![]() |
Nice....;D
w końcu padl kozak ripplah ;] ciekawe kto next :D 8o moje sd czeka na nastepna osobe z NG :D |
sneak za sneakiem za sneakiem sneak każdy ng'ers pada w mig
zadowoleni profesorzy ? |
Cytuj:
Signed |
w "mik" niezle niezle xD zawsze myslalem ze to jest mig . ale no nic , najwyrazniej jestem glupi
|
Wszyscy jestesmy glupi tylko nie Slayer :d
14:02 You see Slayer Del'Sal (Level 65). He is an elder druid. He is a member of the We stabb the back(Darota niezla Szprota) hehehehe nawet dobre :D |
sorry ale jakos nie widze przyszlosci tej gildii z takimi ludzmi jak slayer czy szafa i ich mottem ... mik..o ja pierdole czlowieku to dziecko z 1szej klasy wie jak sie to pisze ..
"moje sd czeka na nastepna osobe z NG " no offence kurwa ale co to jest? to tez calkiem niezle jest, (Bez mojego paralize pewnie bysmy sie z nim sporo meczyli , Nirwa Oblivion prawie fraga zaliczyl tylko Rundo go uprzedzil xD) ja pierdole bez ciebie tez jakos dawali rade,ofc bez ciebie by nei padl,wszyscy wiemy,i to nirwa prawie mial fraga o kurwa ciekawe ... zabijcie runda ze uprzedzil pana Szafe jeszcze ... HAIL ETHINOS |
Boixos ty moje kochanie :P ale wez spadaj z tym hail ethinos na drzewo bananowe :P jak on tam mial ?? miotla czy kielnia ??:P
Love Skorr :*:*:*: |
Cytuj:
|
szkoda ze nie piszecie o waszym udanym masslogu na Rha'um xD mistrzostwo swiata haha.
Podziekujcie hayaletowi ktory pomogl mi uciec z trapa haha. |
Cytuj:
|
:( :( :( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
@Michal
:** Studnia GEYU XD Love :*** wielki szacun ze zrobiliscie cos bez venta hehe |
na filmiku :
11:29 Rotanimod Eht [141]: waptor with uss o co mu chodzilo ? |
ze z nimI?
|
a wuja ma inva i tu i tu :P i co zrobi ciekawe :P
|
stalo sie :P
|
haha kiroy w NG 8o
|
Cytuj:
|
hehe ;)
wesolo ;d |
Cytuj:
No mi jest bardzo do smiechu :D hahaha |
no mi tez ;d
|
No no no ... widzę że nawet się tutaj coś działo przez ten tydzień jak mnie nie było :) Ciekawie się robi :)
Btw. Przez ten tydzień kiedy wy się w wojenki bawicie Finerek zrobił swoim autkiem firmowym 2100 km w 5 dni :cup: :p Ps. Olek, ta Bydgoszcz jest do dupy :P Za duża... |
Gl!
Powodzenia w wojnie szkoda tlyko ze inne gildie do was nie dojdą no ale cóż kazdy dba o swoja dupe...
|
i znowu burdel na kolkach. z kazdej strony.
wojny na obsidii to sa gorsze niz klan. :P |
13:15 You have found a stonecutter axe.
;d |
Cytuj:
kto jeszcze poszedł/przeżył x)? |
Thx.
Trim Blas, Xouronim, Royal Kux :D all przeżyliśmy ;) |
Taaaak to było to ;)
|
Gratulacje chlopaki ;*
widze że juz niezla ekipe zebraliscie na wojne ale sposoby waszej rekrutacji sa wyszukane np. Senah pisze do mnie zebym dolaczyl jak napisalem ze nie to skopiowal moj nick i godzine i przerobil ze wrzucam na Ripplah'a Velvet Hod Vany Hod'a.. zebym tylko mial od nich hunta. jezeli kazdy zostaw tak zrekrutowany to powodzenia :D:D:D:D:D:D:D |
Cytuj:
o casspari inv... czekamy na mentora, dalethonow i innych ktorzy napewno pomoga obsidii |
Hehe ja swoim ek raczej nie pomoge bo niby od 70lvl ek biora, ale co to da jak musze podejsc =/
Ale swoim innym charem bardzo chetnie zapraszam do akademi, wtajemniczonych xd |
Niewiem z jakiej racji Casspari dostał inva.
Nie dziwię się Lady i reszcie że nie chcą dojść. W tej gildi robi się zbiorowisko naabków. |
Teraz sie nie dogadają ,pokłócą ,rozpadną,wypłacą. ?
Czy im sie uda ? DAlsze losy naszych bohaterów w kolejnych odcinkach. |
Arha GZ anhi na 102 lvlu to wyczyn w sumie. Na początku ostro było z 5 razy po d rząd deep red ale jakoś poszło.
21:52 Arha [103]: mialem 10hp 21:53 Leetze [88]: czemu z pb biles 21:53 Leetze [88]: :@ 21:53 Xouroni [114]: zapomnialem 21:53 Xouroni [114]: zmienic 21:53 Xouroni [114]: lol ^^ |
Darota
Aug 27 2007, 22:59:53 CEST Killed at Level 126 by Memy Chemics and by Alith Takilbya radza sobie chlopcy ;) |
Gz!!
Kurwa gratz fraga oby tak dalej
|
Szprocia tak mi przykro :( Mam nadzieje ze caly czas czujesz moj paraliz na swojej pieknej dupce :D
|
:>
Slayer masz film <tibicam> jak tak to wrzuć go jak nie to prosze o adres filmiq jak jest..!!plx xd:)
|
Slayer prosze nie podniecaj sie tak i nie drzyj mordy nastepnym razem bo to w*****a;)
|
Gratki chlopaki gratki, szkoda, ze bedzie tak jak poprzednio :P
/taer |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:24. |