![]() |
hahahah banned yoh... czyli an forum lola nastały czasu pokoju i dobroci...
|
Ile czasu trwa jedna rozgrywka w LoLu? W miarę wyrównana DotA trwa 40-50 minut, a jak to wygląda u was? :P
|
Od 25 minuty mozna dac surrender(jest glosowanie).Jesli jest duza przewaga w killach i towerach na tym sie konczy.Srednio mecz to 35-50 min.Raz gralem 75-.-
|
Just can`t wait for DotA2. Yay offtopic.
|
Moja najdłuższa gra w lolu miała 1:40h :P
|
Jakiegoś ip boosta mam ;o niezłe zdziwko jak dostalem 388 ip za wina ; D btw kupiłem xina i muszę powiedzieć, że owni każdego squisha : D
|
Dzisiaj rozegralem 1v1 3 gry z moim kumplem, ktory jest gorszy od mojego chomika :D. Oczywiscie mu to powiedzialem i sie wkurzyl i mnie wyzwal na te mecze. Gralismy na 3v3.
W 1szej grze wybralem sivir, on wzial mundo, za kazdym razem bylem BARDZO blisko zeby go zabic :/, skonczylem na 0/3, potem juz sie feednal i jechal z koksem. Mimo tego mialem dobra farme i prawie rozwalilem mu nexusa. Skonczylem 0/5 W 2giej grze wzialem yi, on morde (i zbanowalem mundo). Kiedy bylo 6/0 zrobil surrender. w 3ciej grze ja wzialem akali on wzial nunu. Ciezki laning phase zakonczyl sie 0/3, za duzy harras z 3i i za duzy heal z q. Na dodatek bil z ulti po 1,5k, czesto udalo mi sie uciec za pomoca qss/ulti/flasha ale i tak czesto udawalo mu sie trafic bo to ma tak smieszny cooldown... w koncu gra zakonczyla sie 0/5, potem udawalo mi sie go ubijac na 1v1, ale on bezproblemowo uciekal, wystarczylo uzyc kulki, przyspieszyc sie i papa nunu :/. Generalnie mialem totalny wyjeb, nie mialem nawet runek podlozonych pod akali, on jest cholernie uzalezniony od lola i uwaza sie za pro ze swoim ratingiem 1050 :D. |
Cytuj:
|
przestałem się bawić Karmą... i wróciłem Caytlin...
przed rozpoczęciem gry goście się ze mnie naśmiewali z mojego skina i to że caytlin jest beznadziejna... (chodzi o przeciwników) 6min... ja 4/0/0 z ulti w zielana 1322 demage :D http://img824.imageshack.us/img824/5023/lolid.jpg |
@up
Heh, true damage z takimi itemami. Ostatnio coraz częściej widuję ogarnięte Caitlyn które potrafią coś zrobić, jednak żeby pwnić trzeba się ostro nafeedować, co w przypadku twojego meczu raczej trudne nie było :p Co do Karmy - dziwnie się nią gra. Jest dobra, ale mi na przykład fun2play'u nie dostarcza, Eve pod tym względem przebija wszystkich. Ta Karma ma słabiutkie cc, również szybko ją odłożyłem. Janna, Sona, ba, nawet Soraka, są od niej lepszymi supportami. Ot, taki średniak. |
Cytuj:
Ale i tak i <3 Lux... |
Apropos karmy - jacy ludzie potrafią być głupi. Pushowałem wczoraj bot z karmą, biliśmy inhi i od strony nexusa wpadło 3 ludzi, karma ghost i spieprza gdzieś w bok, ja padłem więc się pytam dlaczego nie spróbowała mnie uleczyć albo chociażby rzucić ten łańcuch na mnie/wroga to dostałem odpowiedź - "HEAL YOU? ON KARMA? HAHAHAHA". Później jak grzecznie wytłumaczyłem, że jest debilem i że nawet nie zna możliwości champa którym gra to się burzył, że tyle co by mnie uleczył to nic, a że ten łańcuch co daje 10% speeda to i tak by mnie nie uratował. <facepalm>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Imo must-have na Karmę to Shurleia, której aktyw wraz z linką ulepszoną Mantrą daje tak niesamowity movement speed, że dogonić cię ma prawo tylko Rammus z buffem Zileana do MS, popchnięty przez ulti Janny i uj wie co jeszcze :D Pogram jeszcze Karmą, spróbuję różne warianty maxowania skilli, buildów itd, ale ogólnie postać mi się nie podoba. Nadal wolę Eve <3 |
Tak, szło na mnie trzech, tylko gdy zaczęliśmy uciekać nie bił mnie jeszcze nikt. Parę sekund później biła mnie eve a dwóch gości było daleko za mną. W pewnym momencie uciekałem z 5 sekund i nikt nie dał rady mnie walnąć z powodu zbyt małego zasięgu, więc takie 10% movement speeda wystarczyłoby z pewnością, zwłaszcza, że karma była na ghoscie.
|
Cytuj:
Tak źle i z góry mówię, że nie chce mi się dyskutować.Każdy ma swój gust.Ty odczuwasz takie emocje ja inne. |
Nie podoba się - nie graj
|
Cytuj:
|
Skoro ma gust do krótkich gier to nie gra dla niego. Krótkie gry 30-40 min zdarzają się jednak rzadziej niż te długie, więc jeśli mu się to nie podoba to nie widzę sensu aby w to grać.
|
Hahahaha udało mi się dojść do perfekcji... zonichotowałem EZ i Zielana za pomocą ulti :D
|
Cytuj:
Jak się ma debila na lajnie za przeciwnika, to nie dziwota, że się owni, lol. http://img607.imageshack.us/img607/6...ds20110207.jpg Lol, jakie małe skriny teraz robi. Anyway. 2/0/0 vs 0/2/0 (trochę widać :P) |
Cytuj:
ed@ kolejny rank i kolejny win... Caytlin królowa mid hehehe |
No nie wiem, prócz moich zgonów miał 1 kill i 1 asystę, a w ich teamie były 2 zabicia, więc taki nie do końca debil. To twój vlad był debilem. Vlad > Caitlyn.
|
Cytuj:
dobra nie kłóćmy się dalej bo Yoh czuwa... wiecie może do kiedy ma bana :D bo go jakoś na lolu nie widzę teraz... Ustawiamy jakiś meczyk? Ranking np. lub coś w tym stylu? |
Cytuj:
@ Dzisiaj mam złą passę, 5x pod rząd wylosowałem debili i 4x szenem lose, tylko raz vladem udało mi się wykarować z wielkim trudem ; f. Moron goni morona. |
Ryba, ale zdajesz sobie sprawę, że cokolwiek byś nie zrobił, zawsze ty będziesz w tym teamie grał (auto handicap)?
|
No ; /
|
http://screenshot.xfire.com/s/110458760-4.jpg
Jem Vlada na śniadanie. Oczywiście nie wszystkich, zapewne trafiam na jakichś noobów, ale to już któryś mecz pod rząd, w którym nie miałem z Vladem żadnych problemów. Ten champ irytował mnie wyjątkowo, chciałem zacząć skillować jakiegoś anti-vlad champa jak Swain, ale widzę że nie będzie to konieczne - Anivią zabijam go wyjątkowo skutecznie. Miałem właśnie długi mecz (jego początek na screenie wyżej) i w late byłem jedynym na którego Vlad się bał rushować i kto umiał Vlada zabić. Dzięki Sorc Shoes + Void Staff + Abyssal Scepter zadawałem mu true dmg + w cholere AP dzięki czapce. Anivia jest pro. @down No to może epic noob, nie wiem, zobaczy się jak trafię na prawdziwego ogara. A co powinien budować, tzn jak rozpoznać ogarniętego Vlada po buildzie? |
Jego itemy mówią same za siebie : D
|
Mam pytanie może głupie ale gracie na NA czy EU ? XD
|
Może?: /
|
@UP dlaczego wydaje mi się że nie rozumiem twojego toku myślenia ? :wasabi:
|
Kocham Teleport :D To, co można z nim odpieprzać w połączeniu z wardami w bazie przeciwnika, jest niesamowite. Atakują naszą bazę, niszczą inhibitor. Ja daję teleport na warda w ich bazie, Panth i Shen używają ulti i w trójkę zniszczyliśmy im Nexusa. Wrogowie nazwali nas noobami, idiotami, zwyzywali od głupków którzy nie umieją grać normalnie, zagwarantowali ignore. Ale win jest, kolejny dowód na to że taktyka >>>>>>>>>>> ilość killi.
|
a tan od razu do nowego ma pretensje jak by co to ja gram na EU :P
jak by co to szukaj BGS Lukers... służę radą ;) |
Ja też gram na EU 16 lvl nick szurex :P
|
Tylko ja gram na amerykańskim? Lame, panowie.
|
No wiemy, jesteś lame ; /
btw, widzieliście ten programik? http://forum.leaguecraft.com/index.p...-lol-recorder/ Gry po 30 minut ważą tutaj 5mb : D. Można się wymieniać demkami : P |
Nie wiem czy było już o tym wspominane, ale ruszyła polska lokalizacja LoL(beta na razie).
Możecie się spodziewać nowej dużej fali Upośledzonych polaków, ale pewnie pozostaną na ujemnym Elo<tak jak wszyscy z tego forum dohohoh :wasabi:> GL&HF |
Ta ściągnąłem sobie klienta ale jak czytałem na forum te tłumaczenia to odechciało mi się instalować. Pewnie znajdę tam vladka mówiącego: rzeki będą biec czerwone, zamiast the rivers will run red : D
|
Jak już to "rzeki popłyną krwią" albo coś. Tłumaczenia nie są najgorsze. Jedyne co mi się nie podoba to głos announcera, który jest po prostu do dupy. I tłumaczenia killstreaków - zamiast "xxx is dominating", na czacie pisze "xxx przejmuje prowadzenie" :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |