowie. A na ostatek, zeby nie doszlo do klotni, wczorajszy karny dla Francuzow byl SLUSZNY. |
Cytuj:
wyjdź zamknij drzwi na kłótkę żal.pl btw. zaczerpnięte z innego forum;p ZZ:Materazzi.. M:hmm? ZZ:Ja sprite Ty Pragnienie |
Cytuj:
Tak! Jeden karny sluszny! +2 nieuznane SLUSZNE! Maluda byl faulowany w polu karnym 3 razy, z cezgo 1 faul! |
Mundial, mundial i po mundialu...
Wedlug mnie Francja lepiej grala, ale Wlosi tez ostro walczyli, tylko teraz zastanawiam sie czy w meczu z Australia poprostu Wlosi tak cienko grali, czy gdyby Australia wygrala to mogla by dojsc nawet do finalu :P.
Macie tu 10 najlepszych goli wedlug mnie tych mistrzostw: http://www.youtube.com/watch?v=5iuI1bkCOAA http://rapidshare.de/files/25437861/10_goals_*****.html http://www.megaupload.com/?d=3SCXLNJT |
Cytuj:
Wiec ty stul pysk. Jakbys chcial wiedziec jest duzo chamstwa na boisku. Np. wolny dla Wlochow. Maluda stojacy w murze, przednim Wloch probojacy zrobic w murze dziure zostaje kopniety przez Malude. Ostatnio Gattuso jakiegos kolesia w glowe uszczypnal. Figo komus tez przypalil z glowki. Oni na siebie wyklinaja czesto. Nie lepiej bylo Zidanowi wyzwac go tez, zamiast uderzyc??? |
A jeśli on sypnął jakiś rasistowski tekst na jego przyjaciela, kogoś z rodziny albo coś? Też byś myślał jak mu dogryźć czy wypierdolił pierwszą lepszą częścią ciała?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Raul
Schodzi na psy, poniewaz C.Ronaldo to lalus, co sie wywala bez potrzeby, smieje do kamery i symuluje. Juz wole Beckhama. @Down Swietnie to ujales :) |
Jak to powiedzial jedenz z Francuzow "Sa rzeczy wazniejsze niz Puchar Swiata". Jezeli zarowno jeden jak i drugi milcza na temat tego co sie stalo oznacza to, ze sprawa widocznie jest powazna. Zidan podjal decyzje, dostal sluszna czerowna kartke, ale dla mnie i tak bedzie jednym z najwiekszych i najbardziej kulturalnych pilkarzy swiata. kazdy ma slabszy dzien.
|
Cytuj:
Btw, Figo w jego wieku nie był tym samym Figo co teraz. A co do tej afery we Włoszech to mam nadzieję, że nie będzie żadnych odwołań z powodu wywalczenia MŚ. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |