![]() |
Cytuj:
:D:D:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
ch*** sie znacie kazda char ma swoje plusy i minusy ani jeden ani drugi nie jest terminatorem(elektronicky mordulec) |
nie wiedziałem że tak lubicie kupować blessy :)
^Laen Loys^ Jun 05 2007, 09:42:32 CEST Died at Level 156 by a stone golem Jun 05 2007, 11:54:39 CEST Died at Level 155 by a hydra Jun 06 2007, 18:14:11 CEST Died at Level 155 by a dragon patrze że i dragony są za Vision Racja pewnie kick ;/ 2x down - tez mam lagi ;s |
up: może ma kicki albo inne hujstwo... chyba ważniejsze jest to że nie boi sie expić w wojnie??
ej no ludzie na tym forum jest tyle nienawiście dajcie se siana, skoczcie na browarka i wyładujcie agresje krzesłem na kimś |
Laen już pisał powody swoich dedów, coś tam miał z netem :confused:
|
Cytuj:
Nie mam nic do Pandorii, Ty sie jakoś tu jeszcze wypowiadasz... ale inni z nie z tych światów nie wiedząc co jest grane i muszą dodać "swoje 3 grosze " Przypomnij co zacytowałem w jego wypowiedzi więc może mnie zrozumiesz ( chodzi o wulgaryzmy) :] Pozdro Ik~ ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro Żubr @Cyrilus znalazłeś w moim poście słowa "Dusk wygrały, furora jest ich !!1!111oneoenoenoe ??? |
Cytuj:
Sprzedałem tego chara na 30lvlu, kupił go jakiś nob z gdańska, wbił jakiś 44 lvl podajże i zaczoł pekować. Po jakiś 2 tygodniach od tego jak spadł na 37 lvl doszedł do mnie Confiramtion Key ( czy jakoś tak ) No i odzyskałem chara. Poprostu typ był tak nie ogarnięty i kupił recka na moje dane od konta;] Więc wycowaj to co tam napisałeś że se nie pogram ( PLX ). Pozdro Panie Res'tes ŻUUUUBR! |
taak 3 deady Laen'a to wsyztsko problemy z netem, a ja pamiętam każdy dead na expie kogoś z Vision był szczegolowo odnotowywany tutaj i wysmiewany nawet przez czlonkow gildii duskiness ehh...
|
Idzcie sobie obejżeć jakiś film lub coś, bo się wam (niektórym) poprzewracało w głowie od wojny i furory;]
Ide oglądać RRRrrr.... A potem expic^^ bb ; * |
Cytuj:
to w sumie zlodziej jestes jakby nie patrzec, ale w smerfa wypowiedzi chyba nie chodzilo o to, ze sobie nie pograsz bo nie jest twoj :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak.. bo oni niby sie nie przejuma ze padaja ^^ www.allegro.pl expic expic wizja bedziecie mieli co tracic ^^ |
Zobaczymy jak bedziecie pisac i sie udzielac, jak ktoras ze stron dominujacych przejmie wladze ostatecznie ;]
|
Cytuj:
|
Ja bede pisal to samo xD
Po prostu nienawidze pewnych osob |
Cytuj:
żeby muchy na pannie młodej nie siadały :D |
You recognize Xaelael Bruth. He was killed by Volumex Karste.
You recognize Ratilltek. He was killed by Mina Tutto. ojej :( |
Cytuj:
pie*****ni rasisci -,- |
Cytuj:
Jun 07 2007, 17:02:47 CEST Killed at Level 87 by Volumex Karste Jun 07 2007, 17:00:17 CEST Killed at Level 89 by Nackes Jun 07 2007, 16:36:21 CEST Killed at Level 91 by Nackes and by Volumex Karste On miał poprostu haka :((( Żal mi tych ludzi zupełnie ;] |
Cytuj:
|
No, czyzby Taifun wreszcie expic zaczal ? ;p
|
@up
05 Jun 2007 +165 1 274 337,156,804 06 Jun 2007 +48,737 1 274 337,205,541 07 Jun 2007 +13,560 1 274 337,219,101 Total +63,967 Oceń sam |
Ello x)
Czytałem posty niektorych 'Furoran' (Jetro , Detektor) na support board. I mam identyczny problem tylko ze na Thori. Mianowicie lagi po 15 a tak kolo 18-19 taka freezownia ze nie da sie nawet gadac ;] Dupowlazy cip oczywiscie proboja wmawiac ze to wina ISP albo naszych pc. I wlasnie mnie zastanawia co jest przyczyna tego ze na 1 servie sa lagi (od jakiegos czasu, w moim wypadku miecha) a na innym jest czysto? I jak i komu ewentualnie mozna to zreportowac... -.- Bo cos gadaja o routerach ger --> pl :< I nie sa to jakies lagi tylko freezy po 30 sek konczace sie kickami - u was tez tak pewnie jest xd |
Cipsoft wie co mowi tymbardziej ze na serwach z ameryki np. lagsow nie ma, cos musi byc nie tak na tym polaczeniu ze szwabami =/
@Pall Dlugo byl online wiec myslalem ze na expa poszedl ;p |
W statsach na erig dopiero jutro pokaza dzisiejszy exp, wiec o co tyle halasu...
|
Cytuj:
Powiem tak Dla mnie jesteś śmieciem. |
Cytuj:
|
a moze chodzi o tarcze antyrakietowa i ruski pinguja nam serva ; oo hrhrh
|
Name: Xaelael Bruth
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 83 Banished: until deletion because of offensive statement Enjoy Banera World ;< |
Nie wiem czy ktoś wspominał ale Duski mają new membera:) Jest nim Rivitor'Rain on Furora.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kolejny od pingowania graczy vision czy tego specjalizacją sa hacki?
|
Raaell Nabu
Jun 08 2007, 09:18:13 CEST Killed at Level 111 by Nackes and by Volumex Karste |
Cytuj:
Hak mi pliiiizzzz ?? a btw gdzie do cholery masz te sygraturke???? bum a i chyba tego nie bylo... Tutii Frutti Banished: until Jul 05 2007, 09:52:23 CEST because of hacking |
zal! tutii
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |