Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zmiany w grze po Update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85318)

neutralny16 18-07-2006 11:45

X( TTTAAAAA!!!kiedys to bylo : Tibia-darmowa gra MMORPG....a dzisiaj poprostu PACCA musisz miec....kolejne up-date jeszcze bardziej przyciska...te pkt. zmęczenia będą sie regenerowały szybciej dla PACCA i bedzie ich z 2x wiecej....pier*** kur*** takie hu* -.- X( X(
@Edit
aaa zapomniałem...co do run w Hotkeyach to......KUR*******!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge!!! WTF!!!:/ czyli teraz nie beda sie liczyly umiejętności tylko kto ma wiecej run,wiekszy mlvl ten wygra...to juz jest przesada.....i jak ktos ma duzo uhow to zawsze sie zdazy wyuhac...omg....przesada...koncze z Tibia....

koloda 18-07-2006 11:51

Moim zdaniem lot powinien byc dla osoby która dostała najwiecej obrazen od potwora dlaczego... lub najczesciej go atakowala . Jezeli sorcek expi sobie to wszystke potwory kture go atakuja , atakuja tylko go i lot jest jego lecz gdy sorcek jest na huncie z knightem to on dostaje najwiecej obrazen i nawet jezeli sie przezuci to tylko knight powinien muc wziasc lota... dlaczego...
Sorcek idzie na hunta po .. Exp , lota a knight idzie na hunta tylko po lota bo nie dostaje expa.. wiec po upadet knight z bloczenia ma jedynie tracenie uhuw...
Ale na kardza rzecz znajdzie sie metoda np bloczymy dl-a ubijamy go i jezeli nie ufamy swojemu parterowi otwieramy potwora patrzymy dsm a on juz podbiega a chcemu dsm-a miec tylko dla siebie no to zucamy poison filda na cialo a puzniej fire filda i sprawa zalatwiona czekamy 10 secund niszczymy fieldy i zabieramy lota i dzekujemy za hunt shoterom... taka sytuacja jest ruwnierz dobra gdy np ty solo bijesz demona a jakis sorcek wbiega kilka sd demon pada i wypada np mpa , ty tego nie morzesz wziasc ale on tak chodz wiesz co tam jest nic ci to nie da wiez zucasz fieldy i tyle po 10 sec zabierasz lota... a jak ci zwinie to juz kaszana bo vo mu zrobisz zabijesz go bedzie miala aola i nic nie wypadnie.. mozna zrobic screen shoty dac na forum i zalatwic mu hunta...
Ten pomysl z lotem dobry tylko na swiaty non-pvp
@down
scaignij sobie z majtek gume i ozbacz czy dziala

Yuno Skumi 18-07-2006 11:53

a skąd sciągnąć tego update?bo na tibia.com nie moge znaleźć widziałem tylko newsa

neutralny16 18-07-2006 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yuno Skumi
a skąd sciągnąć tego update?bo na tibia.com nie moge znaleźć widziałem tylko newsa

??lol???lol??lol??taa wez se sciagaj zycze powodzenia...omg:baby:

Shein Silvershadow 18-07-2006 11:55

A pamiętacie może, jaki wrzask był przed i po wprowadzeniu łamaniu broni dystansowych i punktów dusz? Teraz jest tak samo, a bronie dystansowe się łamią do teraz. Więc gadajcie zdrów.

SOF-Morgana 18-07-2006 11:56

Dobra, kazdy pier.doli tutaj podobnie... ja nie bede mowic co mi sie podoba a co nie. Wszystko sie okaze w praniu. Narzekaniem niczego nie zmienicie. I to jeszcze nie jest koniec tego update, jeszcze Cipy mają napewno jakiegos asa w rękawie. A wiekszosc tutaj jest popierd.olonymi noob.ami.

Powiem tylko ze mnie w*****a uzytkownik "Kobieta lekkich obyczajówa", kolejne kur.wa dziecko pierd.olonej neostrady.

Pozdrawiam wszystkich normalnych takich jak ja. <lol>

Celoz 18-07-2006 11:56

Jupiii!!! wreszcie nikt nie bedzie mi noobował lootu! huurrraaa!:dance:
a jak jest napisane że nikt nie będzie go mógł ruszyć, to nie może go przemieszczac czy tylko otwierać?

Grab_iarz 18-07-2006 11:58

Omg.. ;/

To sobie pograłem ,w tibie ,wbilem 60 lvl , po PGerowałem.. ; /
Mam wakacje chcialem wbic ten 60 lvl grac 10-12h dziennie a tu co ,
Tu jeden wielki cH***X(
Ale tak pozatym to update wypas.. ;/ na poziomie ,tego co byl z wprowadzeniem znikajacych spearow... -.-'

UPDATE SUX ..!!!!X( :( ;(

neutralny16 18-07-2006 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celoz
Jupiii!!! wreszcie nikt nie bedzie mi noobował lootu! huurrraaa!:dance:
a jak jest napisane że nikt nie będzie go mógł ruszyć, to nie może go przemieszczac czy tylko otwierać?

ku** czytac sie naucz wreszcie..www.tibia.pl poczytaj se jeszcze raz....:baby: :baby: :baby: :baby:

Solar Ray 18-07-2006 11:59

Wszystkie zmiany są ok, ale celowanie do ludzi na battle to totalna porażka. Teraz sorcowie będą mieli kolosalną przewage nad innymi postaciami. Byle noob bedzie umial celowac z run.

Lord kasztanowiec 18-07-2006 12:00

moze jednak wróce do tibi...;p

Exodus 18-07-2006 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koloda
Moim zdaniem lot powinien byc dla osoby która dostała najwiecej obrazen od potwora dlaczego... lub najczesciej go atakowala . Jezeli sorcek expi sobie to wszystke potwory kture go atakuja , atakuja tylko go i lot jest jego lecz gdy sorcek jest na huncie z knightem to on dostaje najwiecej obrazen i nawet jezeli sie przezuci to tylko knight powinien muc wziasc lota... dlaczego...
Sorcek idzie na hunta po .. Exp , lota a knight idzie na hunta tylko po lota bo nie dostaje expa.. wiec po upadet knight z bloczenia ma jedynie tracenie uhuw...
Ale na kardza rzecz znajdzie sie metoda np bloczymy dl-a ubijamy go i jezeli nie ufamy swojemu parterowi otwieramy potwora patrzymy dsm a on juz podbiega a chcemu dsm-a miec tylko dla siebie no to zucamy poison filda na cialo a puzniej fire filda i sprawa zalatwiona czekamy 10 secund niszczymy fieldy i zabieramy lota i dzekujemy za hunt shoterom... taka sytuacja jest ruwnierz dobra gdy np ty solo bijesz demona a jakis sorcek wbiega kilka sd demon pada i wypada np mpa , ty tego nie morzesz wziasc ale on tak chodz wiesz co tam jest nic ci to nie da wiez zucasz fieldy i tyle po 10 sec zabierasz lota... a jak ci zwinie to juz kaszana bo vo mu zrobisz zabijesz go bedzie miala aola i nic nie wypadnie.. mozna zrobic screen shoty dac na forum i zalatwic mu hunta...
Ten pomysl z lotem dobry tylko na swiaty non-pvp
@down
scaignij sobie z majtek gume i ozbacz czy dziala

To według ciebie jak sorc idzie z knightem na demony i wystrzela 50 bp sd to dla niego ma byc tylko exp ? Śmieszny jesteś...(włanie takich noobow kilka lat temu bylo mniej a teraz jest pelno , i to oni znisczyli klimat gry : ( )

matey 14 18-07-2006 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutralny16
X( TTTAAAAA!!!kiedys to bylo : Tibia-darmowa gra MMORPG....a dzisiaj poprostu PACCA musisz miec....kolejne up-date jeszcze bardziej przyciska...te pkt. zmęczenia będą sie regenerowały szybciej dla PACCA i bedzie ich z 2x wiecej....pier*** kur*** takie hu* -.- X( X(
@Edit
aaa zapomniałem...co do run w Hotkeyach to......KUR*******!!!!!!!!!!!!!!! ja nie moge!!! WTF!!!:/ czyli teraz nie beda sie liczyly umiejętności tylko kto ma wiecej run,wiekszy mlvl ten wygra...to juz jest przesada.....i jak ktos ma duzo uhow to zawsze sie zdazy wyuhac...omg....przesada...koncze z Tibia....

po 1- nikt ci nie kaze grac w tibie wiec nie musisz grac- krzyz na droge
po 2- pokaz mi jakas NORMALNA gre MMORPG ktora jest darmowa... -.-
po 3- mi ten up'date sie bardzo podoba o ile zmienia to ze ludzie na party beda mogli lootowac mobki wspolnie

Szkut 18-07-2006 12:06

jo dupa teraz pvp na gowno ci sie przyda ;p reszta ok

Level 18-07-2006 12:09

Brawo! :cup:
W końcu jakis fajny update :)

Ograniczenie czasu exp. to jest własnie to co juz dawno powinno być ;)

Celowanie z okienka battle, to żadna nowość ;)

Galus 18-07-2006 12:10

Beznadziejny ten update bedzie... np. gdy bloczysz jakiemus magowi np. bk to przez te 10sec moze podwedzic loota... a np. palek latajacy z dlem zanim doleci do deda to juz ktos i tak wedzi loota... bo przeciez mozna go blokowac X(
co do nowych funkcji Hotkeyow to jest parodia!!! zasada Cipow? NIe mozna z botami wygrac, zrobimy wlasnego :evul:
to samo z battle...

jedyna dobra rzecza jest nowe zasady dotyczace blokowania respow ;)

pare postow up/\Yuno Skumi
czy ty qrwa skonczyles chociaz przedszkole? czytac nie umiesz?

Dharell 18-07-2006 12:10

tylko co z tego będą mieć knighci, przecież oni są blokerami i po zabiciu potwora dostają loota teraz tylko dzięki uczciwośći kolegi będą mogli dostać loota

Corso 18-07-2006 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Level
Brawo! :cup:
W końcu jakis fajny update :)

Ograniczenie czasu exp. to jest własnie to co juz dawno powinno być ;)

Celowanie z okienka battle, to żadna nowość ;)

Chłopie Ciebie to juz chyba kompletnie POJEB*** , weż lepiej przemyśl to co napisałeś... niewiem kto mógl wymyślić Anty PG.... ktoś chyba kto zazdrości innym...

Seele 18-07-2006 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grab_iarz
To sobie pograłem ,w tibie ,wbilem 60 lvl , po PGerowałem.. ; /
Mam wakacje chcialem wbic ten 60 lvl grac 10-12h dziennie a tu co ,
Tu jeden wielki cH***X(
Ale tak pozatym to update wypas.. ;/ na poziomie ,tego co byl z wprowadzeniem znikajacych spearow... -.-'

UPDATE SUX ..!!!!X( :( ;(

muahahaha...dobiłeś mnie chłopie...całe wakacje grać w tibie od rana do nocy z przerwami na wyjście do kibla i do kuchni...

@topic

a mi sie update podoba jak narazie od początku do końca (zobaczymy następny news)...koniec gry 20h na dobe ^^

jescze antilyring by wyłączyć mogli :evul:

Zamkniety w domku 18-07-2006 12:32

Mnie jako iż gram knightem na non-pvp update sie podoba, mam tylko nadzieje, ze rozwiaza jakos problem z otwieraniem cial przez blokerow :)

Anty-PG - bardzo dobre, 8 godzin dzien w dzien to i tak za duzo, tylko uzaleznieni tyle graja, a potem mozna sobie jeszcze potrenowac.

Respawn - OK

Celowanie z battle - na pvp moze to uprzykrzyc zycie wszystkim ofiarom pk, no ale co poradzic.

Hotkeye na runy - dla mnie bomba, annihilator bez bota bedzie teraz czyms normalnym :P

Kapitanowie - jestem facc, ale paccom sie przyda, ony wprowadzili to do wszystkich npc (tych skupujacych loot :))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49.