![]() |
@Biazio
NIkt mi nie kaze, a Tobie? Ktos ci kaze? Nie. Ktos ci zabrania? Nie. Wiec mozesz robic co chciec. A nawet zachecam cie do pisania, bo ladnie ci to wychodzi, przynajmniej potrenujesz do egzaminu 6-klasisty za rok. @Wezu Pierwotna nazwa gipo brzmiala geeks in the pink outfit, dlatego co powiedzialem. Okej, przyjmuje twoja wladze na tym forum, na berylii, w calej tibii, w polsce i na swiecie. Tylko jedna prosba, pokaz zdjecie twoich ziomkow z piwni. |
wyglad to nie wszystko <hihihihihhi>
|
Oo Koniec War? Oo o co Kaman ?
To Skoro "Byla" Wojna ,To Kto Wygrał :D? |
Słyszałem że Tą wojne Wygrala Stara Etana ale chuj tam wie.
PS. Etan może Ty sie pochwalisz swoim fotosem? Bo widze że sie smiejesz ze zdjęcia a nawet nie wiesz kto na nim jest :] Ale ide się uczyć Yoo |
Cytuj:
|
No biazio, potrenuj jescze czyt. ze zrozumieniem. Bo jak moze nie widziales, ja poprosilem o foto, a nie smialem sie juz z obecnego. I pamietaj, nie znize sie do twojego poziomu .
|
Cytuj:
|
Bede jezdził bo mi sie tak podoba , Jak sam napisał nikt Jego ani mnie nie zmusza do pisania tutaj , ale co mi szkodzi?
On mi jezdzi po kolegach to ja bede mu po Starej pociskał :) Elo |
Rob co chcesz, tylko, ze w ten sposob pokazujesz swoj poziom :|.
No i jakby nie bylo rodzice sa zawsze wyzej w hierarchii niz koledzy, no ale nvm. Niech pisze, niech pisze, bo troche mu sie przyda umiejetnosc ladnego pisania. |
blazio robisz z siebie wiekszego debila niz normy przewiduja , praiwe wszyscy tu pisza albo ze jestes dzieciakiem albo debilem. moze zrobilbys cos wreszcie zeby tak ludzie cie nie osadzali? na ten moment jestes dla mnie osoba ktora nie bardzo wie co sie wokol niego dzieje , jak taki kon z klapkami na oczach , tylko w jedna strone patrzysz.
czlowieku zlituj sie i odejdz z tego forum.............. |
up@
Twoje ostatnie zdanie to tak jakbym ja to kierował do Ciebie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie moge, brat rozjebal kabel od neta i kompa, pisze z laptopa matki ^.- Telefonik jak cos ;) Cytuj:
|
Misiekk
może miała rację robiąc to :D wszystko dla twojego dobra. Saia Na tym forum powinni wypowiadać się ludzie co chociaż coś zrobili na jakiejkolwiek wojnie bo o tym tu mowa. Ty jedynie byłeś w gildiach .. na battle może raz. Jesteś największą ciotą w tibi jaką znam.. w tibi nie w rl bo nie o tym tu mówię... Może ja kupiłem chara , ale chociaż nie bałem się o niego tak jak ty..\ a zresztą kupując chara i nie tracąc do tego ani grosza w rl to nie takie złe :) |
moze nic nie zrobilem na battle itd
ale to forum nie jest o osobach ktore cos zrobily a jesli mowa o robieniu czegokolwiek to z tego co pamietam jak pregrywalismy to wszystkie twoje sneak ataki konczyly sie kompletna porazka , nie umiales dowodzic i nadal nie umiesz , jak juz doszli ludzie z vmo zaczales liczyc sie jeszcze mniej ja uwielbiam jak ty piszesz bo mi to poprawia nastroj , wiesz czemu? bo moge sie wyzyc na kims kto jest tak glupi ze zadnej normalnej obrony slownej nie potrafi zastosowac , a to jest jak kopanie lezacego xD pisz wiecej , prosze cie |
przestań filozofować i się obudź wreszcie.. Nie nadajesz się do tibii :D
Sneaki noobcharami w ktorych ktoś padał ze strony przeciwnej zawsze był y sukcesem tym bardziej że ja dawałem za runka itp i chodziło żeby jak najwięcej strat zadać wtedy kh. a więc filozofku czekam na kolejna odpowiedź w której napiszesz jak piszesz do wszystkich którzy cię "pojadą" że są głupcami i śmiejesz się z nich :D:D:D:D |
kto mnie pojechal bo nie zauwazylem?
co post to kolejna prosba :D teraz moja prosba jest: przeczytaj swoja wypowiedz 10 razy i sie zastanow czy ma sesn(nie mowie o tym co piszesz tylko jak piszesz) jak nie zauwazysz nic specjalnego to przeczytaj jeszcze 10 razy i tak az do momentu w ktorym sobie uswiadomisz swoj prymitywizm ps. moze sie nie nadaje ale to juz moja sprawa :* |
Nie dociera do ciebie normalnym językiem więc może takim zrozumiesz.. PIERDOLNIJ się łbem o ścianę i idź na forum godne twojego poziomu typu t..org... tam takie same 12latki i starsze noobki siedzą..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi poprawiasz humor , czytanie wypowiedzi kogos tak glupiego jak ty jest naprawdy wspanialym zajeciem XDD powiem ci ze kazdy nastepny post jest coraz glupszy przez co coraz zabawiejszy xd mowisz ze do mnie nie dociera to? tak , masz racje bo ja nie biore ciebie na serio , jestes przymulem i osoba chyba chora umyslowa albo uposledzona , przynajmniej sprawiasz takie wrazenie , twoje wypowiedzi nie maja nic wspolnego z sensowna wypowiedzia jestes poprostu glupi 8o ps. najsmieszniejsze jest to ze ty sie denerwujesz a ja smieje z ciebie :cup: |
@Misiek
Jednak to zawsze ona cie splodzila,a dzieki kolegom bys nie istnial na swiecie ;P |
maras polaczku :<
|
Cytuj:
I zawsze przed kazdym masslogiem Mat dawal nam kesz na runy,mfy itp, ogolnie zawsze staral sie nas wszystkich organizowac na takie typu akcje ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja mowie o akcjach robionych w "new opportunities" |
Cytuj:
|
ptaaq idz na swoj WOCIK spamowac
|
pomylilem sie i tyle , chcesz dowodu? na poprzedniej stronie napisalem "sneak"
po drugie chcialem ci pogratulowac znajomosci angielskiego ;o wiesz jak sie pisze slowo "sneak" gratulacje. kolejny punkt mojej wypowiedzi: uzywanie shifta/caps locka podczas pisania do kogos moze swiadczyc tylko i wylacznie o twojej ulomnosci umyslowej , zbyt bardzo sie przejmujesz ,ochlon , odpocznij , przemysl jak nie pomoze to to wspolczuje tobie oraz twoim rodzicom =p ps. skad sie tacy ludzie biora? |
Cytuj:
|
buahahahah jestes nawet lepszy od rakusa on chociarz jakis poziom prezentowal xD
bez zadnych argumentow tylko zeby pyskowke zrobic nie?:D ja sie pograzam? no nie wydaje mi sie , spojrz tak obiektywni ja sie z ciebie smieje i mam polewki jak z malo kogo a ty siedzisz i sie denerwujesz , szarpiesz se nerwy i probojesz na sile cos wykazac xd dla mnie zachowujesz sie jak osoba albo znerwicowana , albo przyglupia/niedorozwinieta lub tez jak osoba nie potrafiaca siebie kontrolowac czyli nadpobudliwa(adhd tak zwane) lapiesz mnie za slowa , sprytny sprytne bez argumentow to jest dobry sposob (ale chyba na wykazanie sie wiekszym debilizmem xD) tak uwazam ze uzywanie caps locka tylko i wylacznie po to by wyrazic swoje emocje swiadczy o tym ze nie potrafi sie ich wykazac w inny sposob :p chcesz pokazac ze ejstes zly to napisz "denerwuje mnie (..)" lub jesli bardzo to "wkurza mnie(...)" jak abrdzo chcesz to moge ci podac z 10 jeszcze innych sposobow na przekazanie ze jest sie "zirytowanym" "weź książke od przyrody z 4 kl. podstawówki" kurde przegralem z kolega zaklada , jednak chodziles/chodzisz do szkoly =p ps. wężu atak ^.- |
Masz kompleksy :<
|
nom dzis doliczylem sie tak z dwudziestu ;(
ps. plx no keal edit: znowu brak argumentow xd ,to juz sie staje nudne :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmmmmmmmmmmm :D.Jesteś typowym [zapewne] 15 latkiem, który chce obrazić wszystkich na forum jeżeli mają inne zdanie od ciebie.Myslisz ze bedziesz kozak to ktoś Cie bedzie tu szanował?Dla takich ludzi jak ty nie mam szacunku. Aha i jak bedziesz odpisywał na tego posta to się niezasap i oddychaj głeboko. Miłego dnia czy tam nocy :) |
Cytuj:
moze sie pograzam tak jak mowicie ale dla mnie to jest smieszne co pewne osoby pisza xD hmm tak sobie mysle , mowicie o pograzaniu sie ale sprobojcie podac mi definicje pasujaca do obecnej sytuacji edit: mowisz ze chce obrazic wszystkich majacych inne zdanie ode mnie , mi sie wydaje ze ja tego nie robie(moze jest inaczej) ale przeczytaj ostatnie dwie strony , ja pierwszy nie zaczynalem tej wiazanki z rakusem i tsmasterem , wiec jak podejdziesz do sprawy to twoj wybor xd signed pogrążający się saia~ |
Cytuj:
|
Saia...
Powiedz mi dlaczego siedzisz na tak "głupim" forum gdzie wszyscy co nie filozofują a używają prostych zdań w których mówią ci że jesteś pojebem i powinieneś stąd wy*******ać uważasz za głupców niekochanych przez rodziców? A gwoli ścisłości zaczynając pouczać kogoś o języku może najpierw nauczmy się ortografii "chociarz" jak twierdzisz nie ma to sensu :D New opatrunies czy jak to się piszę szczerze nie pamiętam to była gildia składająca się z 60% noobów co boją sie o chary a w 6 osób co się nie boją to mogłem wtedy zabić takiego yrisa w venore.. gdyby nikt nas nie wsypał gdzie uciekamy to by nikt nie padł.. a więcej akcji sobie nie przypominam. :D |
:confused:
tak , ehe ,nom ,ok tylko gdzie ja powiedzialem ze to forum jest glupie , napisalem ze kogos nie kochaja rodzice?? osoby ktore wyzywaja mnie nazywam "glupcami" (jak to ladnie ujales) poniewaz takie osoby nie maja zadnego powodu by w ten sposob pisac oprocz tego ze nie podoba im sie moje zdanie (zauwaz ze o ile dobrze pamietam zadnej z wymianek slownych nie rozpoczalem ja :p) nie bardzo potrafie wymyslec cos w obronie przeciwko tej twojej "ortografii" ale nie wydaje mi sie zebym kogokolwiek pouczal pewnie wiekszosc osob stwierdzi znowu ze jestem zly i w ogole be chlopiec z powodu ze czyjes racje mi sie nie podobaja ale :confused: rakus , w pierwszym akapicie sa same wymyslone historyjki , wkladasz mi w usta slowa ktorych nie wypowiedzialem (oprocz tego nieszczesnego "chociarz" ps. nie powinienem stad >ilestam gwiazdek< poniewaz to nie jest twoje prywatne forum tylko forum publiczne , bedzie cie moze kiedys stac to se kupisz server postawisz i bedziesz mial swoje prywatne forum , a jak narazie przyzwyczaj sie do tego ze tu moze wejsc kazdy i pisac co chce(nie lamiac regulaminu forum ofc) |
Czasem trzeba zaakceptować to że jest się niechcianym i odejść z honorem bo walczyć z "nami" nie umiesz :-)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |