![]() |
Ta massloga zrobili:P
Tylko dlaczego ja tez padlem...:((( Edit: Chuj zajebali mnie ale ja im nooba tez: Jun 07 2007, 22:26:12 CEST Killed Xomorey at Level 39 ok |
Cytuj:
Ty to normalnie prawie juz bluznisz :p |
Cytuj:
Pozdrawiam Ostap |
Cytuj:
2 ovvnera ? ; o czlowieku to powiedz mi czemu kurwa dsy + hydra padłą ? od razu ; o |
@up
Ovvner to takie spolszczenie tak?? ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
Wiesz dlaczego uciekl ? Mam nadzieje ze odpowiesz bo o aurerze "wiesz wszystko" Jak nie to ktos z fagu napisze bo mi sie nie chce pisac :( TYLKO ODPISZ!! |
Cytuj:
nawet nie wiem kim jesteś bo brak ci cywilnej odwagi ale huj z tym.. Elom jest kolesiem który sie kiwa jak mu wiatr zawieje takich ludzi trzeba tępić. |
09:58 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
xD ciekawe czy go ktos zabije... Powodzenia |
Cytuj:
Teraz czekamy na filmik ;) |
Cytuj:
Ty tez boski nie jestes. Mowisz, ze Elom ma 15 lat a sam piszesz "huj" jak takie dzieci. Sonda: Losari Temat skasowany przez Wald_Kerius Powód: Żałosny.... Na jaki temat była ta sonda?:D @EDIT Chyba, ze boski i bezbłędny student wyzszej uczelni, ktory ma wiedze wieksza niz jego boscy profesorowie te bledy robi specjalnie? (czyt. "huj", "przeczkole"). |
Cytuj:
Temat jaki jest Elom Tika xD |
Cytuj:
Lool xDD hahahaha ;p |
Cytuj:
|
W taki sposob ze nawet ten wasz "elom "by uciekl. Jakby nie noob chary to padlby odrazu ;/
Wiec jak nie wiesz to nie pisz :) |
Jak cos to dajcie link do filmiku ;)
|
11:19 You see a dead human (Vol:10). You recognize Piaty Jezdziec Apokalipsy. He was killed by Vladislavus Dragulia.
|
11:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Govinem. He was killed by Hugedock.
Jun 08 2007, 11:44:22 CEST Killed at Level 50 by [CHAR]Bud'bundy[/CHAR] and by [CHAR]Hugedock[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[CHAR]Piaty Jezdziec Apokalipsy[/CHAR]
Jun 08 2007, 12:18:36 CEST Killed at Level 115 by[CHAR] Beru Senwin[/CHAR] and by [CHAR]Vladislavus Dragulia[/CHAR] Jun 08 2007, 11:19:14 CEST Killed at Level 116 by[CHAR] Lord of Sorce[/CHAR] and by [CHAR]Vladislavus Dragulia[/CHAR] 2 raz bez blessow hahahah |
Cytuj:
Cytuj:
@up gogogo to rookgard |
@Barek
Ty noobie jestes moim idolem, myslisz ze jestes masta pvp? hahaha to dzis pokazales, 2dedy, 3lvle |
@TOPIC
Gratz fragow, gratz zabicia Orsha~ @Sting~ Mam takie pytanie, z czystej ciekawosci, za co Govinem nie ma tu gry? |
@ Rutek (Vladislavus Dragulia)
Gratz Hattrick ! ; > |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja chcialem ci tylko pogratulowac :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nooo .. Ty jestes ogarnięty jak chuj 70~ sorca zrookowac do 60~ Buaha ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
buhaha a ty jestes smieszny czyli vesz tez cie zrookowal bo straciles expa buhhaha |
Co polecialo z orsha?
Bo bradzo mnie to nurtuje xD ale pewnie nic ciekawego bo juz byscie tu pisali. Czekam na odp.:) |
Ogladnij sobie filmik adu
|
Jakos nie potrafie znalezc.
Podasz mi linka? PLAX:) |
@Barrek
niedawno śmiałeś się ze kicka dostalem i padlem a ty pokazales dzis swoje mastah pvp my nubami dalismy rade cie lurnoc na up a ty zamiast uciekac w druga strone to podbiegles w strone fagu a pozniej jeszcze lepiej zamiast poczekac jakis czas to za 1h poszedles blesy kupic szkoda mi tylko jednej rzeczy ze nie zdorzylem dobiec do ciebie i zlapac na tobie fraga ;( pajac z ciebie i tyle GL bedziesz bil swoj rekord 2 dedy w 1h ? czy dajesz se spokoj pokazales dzis ze jestes mocny tylko w gebie w niczym wiecej @Govinem nie bylo nas 10-ciu tylko 5 czy tam 6-ciu :p btw mowilem ze mimo dedow wroce do gry i pomoge dla fagu w wojnie i slowa zaczynam dotrzymywac ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
no to chyba logiczne ze knightem najtrudniej zlapac fraga ale po update moze to sie zmieni ;] |
To link do orsha
http://s008.wyslijto.pl/index.php?fi...=ubezpieczenia Cytuj:
|
hehe 2 dedy w 1 h....ale sie usmialem :D :cup: niezly kolo ten barek???? gratz FAG!
ten koles jest dwa razy lepszy od eloma tiki hehehehehehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |