![]() |
Kod:
Sevilla - Stuttgart (handicap 0:1) 1 |
Kod:
Anderlecht - Poli Timisoara 1 1.60 |
Kod:
Sturm Graz-Panathinaikos 2 2.35 |
Ukryty tekst:
dobra, fail. Ale jak sie bawic, to sie bawic ;] Kod:
(7097) Belchatow v Arka 1 1.65 |
Manchester City - Burnley [1]
Barcelona - Mallorca [1] West Ham - Everton [1X] Sevilla - Villareal [1] Wolves - Arsenal [2] Ruch CHorzow - Jagiellonia [1] Valencia - Saragossa [1] ------------------------ Polonia W. - Cracovia [1] GKS Belchatow - Arka [1] Wolves - Arsenal [2] Newcastle - Peterborough [1] Polonia B. - Lech [X2] |
Ot taki sobie kuponik, pierwszy w tym sezonie :d
A.Villa - Bolton 1 Tenerife - Malaga 1 Wolves - Arsenal 2 Blackburn - Portsmouth 1 Mainz - Nuerenberg 1 Lorient - Boulogne 1 Stawka: 5zl Kurs: 32.18 Zakladana wygrana: 144.80 :) |
Kod:
(7105) RUCH CH. v JAGIELLONIA 1 1.80 |
haha hoom puszczę prawie identyczny z tym że brema na bramki -2, hertha i chelsea z podpórką ^^
|
jak sie bawic, to sie bawic ;] Tylko cos czuje, ze bede mial rano problem zeby wstac wystarczajaco wczesnie zeby do stsa zdarzyc... w sobotq wake up o 13 byl, w niedzielq pewnie bedzie jeszcze pozniej ; I fail ze PLK nie ma w ofercie stsa, fajny typ na ta kolejke by byl... jak ktos u netbukow gra, to Turow - AZS 2, under 145.5. Kraza ploty ze moze to byc ostatni mecz Obradovicia w Zgorzelcu, a po nim ma przyjsc Urlep, takze nasz polski drimtim moze specjalnie sie polozyc zeby tylko przyszedl Andrej (a Wojcik to pewnie bedzie jeszcze podnosil rywala, zeby tylko mial blizej do obreczy). Nie zdziwiloby mnie to jakos szczegolnie, a podejrzewam ze ploty te doszly i do Obradovicia, i moze miec juz totalnie wyjebane na Zgorzelec i wszystko co z nim zwiazane. Takze powtorze sie, ale Turow - AZS 2, under 145.5. Bey, ide w koncu pod kolderke, bo zmarzlo mi sie trochu.
|
Status kuponu: Wygrany Typ zakładu: Wielokrotny
nr. nazwa zdarzenia typ kurs grupa 91 Aston Villa-Bolton Pilka Nozna - Anglia 1 1 1.7 - 94 Tottenham-Sunderland Pilka Nozna - Anglia 1 1 1.55 - 1117 Newcastle-Peterboro. Pilka Nozna - Anglia 2 1 1.45 - 95 Wolverhampton-Arsenal Pilka Nozna - Anglia 1 2 1.42 - 314 Den Haag-PSV Pilka Nozna - Holandia 1 2 1.42 - 136 Hertha B.-FC Koln Pilka Nozna - Niemcy 1 2 3.25 Wkład: 5.00 zł Wygrana: 112.68 zł |
Kod:
Ionikos - Thrasivoulos F. X 3.00 |
Kod:
Bośnia I Herc-Portugalia 02 1.36 |
Kod:
Wygrany |
Kod:
Status: Wygrany |
Aby wziąć udział w konkursie, w którym nagrodą jest premium account na 90 dni, należy wysłać sms o treści: game xxrzct na numer: 79079
Każde zgłoszenie bierze udział w losowaniu, z którego zostanie wylosowanych pięcioro zwycięzców! Koszt całkowity jednego sms'a to jedyne 66gr! Nie przegap swojej szansy i wyślij sms już teraz! |
ostatni kurwa raz postawilem na barcelone... ostatni raz postawilem na bordeaux... ostatni raz postawilem na lyon... ostatni raz postawilem na arsenal... ostatni raz postawilem na wolfsburg... pierdole, nie stawiam do konca grudnia, jak nie idzie, to nie ma sensu jeszcze bardziej sie pograzac.
|
Cytuj:
|
Nie denerwujcie mnie : /
Ten weekend to w ogóle spalony. |
dlatego ja prawię nigdy nie stawiam na wielkich faworytów do wygrania całej ligi, bo praktycznie co kolejkę kilka z nich sprawia niemiłą niespodziankę, a w ten weekend to już w ogóle...;d
|
Całe szczęście, że obstawiłem, ale jednak nie wysłałem. Tylko bym klną na Lyon, który przegrałby kolejny OCZYWISTY(z ostatnią drużyną, która ma 1!!!!!!!!!!!!! punkt) mecz na mym kuponie.
|
Debrecen - Liverpool, typ 2
Barcelona - Inter, typ 1 Unirea Urziceni strzeli, typ 1 Bayern - Maccabi Haifa, typ 1 Real - Zurich, typ 1 Juventus strzeli, typ 1 Milan LB 1,5, typ 2 Stawka 5zł, Kurs 10,36 ew. wygrana: 46,60zl jakieś sugestie? @down bardzo pasuje nam wygrać, bo może być źle. nie ma messiego, ale jest pedro. ibra mysle, ze zagra. |
barcelona inter x2.
W katalonii mamy istny szpital |
zebys sie przypadkiem na Bayernie nie przejechal... wcale mnie nie zdziwi jak to bedzie ostatni mecz Van Gaala w Monachium.
I 100% pewniak z wysokim kursem na dzis: Turów Zgorzelec - SLUC Nancy 2 2.05 Kod:
Unirea - Sevilla X2 1.32 |
Kod:
Ottawa-Columbus 1 ps olympiakos coś daje dupy, do przerwy ładnie lecieli, teraz już przegrywają |
Kolejna losowa taśma
Kod:
Telstar-F.Sittard 1 1.90 |
I kupon na ten weekend:
Blackburn - Stoke 2 3.36 Portsmouth - Manchester United 2 1.37 Wigan - Sunderland 2 2.68 Wolverhampton - Birmingham 2 2.75 Everton - Liverpool 2 2.15 Fulham - Bolton 1 1.90 Kurs: 138.59 Stawka: 3 Ew. wygrana: 374.20 II kupon: Paris SG - Auxerre 1 1.86 Lens - Marseille 2 2 Nancy - Bordeaux 2 2.05 Lyon - Rennes 1 1.50 Arnhem - Ajax 2 1.45 M gladbach - Schalke 2 2.05 Hoffenheim - Dortmund 1 1.80 Kurs: 61.20 Stawka: 2 Ew. wygrana: 110.15 K.Jay |
Dortmund i Wolves pewnie Ci nie wejdą. Za dobrze by było :D I B'burn.
|
Odra - Wisła 2
Bayer - Stuttgart 1 Arka - Śląsk 2 Lorient - Grenoble 1 Ruch - Korona 1 Stawka 4zł Wygrana 56,50 zł |
A na mecz Barca - Real nikt nie stawia? Boicie się nie trafić ? :P Oczywiste to jest, że wygra Real, a do tego u mnie przelicznik mam 4,60 na jego wygraną...
@offtopic Ma ktoś konto na tobecie? Bo nie mogę ogarnąć gdzie się robi zakłady akumulacyjne... |
Cytuj:
|
Fc Barcelona - Real Madrid (dokładny wynik) 2:1
stawka 10zł ewk 67,5zł |
Cytuj:
RĄBAĆ sprzedawczyków z Lorient i rUCHA... |
No jestem kibicem Barcy, ale prawda jest taka, że nie patrząc na tabele, a na spotkania - ich gra wygląda 100x lepiej niż realu. Żelka będzie musiała zagrać pod publike, a że jest po kontuzji i przeciwko Barcelonie nigdy nic nie grał to będzie mecz na 1 bramkę, taka prawda. Ale Real ma bramkarza, więc będzie 2-1 albo 2-2, bo Barca straci bramki po kontrach.
|
A ja Realu, fakt.
Ale patrząc na pro umber skład Barcy i Realu, do tego meczy, to wniosek jest jeden.. Bramkarz Realu dużo lepszy od jakiegoś Valdesa Obrona tylko tu jest jeden mankament, jeden obrońca który źle gra. Pomocnicy z napastnikami - światowa czołówka, Raul, Kaka, Krystyna i wielu innych, Real tego nie może przegrać... |
Odra - Wisła - 2
Lyon - Rennes - 1 Catania - Milan - 2 Den Haag - Feyenoord - 2 Getafe - Xerez - 1 Bayer - Stuttgart - 1 Stawka - 10zł Ew.Wygrana - 172zł : ) |
Cytuj:
@up Lyon nie wejdzie, Bayern też może mieć problemy. Żeby nie było offtopu, bo byłem pewien, że to Wydarzenia sportowe;d Kod:
Waregem-Lokeren 1 1.65 Kod:
Catania-AC Milan 2 1.9 Kod:
Fc Barcelona - Real Madrid 2:1 7.5 |
Cytuj:
Z twojej pro evul zajebistej czołówki, tylko "bramkarz" i Kaka dzisiaj trzymali jako-taki poziom. W 2 połowie miażdżyliśmy Was na potęgę. |
Stawka: 10.00 Ew. wygrana: 204.20
Boulogne - PSG 2 Roma - Basel 1 Blackburn - Liverpool Dortmund - Nuernberg Milan - Sampdoria 1 Villarreal - Getafe 1 ? |
http://img705.imageshack.us/img705/7333/mil.jpg
jak mi sie bedzie chcialo dupsko ruszyc to moze cos takiego puszcze jutro |
mmmm cudowny ten przelicznik na Mallorcę ; o
dzisiejszy Kod:
Dinamo.Buk-Sturm Graz -2.5 1.75 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |