Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Prywatny test server otwarty! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133761)

Szybki'lols 21-06-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawel1992 (Post 1500434)
<ironia mode>
FAJER AKS BENDZIE OD 35 LEFELA
</ironia mode>

Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj,ale forum jest po to by pytać.

O bogdan , ile ludzi jeszcze o to zapyta ;(

Dark Hubi 21-06-2007 20:27

Na grach komputerowych świat fantastyki się nie kończy...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo
sugerujesz ze nie jestem obeznany?

Ja tylko twierdzę, że taka nazwa psuje część klimatu i może być źle odebrana. (to tak jak magowi dać do ręki wielki, dwuręczny miecz i nazwać go 'rycerzem')

Dawergo 21-06-2007 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Hubi (Post 1501301)
Na grach komputerowych świat fantastyki się nie kończy...

Ja tylko twierdzę, że taka nazwa psuje część klimatu i może być źle odebrana. (to tak jak magowi dać do ręki wielki, dwuręczny miecz i nazwać go 'rycerzem')

zgadzam sie z toba :)

chesek 21-06-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1501292)

Ok, ale oprócz tego jest po to żeby szukać już zawartych informacji. I to jest trochę męczące jak i denerwujące jak pół forum się spyta o to samo, choć odpowiedź jest na wyciągnięcie ręki. Tudzież pod przyciskiem szukaj. :E

pawel1992 21-06-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szybki'lols (Post 1501292)

Ja nie chce , ja to robie z przymusu jak widze, ze ktos poraz ilessetny pyta o to samo, domysliles sie , ze opcja 'SZUKAJ' NIE GRYZIE - dlatego napisalem post z ironią. So nie czepiaj się jeśli nie masz powodu :confused:

Raxev 21-06-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1501218)
@up
nie skumales o co chodzi 8o, mam na mysli ze ten koles uwaza ze paLadyni to to samo co paLLadyni :D

Nie ma stron zatytułowanych "Palladyn".
--------
Słowo Paladyn występuje także w grach fabularnych (np. D&D) i komputerowych (np. Diablo) jako określenie rycerzy-kapłanów, specyficznej klasy wojowników walczących po stronie dobra, światła i prawa, występujących przeciwko złu i nieprawości.

by Wikipedia.

Moim zdaniem Cipsoft chciał zamieścić w grze profesje 'paladyn', lecz brakowało im osoby atakującej z dystansu, więc postanowili zamieszać i połączyć paladyna z zabójca (czy tam kimś).

Dawergo:
Pasuje, to tylko tak dla ścisłości i dla innych, którzy mają jakieś wątpliwości.

Reflux 21-06-2007 22:17

Omg nie ma czegoś takiego jak PaLLadyn ,jest tylko paladyn a jeżeli chcecie definicję to proszę http://pl.wikipedia.org/wiki/Paladyn echh.

Dawergo 21-06-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reflux (Post 1501579)
Omg nie ma czegoś takiego jak PaLLadyn ,jest tylko paladyn a jeżeli chcecie definicję to proszę http://pl.wikipedia.org/wiki/Paladyn echh.

no pomylilo mi sie a wy to przez 23912 stron bedziecie walkowac ;( dajcie sobie spokoj przyznaje sie do bledu pasuje?

szokiz 21-06-2007 22:38

level

prosze niech ktos mi powie od ktorego levela jest dragon hammer!

Andrealfus 21-06-2007 23:11

D-hammer o ile sie nie myle to chyba 25lvl albo 20 nie jestem pewien

Nimir 21-06-2007 23:54

A CO DLA DRUID'ÓW??
Czy mamy byc miesem armatnim dla Pall'ków i Knight'ów?
Jak na razie widze ze głópi 80 rp może pociagnąć na hit'a całe moje HP!
PARANOJA!!!(A moją różdzką to on mi lewatywe zrobi8o)

Tore 22-06-2007 00:44

LOL Zauważyłem ,że ten temat można zamknąć ponieważ to już nikt nie mówi na temat lol Z góry dziękuje Adminom Ciekawe kto sie skapnie ,że napisałem białymi literami

Nacpany_Wlodek 22-06-2007 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimir (Post 1501814)
A CO DLA DRUID'ÓW??
Czy mamy byc miesem armatnim dla Pall'ków i Knight'ów?
Jak na razie widze ze głópi 80 rp może pociagnąć na hit'a całe moje HP!
PARANOJA!!!(A moją różdzką to on mi lewatywe zrobi8o)

Czy naprawdę trudno zauważyć link do tłumaczenia wywiadu z jednym CM na głównej stronie tibia.pl i wyczytać, że "głópi 80 rp nie pociagnie na hit'a całego twojego HP"?

@Tore
Da się skapnąć

Res'tes 22-06-2007 02:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nacpany_Wlodek (Post 1501922)
Czy naprawdę trudno zauważyć link do tłumaczenia wywiadu z jednym CM na głównej stronie tibia.pl i wyczytać, że "głópi 80 rp nie pociagnie na hit'a całego twojego HP"?

@Tore
Da się skapnąć

Nie potrafisz zrozumieć
tego, że 99% użytkowników nie skończylo jeszcze magicznej "12" , i dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim i logicznym rozumowaniem ;)?

Topic:

Sądzę, że nawet 120 rp ani żadna inna profesja nie ściągnie Cie na hita, gdyż tak było z MSami z UE robiących PA na 50 lvlach ms/ed, a teraz jest balanced i tak nie będzie ;)

Pozdrawiam,
Ikebo~

Nacpany_Wlodek 22-06-2007 03:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1502025)
Nie potrafisz zrozumieć
tego, że 99% użytkowników nie skończylo jeszcze magicznej "12" , i dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim i logicznym rozumowaniem ;)?

Topic:

Sądzę, że nawet 120 rp ani żadna inna profesja nie ściągnie Cie na hita, gdyż tak było z MSami z UE robiących PA na 50 lvlach ms/ed, a teraz jest balanced i tak nie będzie ;)

Pozdrawiam,
Ikebo~

No sorry, ale chyba nie potrafię xd

@Topic
Przypominam, postacie magiczne zaczną odczuwać zmianę hitów od 70-80 lev(o ile poświęciliście trochę czasu na poziom magiczny)
Rycerze, nie będą uderzać po 300+ cały czas.
Paladyni nie będą "ściągać na jednego hita całego twojego hp", bo te asassin stars maja juz pomiejszony atak.
Wiem, że przypomnienie, ale część użytkowników nadal nie umie szukać, ani pomyśleć od czasu do czasu

KishonyOgurek 22-06-2007 09:47

znowu sie zaczyna spam na temat hipersupermega palków i knightów..
mimo mojego posta (->109 strona, pewnie 40% go nie przeczytała) nadal spamujecie o tym samym...:baby:

Tore 22-06-2007 10:29

@up
Ja przeczytałem :D i masz racje spam spam i jeszcze raz spam
Ps: idę na zakończenie roku szkolnego w końcu :D

Tomequ 22-06-2007 10:41

Zal mi was spamujecie jak to teraz postacie magiczne będo miały przejebane. Jezeli macie powyzej 100 lvl to jeszcze moge zrozumiec ze za maly dmg troche ale take 100+ nie płaczą ze im sie cos zabiera w wręcz większośc pochwala ze wkońcu dojdzie do jakiegos wyrównania w tibi. Było trzeba m lvl robic a nie exp tylko. Taki Sonek z 90 magicem bedze walił teraz po 180+ i on sie jakoś nie przejmuje. Palek moze i ma assasin stary ale przeciez 50lvl nie będzie mugł ich używac a, juz napewno cip'y nie zrobią tak ze 120 pall wybiega i gasi takiego 70sorc/druta strzalem, a jeżeli sie komuśnie podoba niech se pogra w inną gre mmorpg na Conqur zobaczycie jak tam postacie są wyrównane...X(

Helige 22-06-2007 11:08

No i dobrze.

No i dobrze. Mieliście sie za dobrze magowie bo dali wam różdżki i dużo waliliście ,a my Knight'owie i Paldyn'owie musieliśmy ciężko trenować żeby walić dużo.

Wipigi 22-06-2007 11:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helige (Post 1502258)
No i dobrze. Mieliście sie za dobrze magowie bo dali wam różdżki i dużo waliliście ,a my Knight'owie i Paldyn'owie musieliśmy ciężko trenować żeby walić dużo.

Jestes po prostu zajeb****. Pajacu.

Bedzie jak bedzie. Tibia to tylko gra, nie panikujcie juz tak. Duzo osob pisze " MAGOWIE SMIALI SIE Z KNIGHTOW, TERAZ MACIE BUHAHA" - nigdy nie spotkalem sie z takim wysmiewaniem z knightow... omg. A 70~% tego tematu to spam '' slyszalem od kolegi z klasy ze gie emem mozna bedzie zostac jesli zaplacisz 2x pakka " omg

Ragnar666 22-06-2007 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wipigi (Post 1502292)

Bedzie jak bedzie. Tibia to tylko gra, nie panikujcie juz tak. Duzo osob pisze " MAGOWIE SMIALI SIE Z KNIGHTOW, TERAZ MACIE BUHAHA" - nigdy nie spotkalem sie z takim wysmiewaniem z knightow... omg. A 70~% tego tematu to spam '' slyszalem od kolegi z klasy ze gie emem mozna bedzie zostac jesli zaplacisz 2x pakka " omg

Wybacz ale ja się spotkałem z takim wyśmiewaniem. Zwłaszcza podczas treningu. ;]
Prawda jest taka że szkoda mi dobrych magów... bo tych pokrak co to mają 15 leveli i 'szpanują' na prawo i lewo hitami ze swojego wanda to nic, a nic. :evul:

Master-Wojtaszek 22-06-2007 12:34

Mam pytanko, do osób co grały na teście.. czy te czary dla palla/knighta są tylko dla pacc? czy są jakies też dla facca? odp pls xd

atari 22-06-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Helige (Post 1502258)

Co racja to racja, ale nie ma sensu sie tak tym przejmować. :]
Wydaje mi się, że ten update będzie udany i mam nadzieję że nie długo go wypuszczą. Przesłanie do dzieci neo, które potrafia się tylko kłucić:Zamknąc paszcze i nie udzielać sie w tematach w których nie macie pojęcia o co chodzi.;)
By the way, Gamin kiedy wrocisz do tibi? :D

Oris Palladyn 22-06-2007 13:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wipigi (Post 1502292)

A ja sie wiele razy spotkalem z takim wysmiewaniem :) X(

atari 22-06-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn (Post 1502488)
A ja sie wiele razy spotkalem z takim wysmiewaniem :) X(

Raz kiedy expiłem na cyckach, podlazl do mnie 20 sorc (Polak ofcourse) i zaczał puszczać exura vita i przez następne 30 minut, nie dośc, że mi przeszkadzał waląc z wand of plague w moje cycki, to jeszcze udowadniał mi że ja nie potrafie exura vita :D. I jak nie kochać noobow?
Zal.br

Oris Palladyn 22-06-2007 13:28

xD
mi jak sie 30 sorce wbijaja na resp GS na poh to im je luruje :D zazwyczaj padaja i cos fajnego pada ^^

Witoo 22-06-2007 13:40

Mam pytanie dotyczące obrażeń zadawanych przez palladynów. Czy używając podstawowej amunicji, bardzo widać zmianę w hitach? Jeżeli odpowiedź na te pytanie była udzielona wcześniej to przepraszam, nie chciało mi się przeszukiwać całego tematu... zajmuje on 100+ podstron a 4/5 wiadomości są napisane przez osoby które mają satysfakcję widząc swój post(nawet gdyby był zbędny) ;]

Gucias 22-06-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Witoo (Post 1502544)
Mam pytanie dotyczące obrażeń zadawanych przez palladynów. Czy używając podstawowej amunicji, bardzo widać zmianę w hitach? Jeżeli odpowiedź na te pytanie była udzielona wcześniej to przepraszam, nie chciało mi się przeszukiwać całego tematu... zajmuje on 100+ podstron a 4/5 wiadomości są napisane przez osoby które mają satysfakcję widząc swój post(nawet gdyby był zbędny) ;]

Nie wiem czy bardzo ale na pewno będzie widać różnicę w hitach(na + oczywiście)

Yoszka 22-06-2007 13:50

Ja myśle ze balansacja jest berdzo dobra
teraz przynajmniej moze 90lvl kinna nie padnie od 2-3 sor'ow na 40~lvl

chociaż pallka to za duzo troche tego zorbili...
latwiej im skillic...
wiecej czarow...

no ale nic

co do PvP
oczywiscie dalej bedzie mozliwie
ze 100 kinna z ice rapierem podlatuje pod 50 sorca
i spada na hita (+ Exori)

ale to jest zadko spotykane...

trenienie Skilli jeste jednak trudniejsze od uzyskania mlvl

co do czarow mysle ze Exori dalej zrobia dla pacc
a te 2 nowe moze jednak dla facc
bo jeden to ma byc rekompensta za uzywanie hmm
ktorych dmg ma znacznie oslabnac

i dobrze wybierajac Kinna nastawielem sie na wlake fizyczna
mam nadizeje ze nikt nie pomyslal zeby teraz wziasc
kinnne 20bp mf i na exp:D

piszczie na temat:)

Tomequ 22-06-2007 13:52

Może ma ktoś przecieki co dzis zamieszczą natemat update??

Oris Palladyn 22-06-2007 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoszka (Post 1502571)
Ja myśle ze balansacja jest berdzo dobra
teraz przynajmniej moze 90lvl kinna nie padnie od 2-3 sor'ow na 40~lvl

chociaż pallka to za duzo troche tego zorbili...
latwiej im skillic...
wiecej czarow...

no ale nic

co do PvP
oczywiscie dalej bedzie mozliwie
ze 100 kinna z ice rapierem podlatuje pod 50 sorca
i spada na hita (+ Exori)

ale to jest zadko spotykane...

trenienie Skilli jeste jednak trudniejsze od uzyskania mlvl

co do czarow mysle ze Exori dalej zrobia dla pacc
a te 2 nowe moze jednak dla facc
bo jeden to ma byc rekompensta za uzywanie hmm
ktorych dmg ma znacznie oslabnac

i dobrze wybierajac Kinna nastawielem sie na wlake fizyczna
mam nadizeje ze nikt nie pomyslal zeby teraz wziasc
kinnne 20bp mf i na exp:D

piszczie na temat:)

No przynajmniej jakies udogodnienie zrobili. Jak dla mnie celowo to wprowadzili, zeby nie uzywac botow do podnoszenia spearow.

A ja mam małe pytanie. Czy Assasin Star znika od razu czy jest wielokrotnego uzytku jak speary etc.

@up
Przylaczam sie do pytania

Rebell 22-06-2007 14:22

Istnieje pewne podejrzenie że żaden news się nie pojawi z powodu zbliżającego się update

Grocix 22-06-2007 14:28

Czy jakis tutor mial palka i knighta na srednich lvlach? Gdyz mam 63 palka i 53 knighta i nie wiem na kogo pacca kupic.

Oris Palladyn 22-06-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rebell (Post 1502648)
Istnieje pewne podejrzenie że żaden news się nie pojawi z powodu zbliżającego się update

Tez o tym myslalem :d niestety nic na ten temat nie wiem :(

Oris Palladyn 22-06-2007 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1502707)
http://s10.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17970 <<< ---- polecam goraco ... :> zaden keylogger czy inne swinstwo poprsotu inna gra online w ktora mozna pogra cjak np skilujecie

Wez wyjdz stad i nie wracaj -.-

@topic
Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie dotyczace Assasin Stars ?

Grocix 22-06-2007 14:52

@Up
Znikaja po 1 uzyciu...

Soul's 22-06-2007 14:54

Cytuj:

Due to some maintenance work, mass kicks are expected on Wednesday, June 27th between 5:00 and 6:00 am CET. It is also possible that you will have problems to log into the game and to use our website during this time.
Czyżby godzina "0"?

Salarigoth 22-06-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oris Palladyn (Post 1502709)
Wez wyjdz stad i nie wracaj -.-

@topic
Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie dotyczace Assasin Stars ?

Sam wyjdz i nie wracaj noobie co komu zaszkodzi jak bedzie gral ? rzal.argentjnia

Oris Palladyn 22-06-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1502735)
Sam wyjdz i nie wracaj noobie co komu zaszkodzi jak bedzie gral ? rzal.argentjnia

kto jest noobem to jest ^.-

@topic
Szkoda ze Assasin Star znikaja po 1 uzyciu :/ ech a juz myslalem ze cos fajne bedzie ;D

Rebell 22-06-2007 15:19

Drobna poprawka wywnioskowana z forum tutorów
update nie będzie na pewno do poniedziałku, dalej nic nie wiadomo

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21.