![]() |
http://www5.***********.com/data/844...lims%20123.JPG
sheedyshare......****** No chłopaki już nie długo do szkoły :) Nie wiedziałem do końca tylko który to Gaddarr 8o8o8o8o8o8o8o8o |
Autodamaged post.
|
Wezcie zamiast pierdolic wyjdzcie na dwor.. Skoro oni ida do szkoly, tzn ze wy w tym czasie bedziecie expic? To wam tez mozna zycia pogratulowac, bo normalni ludzie albo wtedy siedza w szkolach, nie wazne czy podstawowa czy studia, albo pracuja/zajmuja sie swoimi sprawami osobistymi.. Takze poluzujcie majtasy, yo !
/Wójcik. |
Cytuj:
hehehe no właśnie zamiast pierdolić, lepiej robić takie fotki :D Cytuj:
|
Plan zaglady Adama widzialem dzis rano ! ;o
/Wójcik. |
movie plax?
|
Wrzuce jak wrócę do domu z pracy.. Nie ma co, Adam dobrze ogarnia..xD Wiem że zjebalem ale nigdy nie widziałem tak szybko s*******ajacego lidera!;d a teraz dopiero Kiks ma wakacje, demotywujacy ded, co Jacek?xD
|
a jaki loot z Jacka?;d
|
Cieszyl oczy do czasu gdy jakis idiota go wrzucil do wody myslac, ze nic tam nie ma:(
|
Cytuj:
ps. widzę ze już nawet mexykance w nephlamus biegają |
ja pierdole dobrze wiecie ze znow zjebaliscie to na huj odwracacie kota ogonem ? czy do wody czy do naszych bp trafily by softy jacunia bez znaczenia wazne ze on ma 2 mniej ;]
a no i morele bo to o nie tu chyba teraz najwiecej chodzi ;] |
Ale nie bd plakal jak atleta, ktory padl na rsie i zebral od wszystkich kase ;p ;) Moje softy moj problem,moje key ringi-moje problemy,ogolnie ,,|,, nie lubie was juz, a Bayter ma w pysk za tego sf !! bauahauahua !
|
no to dojebales, jedyne co wtedy dostalem to 30k od draza, i napisalem do kazdego knighta w gildii czy moglby mi rzucic bp potionow, a kase i seta dal mi zuther ;] a jezeli juz mowimy o 'zebraniu' to przypomnij sobie co pisal xalf do ludzi z gildii po swoim hacku
|
a Zuther po banie dostal Gaddarra i co? ;p
|
po delecie*
a wyobraz sobie ze twoi kumple typu ziomeck, etc. wychodza z gildii walczyc przeciwko, zostalbys z urbem? |
Cytuj:
|
Cytuj:
--- twistoff dodał 0 minut i 40 sekund później --- Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
--- ansekabanse dodał 3 minut i 20 sekund później --- Ofc to tyczy sie zuthera nie alety |
I znowu Wanted musiał stracić 200 fragów by zabić Puchego 8o
|
Cytuj:
czy cyfra 8 równa się 200? do tego na noobach? |
brawo wkoncu cos wyszlo i nikt nie padl od was \o/
|
Cytuj:
Jak wiesz wielu moich dobrych kumpli wyszlo z gildi, wiec jakos nie mam nic przeciwko temu. Ich wybor, jedny wyszli by sie bawic, inni by moc expic, a jeszcze inni wykorzystali zamieszanie by wrocic na azurze i pokazac teraz jacy to oni nie sa pro.(miedzy innymi fra,zaghi i cala austria team) |
http://www.***********.com/521983368.html - (spidiszar) moj view, przed ss-em. Po SSie zapomnialem nagrywac.
No ta ogolnie to, co tu duzo gadac o ogarnianiu skoro nas bylo zaledwie 5, a Was zebralo sie 20 (po SSie, oczywiscie). To za duzych szans na przezycie nie bylo, co nie ? To nie wiem po co sie jaracie, ze padlismy. A Ty Sherion mowisz o ogarnianiu i bluznisz na wszystkich, a popatrz jak Ty padles. Czyzby hotkeye z Alety? :] Nie mam zamiaru sie tutaj wyklocac i "pluc komus w twarz", ale zastanow sie jak Ty dzis ogarnales, zamiast wyzywac wszystkich na okolo. |
ma ktos moze cama po ssie?
|
#up
wojcik mial wrzucic jak wroci z pracy ale cos dlugo pracuje :( |
Wiesz teraz sklepy z telefonami sa 24h/7 ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sheriona cam jest z dupy widac 2 dedy jak aru braklo potionow, a kiks padl jak zwykle |
Sherion exura na bocie nie starczy:/ Przerzuc sie na Elfa i sobie 2 leczenia ustaw:D
|
ohhohoho, przynajmniej nie zostawilem arucarda i staralem sie go leczyc do konca, pewnie ty bys zrobil inaczej?
|
Dobra, dajcie nawet ten hujowy film, bo chodzą słuchy, że Sherion mnie z różdżki dobił.
|
Cytuj:
ja tu widze ze ladna e-napinka ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sherion daj caaaaama!
|
http://www.youtube.com/watch?v=x0hB0uBYcWk
już wiadomo dlaczego sherion wczoraj padł jak pies, tam jest napisane ze to Urbexx ale naprawdę to sherion dzwonił 3eba było wziąć neta z ERY ahah |
http://www.***********.com/426308426.html
Macie film po ss'ie. Nie uzywam rozdzki, wiec nie moglem nikogo z niej dobic. [; Nie mam zamiaru mowic, ze nie zjebalem, bo wiem ze zjebalem.. xD Ale wyjebane jajca w to mam. Nie mialem bindow z Alety, tylko z OTS'a i mialem binda na leczenie z innego druida. Mysle, ze warto bylo pasc po to, zebyscie pozniej stracili 5 fragow. [; /Wójcik. |
Sherion, co do tego, ze stracilismy 5 fragow to racja, ale doszlo do tego, poniewaz Morson zalogowal sie pierwszy podczas, gdy bylo mowione, zeby sie nie logowac. Jak widac zreszta na filmie, to reszta ekipy zalogowala po to, by mu pomoc, co bylo raczej wiadome. Co, do Aru to chyba bylo istotne, ze padnie ze skullem. Staral sie blokowac Waszych ludzi, zebyscie nie wydostali sie stamtad, a nasi starali sie gubic locka. A Jackowi sie nie udalo, bo dostal soulfire od Baytera. Pisze to dla sprostowania calej sytuacji i nie widze powodow do wyzwisk, czy cokolwiek. Nie mam najmniejszego zamiaru "obrzucac kogos miesem". Napisalem to, abyscie zrozumieli jak wygladalo to z drugiej strony.
10:13 Sherion [153]: Urban ku*wo je*ana 10:13 Sherion [153]: Buda No, tutaj sie popisales, nie ma co :] Takimi wyzwiskami pokazujesz tylko jaki to jestes madry. |
<close> miss
|
checheche fajne esesy ziooom:cup::cup:
Szkoda tylko, ze Ci sie cos poje*alo ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |