![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A oni was ;< I robi sie błędne koło.... |
Cytuj:
Prawda jest taka ze Nemtorowi pvm sie zaczelo nudzic i dal sie wplatac w wojne Anima/Eternal March. Sadze ze juz mu sie zaczyna to nudzic (moje osobiste zdanie) ale coz nie ma juz odwrotu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Metek. |
Cytuj:
btw. za jakiej 200k moze by mi sie udalo przekonac innych zebysmy wyszli;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam!
Wedlug mnie ta wojna nie ma przyszlosci, bo zapewne ani Masak z Nemtorem nie beda chcieli oddac Aldory. Szczerze mowiac obie strony powinny zawrzec jakis pakt miedzy soba.(chociaz wiem ze jest to nie mozliwe) Od krotkiego czasu jestem za EM, dlaczego? Pewien czlonek CO chcial wyludzic odemnie pare rzeczy, zabili mi 2 razy kolege chodz nie jest w EM. Mysle ze bedziecie walczyc do czasu....do czasu kiedy zobaczycie to samo co Roshar. Rosh byl jednym z najwiekszych PA na serverze sam odczulem to na swojej skorze. Btw. Nie piszcie zbednych postow na temat mojej wypowiedzi. Kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Co do botow, Cipsoft znajdzie jakies, jak zwykle "madre" rozwiazanie by zapobiec temu. Zycze wszystkim milej wojny! I pomyslcie jak mozna by to rozwiazac "pokojowo". Albo zrobcie cos zeby postronni ludzie nie cierpieli. |
Chcialbym sie spytac tych bardziej wtajemniczonych od ktorego lvla jest tzw. ta wasza "blokada lvlowa" o ktorej wielu ludzi mi mowi. Narazie nie dziala mi forum tibia.com dlatego zwracam sie do Was z prosba abyscie oswiecili mi do ktorego lvlu moge sobie spokojnie expic ;} (jesli nie mialem do czynienia z zadna strona podczas wojny)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do 90~lvla mozesz dosc "normalnie" expic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A przypadkiem nie bedzie pijany znowu ;p? |
Eloh Arks
Apr 20 2007, 22:08:47 CEST Killed at Level 109 by Star Reon and by Legendios Tito Grimgor Apr 20 2007, 22:08:47 CEST Killed at Level 77 by Legendios Czyzby sie nasunal? ;d |
Legendios szaleje ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to po co gadasz ze jakby nie bod to bylby pokoj :) a masak nie jest w bod :) |
Lol
Cytuj:
Kim ty k.rwa jestes pajacu muhahahah skasowalem bo chcialem poszedlem do carlin i zabilem 6 osob jakies nooby co ty tu bredzisz ....... Btw nie masz za kogo sie podawac szmato ? |
lol bUhauhauHA 2x rosharow ktory prawdziwy?8o
|
Przecież nie ten hacker, który daje scry na forum.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zgadnij -.-' |
Cytuj:
|
...
@up
dowiedz sie co to ironia, sarkazm itp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@hupe zeby sie nie poplakal po takich ostrych slowach ;( btw, na forum sa fejk linki do naszego zjazdu, tu macie prawdziwe \o/ http://i151.photobucket.com/albums/s152/vuxiu/coht2.jpg |
@up
"to ludzie z em go do tego popchneli w glownej mierze..." Moglbys to uscislic ? Bo caly czas piszesz ze przez Em, ze przez EM... Co takiego zrobili strasznego ze postanowil wam pomoc ? Prosze nie pisz ze chodzilo o boty albo PAing. Czekam niecierpliwie na odpowiedz |
.
@up
zabijali czlonkow CO i nieodpowiednie osoby |
nie moglbym, ale powiedzmy ze ktos z em sypnal plany pewnych osob wobec innych osob :)
|
@UP
AAAAAAAAAA juz wiem, a znajomym tych osob byl ojciec brata znajomej mojej siostry ktora jest zona mojego wujka z trzeciego malzenstwa :D Odpowiedz mi, co Ci szkodzi ? Ktos zawinil to powiedzcie co i kto ! a nie pozostawiasz/cie niedomowienia... Moim zdaniem to poprostu nie jest prawdziwy powod, poniewaz gdyby to byla w 100% ich (EM) lub danej osoby wina to byscie to jasno i wyraznie powiedzieli... Po przeczytaniu tego mozesz/cie stwierdzic ze Twoja odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje. Mam nadzieje ze powiesz prawde ( dokladniejsza ) lub chociaz powiesz dlaczego to taka tajemnica ? chyba to nie wasza wina ? PRAWDA ? |
nie moge teraz tego wyjasnic nie wazne jakbyscie sie starali. w em wie o tym moze z 5 osob, ich spytaj moze ci wyjasnia, chociaz watpie. mnie zobowiazuje tajemnica poki co
|
Cytuj:
|
@Knox
Poczekaj daj mu czas zeby mogl zmyslic jakas odpowiedz. A jezeli chodzi o powod? Anima to swoja droga, ale pare tygodni przed wojna rozmawialem sobie spokojnie z Nemtorem i powiedzial mi ze tylko czeka na wojne bo mu sie juz nudzi zabijanie potworow. Sadze Knox ze to wszystko powinno Ci wyjasnic. Nie wiem czy ktos pamieta jak padl Vojuva na samiutenkim poczatku, takie wypowiedzenie wojny. Chyba z 60/70 osob poszlo go zabic 1 knighta, a teraz na ob pojawia sie max 30 od nich :) |
Cytuj:
2.Hupewdupe - tylko go nie zabij na faccu oke? 3. vu'xiu lepiej wygladasz na tym zdjeciu niz na tamtych xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |