![]() |
ten pedal temabib sie do mnie przypiepsztyl i youffie :<
|
Cytuj:
RAWRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR akcja akcja a ja akurat mecz gralem....zawsze mnie ominie fun:"( btw. co aata chcial zrobic mortujac aresa w trapie?:P |
to aata znowu grał po pijaku?
|
Cytuj:
ma ktos filma?:d |
3:0
ale aby, pecadorz i milo też padli wcześniej... wiem wiem, znów bedzie jak galiron na behe, czy ktokolwiek inny... nie ma napisane, że przez dpft to nie liczy się itd. XD beka, że padli jak ich nikt nie gonił Szkoda, że nie biorę udziału w wojnie >.< Bham...here I come btw. Dpft - chłopaki bez obrazy ale nie dawajcie sie tak głupio zrobić... |
jakie 3:0 -.^ Lindlay padl,Ares, Zin i Aata~ to raczej 4:0 ne wiem czy ktos padl z beach
|
Z tego co wiem to chyba Zin nie jest w dpft, i niewiem czy tego fraga mozna dla Beach zaliczyc :p
|
aaa :P ale go z fragowali ;d Nocta napisal ze jest free... bo cos do niego napisal ze jest neutral :<
|
Cytuj:
Jeśli wojna jest między guildiami to czemu liczysz osobę z poza, jako fraga. Nocta jest z nimi jak widać....keno też można policzyć, że był...to policzcie ile x padł. <- to też nie ma sensu, więc prosimy nie gadać głupot. Do roboty, Ja..Ja..Ja..JAZDAAAA!!!!!!!!!! |
Chyba nic wiecej sie niestanie narazie, poczekamy zobaczymy;)
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do filmiku... Gratz udanej akcji... Zin, Ares, Aata i Lin nie mieli szans zeby cos zrobic... Nie dziwie sie ze padli, kazdy by padl:( Soul Hunter: a moze 3:2, zalezy kto jak na to patrzy:P |
Cytuj:
|
powie ktos po kolei jak to obejrzec?:)z gory pozdrawiam
down:dzieki:D |
Cytuj:
___ ale ich zrobili w jajo :D:D:D zobaczymy co na to polacy choc wapie ... bo beach i ibiza so swietnie zgrani no a fosa niech sie cieszy fragiem biedny aata lev. mu spad i nie wie co zrobi ;/ |
Co jest z Alunirem wycofuje sie czy jak?
|
nie moze sie wlaczyc;/pomocy:Dmam juz tibiacam i wgrane nowe mda do niej
biore i juz mi sie taka pusta lista wczytuje z character i nic gie gie 4379801 obejrzalem-szybko i latwo im to poszlo |
Sweeeeeeeeeeet :)
|
Cytuj:
wiesz, że jeśli przegrają to nie pograsz za długo - taka moja przepowiednia PS. bez posłuszeństwa wobec leadera nie ma na co liczyć. Albo się słuchacie albo... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |