![]() |
Haha Vatariel po co ci to ;P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Banished: until Dec 27 2006, 09:02:32 CET because of account sharing ("Ye I have 10 owners") |
Hehe aż nieprawdopodobne ale możliwe pamiętam jak kiedyś jeden z lepszych graczy dostał bana. Wytłumaczył się że na konto zalogował się w domu dziewczyny jednak bana nie cofnięto :/ Z Cipsoftem trudno wygrać :P
|
12:00 Pro'Pober [90]: You have left the guild.
|
Cytuj:
Vatariel.. no szkoda że dostałes nie słusznie bana :/ przykro mi! Corso gz ruin cię doceniło :D |
patrzcie patrzcie ;d
psa do domu wpuścili ... Corso w ruin xD |
Ale blackD i tak nie dostanie :D
|
Vatariel powiem Ci że cipsoft na forum stronki wszystko bieże serioX( . Na Furorze jak gralem 180+ ms dostał bana za to że zamiescil ip swojego ots na forum, dlatego trzeba uważać co się pisze.:baby:
|
Cytuj:
Żał takich postów jakie Ty piszesz , ale wiem czym to jest spodowane. Podobno "twoi kumple" tacy jak Tinup Kith ciągle Cię tyrają i brechtają z Ciebie (tak mi Tinup powiedział w rl) :D |
15:34 You see Corso of Darknes (Level 83). He is an elite knight. He is Crusader of the Ruin. corso nie szalej może jakis frag na dzien dobry jest kilka niższych lvli w ls:D :D
|
Cytuj:
Jak wyglądała ta sytuacja :D ? Nikt chyba nawet dla zartów nie pisze ze ma 10 czy 4632476 ownerów :D ? pOzDrO DlA VaTa... |
Ey chlopcy teraz uwaga bo mamy w naszych szeregach na forum gracza z ruin Lepiej nic nie pisac bo bedziecie miec hanta !xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym wole żeby taki TiNUP ze szczecina ze mnie brechtał niż jak z ciebie cała Polska :) |
Cytuj:
na twoim miejscu bym sie nie wypowiadal :P |
Cytuj:
@Gemaro Wiesz chociaż jak dostał bana? Napisał sobie dla zabawy na forum " i have 10 owners" i za to dostał |
Lol ale tu sie zgadzam z corsem najpierw gemaro bys sie dowiedzial za co dostal bana ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |