![]() |
"Nie myje rowa"
"Lachociong" "Twoja stara to pizda" Idioci :D |
Aldora : Bij tego po lewej
i gdzies tam :Niemow slucham bo cie zrucham tych nickow moze juz niebyc widzialem je bardzo dawno |
Heh no temacik niezły. Co do nick'ów, to zapewne było ich więcej, ale te najbardziej wbiły mi się w pamięć:
Palladyn ze Zbytkowa (Zbytków- mała wieś na Śląsku, mniej niż 1000 mieszkańców :D :] Rolnik jadący traktorem- postać spotkana na mainie, lecz na tibia.com już jej nie ma :p :p |
Moze kaszanka swojska(neptera)
poczytaj mi mamo (elysia) hela wielkie dupsko(elysia) |
Podaj mi musztarde (astera) :D
|
Waleczny Trampek (Azura)
Corniszon ze Spychowa (Azura) Andrzej of maszewo (Azura) - tylko ja i moi kolecy wiedzą o co chodzi otóż w Maszewie jest pewien Andrzej - który jest psycholem spaceruje przed szkołą z łomem i kapciach-króliczki i ma przywiązaną do szlufki rączkę od roweru. Ale to tylko dla wtajemniczonych.8o |
ja spotkałem gostka o nazwie
Zrob mi pyze swiat azura ma jeszcze nick zobaczcie |
Na Nove'j Palenie Zabija:)
|
Babcia Janina From Podolany <- aktualnie moja postać
Wilk Kochanek Kapturka <- Mój kumpel, ale postać skasował Babcia Bez Kapelutka <- Postać moja, ale skasowana |
Ostatnia blacha makowca
biedny rencista noob fri itans plax |
Mój brat nazywa się Dupa misia na Hibernie
|
Bardzo... oryginalny nik jaki spotkałem to... Kupa w Ogrodku... nik na poziomie ------> :baby:
|
ja widzialem wielu
-Ru***j barbie asz sie zgarbi -Kupa do Kibla -Karta Sim -Happy Down -Kasia Dupodajka -Byczy Zwis (to ja ;p ) |
Ja mam jak narazie tylko jedno
-Algida śmietankowa |
No ja mam kilka postaci takich jak:
-Masy milvy:cup: -Merry verry:cup: -Lola predatorka:cup: |
Cytuj:
Co Ty mówisz w zbytkowie jest fajnie:], można pojechać i zobaczyć sklep z drewnianymi kiblami/domkami:] |
Shanera
Moim zdanie imię
"Norbi zabujca kotów" wymiata :cup: albo "Ser Jakub Kubus" |
Jest taka postać Ojciec Rydzyk a także Radio Maryja xD.
|
buehhehehhe :D sorry za offtop ale leje jak to czytam :D ludzie to mają pomysły :D bez kitu :D
|
Heh ja mialem postac a raczej mam ktora dalem bratu o nicku [b]Wielka kaszana:cup: :cup: hehe
|
xD
ja spotkalem kilku ziomkuw na rooku ale juz sa na mainie
1. Nie ma ze boli 2.A co mnie to obchodzi (chyba tak) 3.Bede Potem 4.Noob 5. Pogromca czarnych owiec (jakos tak) to chyba all :s |
ja widzialem typa o nicku Pysio Pogromca Kubusia :P
a sam mialem postac Pysiowy Wojownik |
"Taczka do przewożenia gnoju" kupiłem od niej Knight armor, a obok stała osoba której ją ukradła (chciałe m dać słowo zeje...ba...ła ale coś mi innego podstawiło :P ) :cup: :cup:
|
Name
Najlepszy nick ktory mie rozsmieszyl to:
Nie placz jak cie zabije (Mythera):] |
hahaX666
JA WIDZIAŁEM Parująca Kupa Konia--8o 8:D :D :D :D |
Obrzygane gowno psa - Inferna
|
Zapchany kibelek - hiberna
|
;d
ja mam najlepszy
fortera:Nie bij mnie bo powiem mamieB) B) B) B) B) B) B) X( :baby: :baby: e |
Pogromca Popkornu - Stary ziomek z Vinery ;)
Zwal mi konia - Klasyk :D Zabiłam go bo miałam powód |
|
Ludzie Maja Glupie Nicki <<< Pythere LoL
|
Pacera - Wieska Traktorzystka albo Tyskie gronie
|
Patrzcie i sprawdzcie...
Na jednym koncie jest ich wiecej...To mój kolega z dawnej klasy!!!
Kur**ski Sut Roba Starej Stara Knaga Roba Babka... sprzawdzcie tam jest ich wiecej...:) :) :) :) :) |
Siemka
Według mnie na Morganie najgłupsze i tym podobne nicki to: -Zielone rzygi(lub coś w tym stylu) -Nie ważne kto -Prezchowywacz gotuwki -Co sie gapisz Szmato:cup:angry: |
Teraz ja ;p
Czlowiek smrodu,
Czlowiek browaru, Czlowiek gnoju >już skasowany< Czlowiek ognia <ups, to ja> Akcyza <też ja> Komornik Del'Lan <też stary char ;p Akcyca i ten moje pierwsze 2> Niecodzienny Szczon <antica> Sanrajs saxi <antica> Sunrice <też antica> Tikiktaki jakotaki <i cała seria jego charów, Pacera>. |
moj kolega ma nicki:
Baju elite Palayn baju royal druid noob Aj aj mam nick na harmonii bruce Amlighty8o |
Astera><Matti Druid Siedmiu Glazow:D
|
Głupie nicki
Aurea-Pepe otwieracz:)
Calmera-Marek Pipa:p |
...moim zdaniem najśmieszniejszy nick na lucera to
Mazur zgwalce cie ryba <mazur zgwałce cię rybą> ale zostal zmieniony :D i jeszcze Sebastian masakra slask B) |
Na Aurea wczesniej latał (teraz niewiem) ziomek o nicku-obsrany wojownik...niezła zwala.:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:29. |