![]() |
To jest GameGuard. Sprawdza, czy używasz botów, wspomagaczy, itd.
|
Maple Europe to shit ściągnij sobie MapleGlobal tam najlepiej się gra.
A to niebieskie to jest GameGuard który sprawdza czy nie używasz botów. btw jak do dziecka... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Panowie, opisze mi ktoś DOKŁADNIE co zrobić żeby zacząc jUmp questa tego na 20 lvl. Proszę o DOKŁADNY opis będę wdzięczny. POzdrO!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kuraj: Jesli to do mnie to dodalem ^^' |
Nie nie nie, nie ma sensu. Jak już masz zarda to nim graj, bo kupienie + wyscrollowanie Lionhearta wyniesie cię jeszcze więcej. ;p
BTW dodaj mnie do buddy: Wunderwaffle |
ten jq jest od 20 ?!
|
Są rózne JQ mnie interesuje ten od 20.
|
@Up:
Chodzi Ci o ten ze screena? Chyba pisałem -.- Cytuj:
|
nie gram w mapla ale dobrze ze mam konto na gMS, kMS, jMS sobie moge przynajmniej sprawdzic co gdzie jest nowego ;p
|
a mi wpadł już mój 16 lvl na thiefie/Windia
|
@up: niezłyś.
Ja może jeszcze wrócę do Mapla. Może. Szkoda mi mojego 43 Fightera. Z ładną kolekcją Maple Itemów. ;p |
Ale ja to robiłem na henesys PQ
|
Przez moje kochane 256 MB RAM uchwyciłem fotkę ciut za wcześnie. No, ale jest.
http://foteka.pl/full/59ff919f689553...baa2e80805.jpg Ubranka http://foteka.pl/full/2f07c3475c1b4d...e965492b50.jpg |
Cytuj:
|
@Celoz: Nie pograć przez chwilę i już przeganiają, chamy!
http://img85.imageshack.us/img85/1489/maple0034se7.jpg P.S. Sprzedam mithril wand za 30k. |
Zacznę sobie grać na Broa. Nick Mishival. Będę archerem.
|
Cytuj:
http://foteka.pl/full/8e754e89f5b217...aab3300bca.jpg |
ja na 70 bym przestal expic i czekal na 3rd job bo inaczej pozniej zonk. btw co to za klimat gdzie ja wchodze o okolo 19-20 do FM na Ch1 a tam nikogo nie ma ?? Jak spotkam gracza to cud ?
|
Mam małą prośbę do niektórych typów... Weźcie mi nie piszcie na GG żebym Wam dał konto, bo nie dam...I nie stworzyłem żadnego konta przez proxy, czy inne gówno...A jak już piszecie to nie musicie pisać dwa razy...na tyle tępy nie jestem -.-
Dziękuję! |
Mam jedna strone gdzie jest napisane jak zrobic konto na globie bez proxymity czy jakos tak ale sa tam te hacki do maple europe itd wiec no wai.
|
Wszędzie się chwali ta gra ze zajmuje niby 500>MB na dysku, ale szkoda że nie jest wspomniane o tym że do instalacji potrzeba 2000MB na dysku C!!! :baby: X(
Tak więc nigdy sobie w to nie zagram bo moja partycja C ma ~2000 MB, no chyba że usunę windowsa -_- |
sa i na to sposoby wejdz na www.maplestory.up.pl i tam bedzie w dziale pomoc jak temu zaradzic.
|
Pomogło jedynie w tym że pierwsze rozpakowywanie(~800MB ) było na dysku E:, jednak keidy już chciałem zainstalować pokazało że potrzebuje 1500MB na dysku C:!!!!!
Tak więc ten system pomógł w tym że zamiast 2000MB potrzeba 1500MB ! Sam Windows zajmuje ponad 1000MB, więc pozostaje mi max 800-1000MB wolnego miejsca. |
Zwiększ pojemność partycji C:\, to taki problem?
|
Reinstalacja windowsa + utrata plików z innej partycje? Myślę, że to jest problem.
|
jak bardzo chcesz grac w mapla to warto =P
|
Kucza, nie słyszałeś nigdy o programach, które robią to bez reinstalacji windy? Przejrzyj ostatnie 30 stron tematu, ktoś o tym pisał.
@down: ej, on miał się męczyć z szukaniem, no. ;/ |
Acronis Disk Director albo Paragon Partition Manager... ostatecznie możesz też przenieść tempa na inną partycję
|
Server check :/
Dobrze że zdążyłem przed :D <i jeszcze zrobiłem jedną część questa xD> |
A ja zaliczyłem hattricka w lvlach :P 17-20
@edit Jutro sobie pogram :/ |
Cytuj:
|
I ja od 14 do 17 w 1.5h (26% do 18) cholera kto by przypuszczal ze tak super exp jest na pig beach i na dodatek praktycznie nikogo nie ma.
|
Gdzie jest pig beach? Wszędzie szukałem i nie mogłem znaleźć.
|
<.<
Cytuj:
@down Raczej tak dość szybki respawn "świniaków" tylko czasem iron hog przeszkadza ale możesz tam siedzieć do około 25lvl. |
Byłby dla mnie exp. na pig beach na 21 lvl ?
|
Exp tak... Ale nie kasa, za dużo potków by ci szło.
I zależy jaką masz profesję... wojakiem można próbować, złodziejem magiem-ostatecznie. Łucznikiem- bez szans. |
Ja o kase sie nie martwie bo mam 42 spearmana i tylko exp exp exp i czasami zbieram scrolle. Np wczoraj trafil mi sie scroll for shoes for dex 10% I mysle ze jak dobze pojdzie to za 400k opchne moze wiecej.
|
Nawet chiciałem zostać hakerem :PAle botów nie umiem ściągnąć/używać a JQ zrobisz jedynie na fly bocie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |