![]() |
Cytuj:
A tak btw, kumplowi zachciało sie przerabiać ps2. Jak myślicie, opłaca się zainwestować w Swap Magic? ; ) |
Nie : (
Jutro chyba skoczę do empiku po AC2. Jeszcze się głęboko zastanawiam : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Final Fantasy XIII na xklocka360 jest cudne! I ta grafika... :]
Ide grac dalej. ^^" |
Cytuj:
Neways, tak jak pan Ryba powyżej, sam się zastanawiam nad AC2 na kompa. Gra wydaje się być przednia i napewno przy tym o wiele lepsza od jedynki, ale jak to jest naprawdę...sam nie wiem :x Mam nadzieję, że nie wieje krócizną jak Mirror's Edge (które, choć zajebiste, jest strasznie krótkie). Lubię długie gry, nawet jeżeli nie są to RPGi :D |
Z cyklu "wspieramy Ubisoft", z dedykacją dla Ashlona : PPPP
http://img171.imageshack.us/img171/592/zdjcie0267f.jpg Trza obczaić, czy te zabezpieczenia sprawiają problemy uczciwym użytkownikom :P btw, fajno, wersja jest już z dwoma dodatkami. (chociaż nie powalają :P) @down No pewnie, czemu nie ;) |
@up
Chwalimy sie czesc pierwsza. To moze ja wrzuce moje wersje kolekcjonerskie prawie wszystkich gier na ps3? Bd fajny!!!11111 |
Ryba, masz taki sam monitor jak ja.
I klawiature też :d |
Cytuj:
@topic Mam pytanie: Kojarzy ktoś serie Disciples? Ostatnio przypomniało mi się o niej jak robiłem porządki w szafce, bo znalazłem drugą część gry na CD z CyberMychy (rok chyba 2006) i przypomniałem sobie, że czytałem gdzieś zapowiedź "trójki". Dzisiaj poszukałem info w necie i znalazłem, że rzeczywiście gra wyszła, w grudniu, ale w Polsce ofc. brak planów wydania... Miał ktoś okazję zagrać lub wie czy doczekamy się jej w Polsce? |
@Ryba
Masz taką samą szklankę co ja! :cup: @topic Ahhh to FF XIII... :D Świetna gra, ale denerwuje mnie jednak system walk, który został zapożyczony z XI, po mimo tego że trochę go poprawili. ;p A fabuła jest bosko wciągająca. |
Cytuj:
Trzeba będzie ciągle grać w dwójkę ;/ |
Cytuj:
A liniowość, nie denerwuje Cię? : P @Yoh I pewnie masz mysz Razer Deathadder?! |
Niet, mam Razera X7 :P
|
witam, ja pozwole sobie na male pytanie (dla tych, ktorzy sie nudza przegladajac forum):
moj sprzet to Intel Pentium 4 CPU 2.80GHz, 2gb RAMu... w sumie to nie wiem co jeszcze napisac :P. Pytanie jest takie - czy oplaca mi sie kupic cos takiego? http://allegro.pl/item951590150_gefo..._dvi_hdmi.html Czy w tej cenie znajde cos bardziej wydajnego? I najwazniejsze - czy moj zlom udzwignie cos takiego? Czy bede musial cos do tego dokupic? |
Cytuj:
|
@Maldoryz
Moim zdaniem nie opłaca się kupować do takiego kompa średniej klasy karty graficznej, bo procek za słaby na to. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mówimy o kartach, które są obecnie sprzedawane. Równie dobrze mogłeś podać jako przykład GeForce 2 MX.
|
Cytuj:
Anyway, GF 7300 jest sprzedawany, na ogól w ekonomicznych laptopach. Nie wiem skąd wymyśliłeś tą ciekawą zasadę, ale jeżeli już, to 220stka jest sprzedawana w takim samym stopniu jak 7300. (bo w zasadzie na niedługo po premierze już jej nigdzie nie widziałem, a na allegro są 2 sztuki, co o czymś świadczy?). |
Dzieki za pomoc, ja jeszce tylko chcialbym wiedziec - duza jest roznica pomiedzy procesorem 4x 2.8, a 4x 3.0?
|
Cytuj:
EDIT: Facet nagrał filmik wykorzystując różne ujęcia kamery z gry w kampanie w Modern Warfare 2. http://www.youtube.com/watch?v=BHHBK6PGN8M Imho świetne : P @down Sure thing |
Cytuj:
|
A do mnie wlasnie jedzie (i ma byc jutro) Phenom II X4 965 black edit. na fajnym gigabytcie, a za wyswietlanie obrazu bedzie odpowiadac GB HD5870 : ). Wszystko zamkniete w Antec gamer nine hundred two. Juz zacieram rece na multiplayery,ahhh.
|
A ile na taki sprzecior siana wydales? :P
|
Koło 3,5k zapewne.
Mam podobny sprzęt :P (karta słabsza :<) btw. wybór takiego procesora do tej karty graficznej to imho pomyłka. Było brać dobrego i7 ;) |
Przeszedłeś tego Assassyna, Ryba?
|
Nie, nie wiem w ogóle w ile to się przechodzi, ale mam 2 z 6 takich części, które muszę odnaleźć, a dobre kilka godzin (6-8?) już grałem. Oczywiście nie parłem na sam scenariusz, a wraz z misjami pobocznymi.
Ogólnie to gra mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła. Bardzo dużo cut-scenek, boska fabuła (gramy przez chwile "wspomnieniami" Altaira, świetny klimat to tworzy :P), nowe pierdoły, brak tej monotonii... Ubi stworzyło niezłe cacko :P |
Kolo 5 kafli mi wyszlo ale komp bedzie przy okazji pelnil centrum studio (psychotrance <3) wiec dzwiekowka 7 baniek. +6gb ramu,2x 500 samsunga i jakos tak poszlo. A bralem phenoma bo imo bardziej przyszlosciowa jest AM3, a procesor i tak bedzie ostro krecon stad lekko kilogramowy radiator i buda z 20cm wiatrakiem an gorze i 5 120. W koncu mi sie nalezy dobry sprzet. Tylko tego mi brakowalo do rozpoczecia tworzenia psychotrancu bo reszte juz mam.
@maken Wiesz, 42 mam w pokoju juz od dawna bo na urodziny dostalem. Konsole mam ps2 i rzadko grywam, a komp jak juz pisalem ma raczej centrum multimedialne utrzymac. PS3 fajna sprawa, ale teraz to musze zarobic na samochod. Wracajac do tematu: Jakies fajne rtsy? |
Tego procka nie podkręcisz na więcej niż ~4.2 ghz, no i napięcie będzie trzeba dość mocno podnieść. To nie jest "ostre kręcenie". i7 był tu 10x lepszym rozwiązaniem : p.
@down Sruture. Z tego kompa korzystasz teraz, a nie w czasie przyszłym. |
future am3 > 1366 imo.
|
Cytuj:
Fabuła jest jedną z najlepszych zalet tej gry. O ile nie lepszą. A te 2 części to masz, to pevno chodzi Ci o zbroję Altaira. No vłaśnie musisz zdobyć 6 tych części, żeby ją odblokovać. Povodzenia : ) |
Tak polecacie to AC2...lepsze to od 1? Tamto tez bylo fajne, ale po 3-4h gry zaczynalo nuuuuzyyyyc....
|
No właśnie w 2 sprawa wygląda całkiem inaczej :)
A to, czy lepsze od 1, to chyba pytanie retoryczne :P |
Cytuj:
|
@Sam
A Ty przeszedłeś już AC2? Jestem teraz po karnawale, orientujesz się jaki mam progres? A jakby ktoś chciał zobaczyć, to nagrałem mały gameplay ; P http://www.youtube.com/watch?v=BRlqWQPk6Ww |
Ta gra jest idiotycznie prosta, czy tak mi się tylko wydaje?
|
Gry akcji mają to do siebie, że są idiotycznie proste :P
Poza tym, toż to gra bardziej na konsole, wiesz... konsolowcy... nie możesz od nich zbyt wiele wymagać : P A tak bardziej serio, to czasami miałem misje, do których musiałem kilka razy podejść. Zwłaszcza jakieś takie bardziej skradankowe, gdzie nie mogą cię zauważyć/wykryć. No, ale tak ogólnie, to jest to prosta gra - przecież to Assassins Creed :P. Pomijam oczywiście moje bycie uber-hajtem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |