![]() |
Ale jestes smieszny bylem ja i 3 moich kolegów cwaniaku w odwecie za to ze bijecie niewiadomo z jakiego powodu mojego kolege master t~
kozaky z was bylo potem was 7 ja sam (mam filmik) i baliscie sie mnie walic lol odpalilem skula i sam sie z wami bilem lol odwazni jestescie w 6 wala 44 lvl a jak do mnie w 7 to musialem skula odpalic zebtyscie zaczeli mnie klepac?? hahha kozak wprost rox odwazny jestes heuaheuaheuaehuaeh pozatym ja cie dorwe predzej niz ty mnie skoro w 7 mnie nieumieliscie ubic a mojego ziomka co ma 36 lvl mniej odemnie tez biliscie bez powodu i tez spora ekipa i tez wam uciekl to gz :D HoNoR FoReVeR:cup: ReVeNgE AlWaYs SwEeT ;]:evul: No MeRcY FoR EnEmIeS xDB) cya |
Ja powiem jedno Mistrzu zawinił to poszliśmy sie z nim spotkać i tyle...Było nas 6 ?? uheuehe to dobre :P szkoda ze jak ret~ waliliscie to mnie nie bylo bo bym sie pośmiał....
Lute com honra , morra pelos amigos... |
haah to ty jestes smieszny
nie wiem dokladnie w ilu mistrza waliliscie, ale ciebie walilismy w 3 osoby ja mistrzu i buczi reszta to byli jacys przypadkowi kolesie a ze ty niby byles sam? haha a lord bamboleo 60 ms to niby co nie od ciebie? master tutfa tez nie twoj ziom? bys sie nie osmieszal tyle ci powiem |
rethron co ze starym kontem?;)
Rethronn Zbanowany Data dołączenia: 28 09 2006 Stan: Aktywny gracz Profesja: Elite Knight Gildia: Mystycians Świat: Xantera Poziom: 80 |
Cytuj:
Aż tu nagle all rzucili się na mnie dlatego ze stwierdzili ze rethrona nie ujebia ... Zrobiłem wam coś? Uczestniczyłem w porannej akcji ? NIE. Więc sie odwalcie. PS. Może mnie chcieliście zajebać za to że Reth~ to moj ziom z rl i że jestem w Mysticans ?! Kozaki sie znaleźli ... |
@ klubmaniak
a za co wogole Ty i Twoja załoga bijecie mastera tufte , bo to mój ziomek i żal mi go nie możecie go zostawić? |
śmieszni jesteście wszyscy. Nie wypowiadam się na ten temat, bo mnie jeszcze zhuntujecie i będę hunted forever or pay 100k and you still hunted <lol2>
|
uuu, zrobcie wielka i straszliwa wojne miedzy polskimi gildiami, br sie uciesza.
|
Krymo: i tak masz payment u mnie...Bo na 18stce nie piles...wiec musisz sie oplacic :P
|
Co do wojny, ta niech zrobia war, br sie uciesza, beda zabijac skule, a Eod wam nie pomoze bo kal spęka znowu. I tyle z war będzie.
Zróbcie sobie war na ots, ktoś kto ma dobre lącze, niech postawi ots, ja moge zrobić potrzeba tylko hostera, zrobi sie RL levele i bedziecie sie bic, przegrani placa jakąś tam cene na RL tibi wygranym i tyle ;p |
Rethron to taki typ ktory ze wszystkimi zacznie wojne...ze mna tez zaczal ;)
w efekcie czego Custela go zabil |
LOL To się nazywa solidarność zamiast bić siebie to bijcie BR. A pomysł z ots'em też jest dobry. Tylko że hosterem musiałby być ktoś neutralny żeby wam skili nie podrasował... :D
|
Adii jednak ma pomysly :P Ale nie sadze, że cos takeigo wypali :P:P
Ta sytacja z Custela była przez to ze hackneli Sempaia ...a ret o tym nei wiedzial...i byl podpuszczany przez hackera...nie pamietam juz dokladnie jak to bylo :p |
Takeda Is Back !!!
Widze ze troszke osob czyta ta stronke wiec powiem o co mi chodzi krotko i wezlowato :P Wracam na dobre do Polski (tak Sarevok, do Polski:P) 8 listopada. Poniewaz przed wyjazdem zafunduje sobie Pacc chce odbudowac Takede. Wiem ze wielu Polakow ma bardzo przyzwoite levele i nie sa noobami (nawet Adii... on ma tylko pedalski sweterek, hyhyhy), wiec licze na to ze Ci co mnie znaja wiedza ze nie pierdole sie tylko robie cos i juz. Wiec:
1. Prosze wszystkich chetnych o wpisywanie sie na liste. Po prostu napiszcie "chce sie przylaczyc" pod tym postem czy cos takiego. 2. Minimum level 50. 3. Zaryzykuje i stworze demokratyczna gildie. Po prostu wszyscy decyduja o kazdej waznej rzeczy, jak na przyklad udzial w wojnie, wpierdol jakiejs osobie, pranie skarpetek Adiego (tysiace Polakow krzyczy:TAAAK! WY-PIERZ! WY-PIERZ!) i temu podobne. O mniej waznych szczegolach jak zwykle bedzie decydowalo Bakufu i ja. 4. Zero noobow. JAk zobacze ze lev 150 zachowuje sie jak idiota, to go wywale jak idiote. 5. Wpisujcie sie i do zobaczenia wkrotce. |
no prosze mal back :S
ciekawe czy coś wskurasz , jak pogadasz z tymi brami i resztą o sytuacji jaką teraz mamy xD |
xD
No pewnie kondradziu, ja moge dołączyć tylko to będzie = gildia hunted :D, także przypuszczam iz zanim ty wrócisz to rozpęta sie wojna i wiekszość wiekszych leveli pujdzie walczyć bo jeżeli kal przegra to i tak polacy sobie na servie nie zagrają
|
Bylbym Chęty do Przylaczenia się do tekady i równierz napewno kilka osub z moijej gluidy i wedlug mnie najwazniejsze decyzje o rekrutacji powini podejmować.Weterani Starej Tekady xD
|
oleeaaaaoooo;d
Konradziu, ja też bym chciał odbudować Takede ( i swoją postać;d) ale niewiadomo co z tego będzie...wierzę w Ciebie ze coś wskurasz:). Niemam tez nic przeciwko jakiejs wojnie...tylko Kal...;/
Hail OLD TAKEDA:):*:* |
@ rethron
w nawiazaniu to sprawy rehrona -.- ziom prosba nie wypisuj na tibi hunted hunted to byle kogo wczoraj rodowi pisales ze zabijesz go jako pierwszy, wiadomo ze w 6 osob z twojej gildi probowalo zabic mistrza~ ale powiedz gdzie teraz sa te twoje osoby, 4 juz sie powyspisywalo i neidllugo sam zostaniesz wiec po co ci to?? ja mialem tylko jeden problem do twojego kumpla a przez to ze sie wstawiles mamy ze soba problem zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie PS do reszty ktora zaatakowala mistrza~ dobrze zrobilsicie odchodzac z tej gildi bo rethron pajacuje bo mu sie grac nie chce i loguje sie sporadycznie a wy chceliscie grac anie mogliscie...
heuehue 09:39 Rethron [80]: ta to na huj prszyszedlas przyszedlas. wziolem, i padnalem heueh @ new takeda hmm mysle ze to interesujacy pomysl zobaczymy co z tego wyjdzie:) Hail BKoA :D |
Cytuj:
btw. tych skarpetek czy tam sweterka - kondradziu, to pewnie jakieś twoje nowe, samurajskie grypsiki ;p hahaha (SMIE-JEMY, SMIE-JEMY SIĘ, bo to bardzoe smieszne było. xD) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |