![]() |
Cytuj:
|
@Kacperka
I co domyśliłeś się? Myślisz, że bym pozwolił dla Destro~ walczyc przeciw SA? Prędzej bym go zrookował, a jak chcesz znac szczegóły to msg na Tibii. |
@Poreda
Wierz mi ze nie wiele o nim wiesz... Znam go juz bardzo dlugo i jeszcze na dodatek sie duzo o nim dowiedzialem po tym co zrobil nettonie... wszystko sie wydalo... @Shaka Tak, wiem o co ci chodzi chyba :D Pogadamy o tym innym razem bo teraz spadam z kompa... |
Głupi brazol ;(
15:43 Larent [149]: you are polack idiot BlaBlaBla... 15:47 Larent [149]: u name is not in payment list 15:47 Larent [149]: u cant pay 15:48 Larent [149]: u cant pay for u freedom |
@up
bexdzie cso zdisiaj? chcaiblym ubic wrsezcie drudia da fisrt xD |
Cytuj:
|
Zgadzam sie z Kacperka co do gortiego moze nie do wszystkiego ale akurat do tego ze lizal dupe hlvlom to jest prawda... i powiedz mi poreda jak mozna sie przyjaznic przez neta?? bo nie bardzo to rozumiem.
|
@pobol
A jak ty się przyjaźnisz z Wiadrem, Sebą, Krzysiem, Rzotem? :p |
Pewnie sobie z nas jaja robi :confused:
|
@up
Nooo a ja ciebie to tak naprawde nie znam i wogole... @Darkkz Napisz czy mozesz wpasc na mecz bo jak nie to tylko z borem sie spotkam a jak mozesz to zabieraj zoltanow do worka i dawajcie na pogon w sobote xD |
Może on też nie wie co to UH? :/ Tak w ogóle to bezsensowny offtop jest w tym temacie ;( Ja zawsze śledziłem forum Silvery, ale teraz wszędzie offtop i nic raczej np. na temat wojny się nie można dowiedzieć :(
|
@up
Bo narazie się nic nie dzieję :p. Ale nie martw się, już niedługo obudzisz się, odwiedzisz forum tibia.pl lub tibia.com i ujrzysz SA 70 : 5 FTP xD |
@Dawergo
Ja nie ide na mecz, nie moge ;/ Tzn.Nie bede mial tyle czasu :p WLASNIE! Mozemy jutro sie spotkac ;oooooooooooo |
@Mendolina
O taaak.. W końcu coś takiego się stanie, a ja już wbiję jakiś porządny lvl na innym servie i będę z powrotem na Silverę wracał. :p |
@poreda
Seba znam z rl:D a nigdy nie mowilem ze sie przyjaznie z nimi, po prostu sie z nimi kumpluje ale nigdy nie mowilem ze to jakas wielka przyjazn chociaz bardzo ich lubie |
@up
To menda napisał że jak sie kolegujesz z nimi a nie neo xD @all Wisła 1:1 Skurwysyny narazie mam nadzieje ze Wisła wygra xDD @edit: ehh 1:1 ;/ |
@boro
No to gdzie sie przed meczem spotkamy? @Darkkz Hmmm tak a jutro to gdzie? |
@Dawergo
Nie wiem haha;) |
Cytuj:
Widzew mozna ugiac, ale nie zlamac :) |
Cytuj:
|
@Darkkz
Ja nie mam zamiaru sie spotkac w galaxy bo tam stypa bedzie xD |
@Dawergo
Po pierwsze wyslij mi swoj nr gg i nr tel. @galaxy mozemy tam sie spotkac a potem se gdzies pojsc. btw. Jak darkkz nie idzie na mecz, solar tez nie, to co ja mam sam isc? :( |
Cytuj:
|
Witam wszystkich bo dość długim czasie mej nieobecności :)
Chce życzyć wszystkim którzy mnie jeszcze pamiętają Wesołych Świąt :) Ehh nie ma to jak popatrzeć na jakiś temat o Silverze bo można się pośmiać :D Jeśli o mnie chodzi to kibicuje Ruchowi Chorzów. Jeśli chodzi o naszą sztamę z Widzewem można nam zazdrościć ponieważ jest to konkretna sztama i szczerze mówiąc leje na to że ktoś puszcza wciepy na Ruch np "Za Niemców się uważacie a z Żydami trzymacie". Jak dla mnie to Braci jest dwóch Widzew i Ruch |
Cytuj:
|
Cytuj:
ojej 8) |
Ehh...
Wiadomo że jak ja jestem za Ruchem to będę bronić mego klubu tak samo osoby które są za Widzewem czy też ŁKS-em. |
..........
|
@gorti
lol ty naprawde masz bujna wyobraznie. chlopie skad ty takie rzaczy bierzesz?? jak ja nawet nie wiem o kim ty mowisz, wymieniajac tych dwoch ziomkow i ze jeszcze mowilem ze sa boscy?? haha no wiesz trudno mowic komus ze sa boscy jesli nawet nie wiem o kogo chodzi... i sory trudno komus lizac dupe jesli nawet nie wiadomo jak sie nazywaja itd... masz wyobraznie jak 5-latek moze ty tyle masz co?? |
Cytuj:
To może 2 twoj owner bo ja was nie odróżniam xD |
@up
a moze 3... a chyba jednak 10.... to moze kacperka tez mowi o twoim 2 lub 100 ownerze co?? |
@Gorti
"Wiecie czemu Gobrysl ma tylko 1 pl frienda?" Piszac to miales na mysli siebie? Ty jestes tym wybrancem ?buhasuhasuhASUHAUHsbuhAsbuhABUH;(;( |
..........
|
Cytuj:
Co do tych wielu osob z tego forum. Podaj nicki kozaku.. Moze moj bedzie :baby: ahusdhausdhuas Co do tego co tam ci twoi wielcy przyjaciele brazole gadaja to nie moge nic zaprzeczac bo dowodow na nic takiego nie mam no ale mysle ze i tak conajmniej polowa z tego jest wymyslona... ;( @ Potus Noo widze ze kolejna osoba przejrzala na oczy... ;) |
"Wiele osób (z tego forum...) , pisało do niego , chcąc go poznać a on mi tylko kopiował to i pisał "ass licker c;""
Dobrze ze ja sie do tego nie wliczam, bo nie gadam z br xD |
@gorti
Coś mówiłeś?? |
Cytuj:
|
Kiedy się skończycie kłócic? Święta idą:).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Prawie all ;> A co do swiat wszystkiego najlepszego :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |