![]() |
Biedny Lordnazgul, teraz sam będzie musiał wychowywać dziecko-wpadkę.
|
nie rozumie zabijania dla takich powodow
|
viffarn to sobie reason znalazłe¶... ambitny niema co a miło by Ci było gdyby Cię kto¶ dla takiego powodu upolował ??
EDIT : A ostatnio to diliveera razem z Lykontorna Orxosa położyli¶cie z tego co słyszałem |
a pan lynokontorna(?) nagle przestal umiec mowic po polsku?;[
|
pszybiegli se do karlinu spartanius z exurom sio de'neo i zaczeli sie borutowac zabijali lewele 6-11 no i potem exura sio sprubowal dednonc weiriemana i go dedl no i potem wpadli jego koledzy z reala kturzy majo wysokie lewele no i go dojechali a potem wpadl fardel i muszom oddac lota bo huj.
|
Cytuj:
|
usuńcie to;p
|
ok nie bede sie klocil juz z nim kasa jest moze ubijac se te 16 lvle
@Viffarn my myslelismy ze mam najgorsze reasony ale wygraliscie;d sie duzo par na iridi porobilo a 0 oficjalnych slubow:< |
Cytuj:
No bo, zapewne na ¶luby wpadał by BT. Ale popatrzałbym, z chęci± na taki ¶lub :D @Kuzyn jak tam sap? @Kamil to krew jest, on rzyga krwi± @Działka w Kamieniu bibka udana :D |
Cytuj:
|
ziomek mamy nawet czat sejwy z ich gc takze fak of;
i skoro nagle przestal mowic i rozumiec to cos jest nie tak?;[ |
forum lag pozdro dla vifern
|
dzienki tez pozdrawiam ; ]
|
Diabel... Look gg...
Masz przej***** !!! Opowiedz Youen o akcji na foldzie :D |
Cytuj:
|
Widzieliscie Kaszanke za 4mln ?? Personal Best +4,150,359
Gratz! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pewnie go teraz ubija bo sharuje z jakimis hiszapanami!!!!
|
Cytuj:
|
Panowie w piatek idziemy na piwo!!
|
Cytuj:
|
[CHAR]Brave sali[/CHAR]
Oct 01 2007, 17:14:09 CEST Killed at Level 178 by [CHAR]Fardel[/CHAR] and by [CHAR]Vreemd iemand[/CHAR] "Reason" jest tutaj: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1846998 (id: 1846998) A movie tutaj: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=112998 |
[b]Brave Sali[b]
Oct 01 2007, 17:14:09 CEST Killed at Level 178 by Fardel and by Vreemd iemand Oficjalny REASON -> 16:06 Chealino [199]: boredoo 16:06 Thar Ascarild [122]: whats the reason? 16:06 Chealino [199]: boredomm 16:06 Chealino [199]: sry but some pls must hit the floor Tlumaczenie -> bylem znudzony wiec jacys Polacy musieli zginac Reason, ktory zostanie podany prawdopodobnie na forum przez czlonkow Arc/Animy (czyli zupelnie nieprawdziwy) acc sharing -> tł. dzielenie konta z inna osob± Everanor nie moze tego dluzej tolerowac i jak wiekszosc z Zenów odchodzi z Iridii Zyczymy panu Chealino zdobycia 200lvla na calkowicie pustym serwerze. Kashrius da'roc ty juz sie boj bo pobiles jego rekord i w powietrzu juz formuja sie reasony dla ciebie |
8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
|
Cytuj:
ale czy nie lepiej walczyc zamist tak odjesc sobie z Iridii? chcoiaz jakis fun bylby;D |
"... i jak większo¶c Zenów odchodzi z Iridii..."
No ja bym się tak łatwo nie poddawał :| |
zal odwarznego kto inny powinien pasc : ))))
|
CYa vast na pikniku w Gdansku! 8o
|
Nareszcie... :D
|
Haha... Kur** zęby teraz takie drogie sa :/ :/ :/
|
Cytuj:
|
Nie kurwa, ty znasz.
|
jak juz to "Ty wiesz" ;)
no tak sie sklada ze wiem wiec stul pysk ;] czy mnie sie wydaje czy to teraz zeni zaczna grzac dp ?;) |
@Lis, Mlody, Vast.
Piknik ?:D o czyms nie wiem ? //Metek. |
nom caly team sie zjezdza do gdanska ustawka na crealetha na rel bo trzyma ze zlymi swe i pekuje polakuw
|
Pamietasz jak mowiles, ze jestes stworzony do zabijania szwedow?
Nie caly tim... Nie potrzeba calego :) |
;(;(;(
IRIDIO! Wlasnie stala sie rzecz tragiczna ;(;(;(;(;( Viffarn hacked!!!! ;(;(;(;(;( Minuta ciszy! ;(;(;( Miejmy nadzieje ze ten ban to tylko na tydzien ;(;( |
Iridia -> Lady of Iridia -> RETIRED
|
viffarn co prawda jestes cipka i zawsze nam wybijales bongo team ale szkoda mi Cie bo hacka sie niekomu niezyczy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |