Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Fortera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46741)

Jacek Chan 06-03-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 1303921)
@up

own3d

@offtopic

powinny tu byc zdjecia, sa dyskusje i narady...

to idz zagoń. na psy sie wybierz, albo najlepiej nim zostan. patrze ze masz predyspozycje :). albo jestem ślepy, albo tez napisales posta bez zdjęcia OOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMFFFFFFFFFFFFGGGGGGG GGGG.

przejebane?

Astistan 06-03-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1303866)
Puni i Khaos padli bardzo wczesnym porankiem... nie wiem jak to wyglądało ale podejrzewam że oni padli a reszta "run forest run" do pz'ta

Jedna rada nie wiesz nie pisz.

Nooblet 06-03-2007 20:42

@Adwe
humm...ty myslisz ze ja mam 10 lv? to sie kolego mylisz...
@Wigon
haha :D pewnie zajebal 8 lv ktory mu chcial loota zajebac

Daroox 06-03-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek Chan (Post 1303564)
@Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles.

Trudno moze juz tak jest probowalem 'walczyc' ale ucieklem :( nie bede sie tlumaczyc czemu to zrobilem moze faktycznie to strach ja w tym wczesniejszym poscie chcialem napisac tylko ze to co bezel od*******a to troche przesada nigdy mi br nie przeszkadzali no z wyjatkiem 1 razu gdy Napa mnie zaatakowal ale wtedy wyciagnol mnie Kfiat i Linubi nie ty wiec wiesz...
napa z tego co pamietam w wojnie nie jest przynajmniej nie byl :p

btw. W gosie bylem 2 dni \,,/ :D:D:D:D:D:D:D

Jacek Chan 06-03-2007 21:14

@up. bardzo przepraszam, że to nie byłem ja. to wiecej sie nie powtórzy, lol. chwal sie dalej, ze byles w gosie, a napewno nikt sie o tym nie dowie :). to, ze uciekles to chyba nie powód do dumy? jesli tak, to sory :). źle pamietasz co do napy.

Daroox 06-03-2007 21:29

czy ja jestem dumny z tego ze ucieklem z wojny? co do napy ty mi pomagales? bo nie pamietam naprawde... ? pff

Jacek Chan 06-03-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daroox (Post 1304304)
czy ja jestem dumny z tego ze ucieklem z wojny? co do napy ty mi pomagales? bo nie pamietam naprawde... ? pff

z Twojego poprzedniego postu własnie to wynika i nie próbuj zaprzeczac, mozesz edytowac, haha. omfg, co ja jestem matka teresa? na uszach mialem przybiec i cie ratowac? (nie slyszalem o zadnych problemach z napą). jesli mi nawet nie mówiles, ze masz z kims problem to pózniej nie pierdol, ze Ci nie pomoglem, bo to naprawde zaczyna mnie w*****ac. a jesli ktos zaprzeczy, ze odmawialem pomocy, to to bedzie naprawde przegiecie.

Astistan 06-03-2007 21:50

"Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie"

Przyjaciela poznamy wtedy gdy nam pomoże w najgorszych sytuacjach bo jak jest dobrze to każdy jest super ziomkiem.

Pozycja4 06-03-2007 22:12

Darrox moze babrzesz sie w biGoSie? lól
Dobra stulcie wszyscy pyski bo pobanuja nam konta na tibia.pl a wtedy zal.br sie kłania.

Daroox 06-03-2007 22:19

Adam ja wcale od ciebie nie wymagalem pomocy... jakby to byl twoj obowiazek czy cos... zle napisalem poprzedniego posta

Babrze sie w biGoSie...heh zabwane :)

Jacek Chan 06-03-2007 22:28

@Darooooooooooks. wyjebane mam na te ich całe tibia.pl. moze nie wymagałes, ale Twoje posty zabrzmiały jakbys mnie prosil, ale ja Ci nie pomoglem. i jeszcze raz powtórze, jesli ktos powie, ze nie pomoglem komus w glidii kiedy tego potrzebowal i mnie poprosil, to to bedzie kłamstwo. jak to Asti powiedzial, prawdziwych przyjaciól poznaje sie w biedzie.

Bezel, Twoje teksty jak zwykle mnie roz*******aja XD. 3maj sie ziaa XD

Too-Tiki 06-03-2007 23:34

Gawa~ Bezel~ chcecie to se walczcie na wojnie inie podniecajcie sie tym ze jestescie na wojnie i co by to nie wy :] Bezel jak narazie to tylko padles a z tego co widzialem to nikogo nie zabiles wiec nie badz taki cwaniako jak w Dp caly czas teraz siedzisz :baby:

Luppy 07-03-2007 00:19

@Jacus Chan
Bycie w samej guildi która jest w war nie jest powodem do dumy...

p.s: Jak chcesz walczyć na facc'u o.o

@Bezel
Odwal się od bigosu!!!

@up
Wyjdz kolejny polak który podlizuje się B r& vene

Ke'to 07-03-2007 08:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daroox (Post 1304226)
Trudno moze juz tak jest probowalem 'walczyc' ale ucieklem :( nie bede sie tlumaczyc czemu to zrobilem moze faktycznie to strach ja w tym wczesniejszym poscie chcialem napisac tylko ze to co bezel od*******a to troche przesada nigdy mi br nie przeszkadzali no z wyjatkiem 1 razu gdy Napa mnie zaatakowal ale wtedy wyciagnol mnie Kfiat i Linubi nie ty wiec wiesz...
napa z tego co pamietam w wojnie nie jest przynajmniej nie byl :p

btw. W gosie bylem 2 dni \,,/ :D:D:D:D:D:D:D

dzięki za wiadomość

pozdro

Ke'to 07-03-2007 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek Chan (Post 1303564)
@Bezel, sami vnlz juz chuj mogą, ich czasy minely. Ale to prawda, że jeżeli wszyscy Polacy 70+ by dolaczyli i nie byli by noobakami :D to mielibysmy duże szanse, zeby cos tutaj znaczyc.

@Adwenson, jak możesz to napisz jeszcze raz co tam miałes do powiedzenia. Staralem sie, ale nie moge zrozumiec :(.

@Darooks, Ty chcesz powiedziec, ze to wina Bezela (Polacy sie boja dolaczyc)?. Wszystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'. A teraz juz jest wszystko w porzadku? :) To własnie chcialem Ci pokazac. Bezelowi cos nie pasowalo w jednej ze stron to dolaczyl, proste? Jesli sie nie myle Darooks, zaczales zgrywac wielkiego wojownika, próbujac 'walczyc' oczywiscie nie wchodzac do glidii. Excalibur mial nic nie zauwazyc, tak? :D Zobaczyles, ze mozemy stracic wojne no to sprytnie spierdoliles.

@Luppy, ciekawe jakim charem teraz grasz. Jasne, ze jestes po stronie Langan i musiales wspomniec o Galaco jako jednym z dwóch najlepszych Polaków (Damiana nie dalo sie nie lubic :D, to prawda). 'wszyscy Polacy to noobki'. To sie mylisz. Jest bardzo dużo 'normalnych' ludzi. Napewno masz cześc racji, bo jest tu od chuja frajerów którzy przekroczyli setke, albo są blisko i myślą, że wiedzą wszystko, mogą wszystko.

Bezel, jak i ja próbowalismy Was namawiac do wstapienia, to prawda. Ale dlaczego mialem tego nie robic? Kiedy wszystko było w porzadku non stop ktos prosil, zeby mu pomóc. Kiedys odmówilem? Nie sądzę.

Baba

"szystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'."

HAHA dokładnie było w Misie Pysie ludize narzekali na PA Vnzl etc... bla bla bla wojna wybuchła a dołączyło kilka osób ... a szczerze wtedy dołączyłem po to bo mnie w*****aja spamowanei an g.chacie ze ten i ten kogos straszy ten i ten kogos bije... ehh Fortera ;-)

Sorka za 2 posty pod rząd ale nie ogarniam tych forum xDDD

Astistan 07-03-2007 09:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304577)
Gawa~ Bezel~ chcecie to se walczcie na wojnie inie podniecajcie sie tym ze jestescie na wojnie i co by to nie wy :] Bezel jak narazie to tylko padles a z tego co widzialem to nikogo nie zabiles wiec nie badz taki cwaniako jak w Dp caly czas teraz siedzisz :baby:

Widzę że masz znakomite informacje.

Mar 04 2007, 00:03:30 CET Killed at Level 101 by Sir Last Devil
and by Bezelowiec

Może chcesz jeszcze filmik??

Wyszemir 07-03-2007 09:24

Prosze zakonczcie klotnie co do wojny kazdy ma prawo dokonac wyboru. Moze i jest mi smutno z tego powodu, ze kazdy mowil jakim to jego kumplem jestem a teaz sie odwrocil plecami, a jak prosilem o pomoc nie raz zostalem wysmiany. Przywyklem do tego tak jest co wojna. No ale jak juz mowilem kazdy ma prawo do wlasnego wyboru i nie mi to oceniac czy dobrze zrobil. Przekona sie gdy wojna sie skonczy.
Pozdrowienia

Pozycja4 07-03-2007 09:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304577)

uhahuehaahueah jeden wyraz,ktory odznacza wszystko to co o tobie teraz mysle- ciołek
Zobaczymy po wonie co to bedzie ;]

Too-Tiki 07-03-2007 09:41

To moje gz .tylko ze i tak tej wojny nie wygracie a jak by jakism cudem to sie udalo to egy bedzie zadzil wami i bedzie mial wy****ne na to ze im pomogliscie [CHAR][/CHAR]

Wyszemir 07-03-2007 09:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304822)
To moje gz .tylko ze i tak tej wojny nie wygracie a jak by jakism cudem to sie udalo to egy bedzie zadzil wami i bedzie mial wy****ne na to ze im pomogliscie [CHAR][/CHAR]

Na moje wygramy w otwartych bitwach oni obrywaja az milo, a to ze we fragach prowadza to zaden problem odrobimy za kilka dni :)
I co do egy watpie by sie wypeili na nas po wojnie na pewno latwiej jest sie z nimi dogadac niz z rl team.

Jacek Chan 07-03-2007 10:16

@Wysz, jak zwykle masz racje XD. pzdr

@Luppy, jesli nie wiesz wszystkiego to prosze, nie mów, ze nie walcze? Najpierw zdobadz premma na amure (lol) i wtedy mi wypominaj, ze sam jestem facc. Nie martw sie wkrótce bedzie pacc, jesli tak bardzo Cie to smuci :*. Dla mnie powodem do dumy nie jest walka na forum, no chyba, ze dorwales juz chara :). Wiec powtórze jeszcze raz, jesli nie wiesz calej prawdy to najlepiej sie nie wypowiadaj :).

@too-tiki, czy jakos tak. Jak to Luppy powiedzial, znalazl sie nastepny chetny wygrzebac czarne rodzynki z dup Br, tak bardzo ich kochasz to to zrób. Inne narodowosci to nie Polacy i oni tak szybko nie zapominaja. Jak masz zamiar tu wygadywac głupoty to najpierw lec do szkoly i ucz sie ortografi. No chyba, ze jestes kolejnym z serii 'jestem dyslektykiem' :(.

Przegramy to przegramy, znaczy, ze byli lepsi od nas. Ja w tym wielkiego problemu nie widzę.

Too-Tiki 07-03-2007 12:46

takie suche teksty to sobie na podworku mozesz gadac "znalazl sie nastepny chetny wygrzebac czarne rodzynki z dup Br" to chyba wy chcecie zrobic to Egy skoro namawiacie do tej wojny kazdego . Powiedzcie wprost ze Egy postawil wam warunki albo jestescie z nimi albo wypad z serva

zal.pl :baby:

Luppy 07-03-2007 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacek Chan (Post 1304852)

@Luppy, jesli nie wiesz wszystkiego to prosze, nie mów, ze nie walcze? Najpierw zdobadz premma na amure (lol) i wtedy mi wypominaj, ze sam jestem facc. Nie martw sie wkrótce bedzie pacc, jesli tak bardzo Cie to smuci :*. Dla mnie powodem do dumy nie jest walka na forum, no chyba, ze dorwales juz chara :). Wiec powtórze jeszcze raz, jesli nie wiesz calej prawdy to najlepiej sie nie wypowiadaj :).

No napewno nie wiem wszystkiego... wiem tyle co mi Breath na msg wyśle lub jak się logne... aha a tak apropo w którym momencie powiedziałem że ty nie walczysz? tylko wiesz trudno jest na facc walczyc sorcem (Strong haste,Ue etc.)

@Too-Tiki
Twój main na Forcie?

Pround memeber of:
Fear
Buda
Fear reloaded
Ultima =*

Too-Tiki 07-03-2007 14:46

@Too-Tiki
Twój main na Forcie?

??? br maja lepsze pvp a egy nawet nei ma kogos kto potrafi poprowadzic ich do zwyciestwa .

Astistan 07-03-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1304942)
takie suche teksty to sobie na podworku mozesz gadac "znalazl sie nastepny chetny wygrzebac czarne rodzynki z dup Br" to chyba wy chcecie zrobic to Egy skoro namawiacie do tej wojny kazdego . Powiedzcie wprost ze Egy postawil wam warunki albo jestescie z nimi albo wypad z serva

zal.pl :baby:

Rozwaliłeś mnie tym tekstem.
Ponawiam:
Jak nie wiesz to nie pisz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1305008)
@Too-Tiki
Twój main na Forcie?

??? br maja lepsze pvp a egy nawet nei ma kogos kto potrafi poprowadzic ich do zwyciestwa .

Aha to czemu przegrali 2 z 2 open battle ??

Pozycja4 07-03-2007 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1305008)
@Too-Tiki
Twój main na Forcie?

Bozeee po tym co piszesz "Z"adza albo nie weisz co to main na forterze to czlowieku sprobuj moze w kastingu na tabaluge albo w teletubisiach poganiaj sie z odkurzaczem?
Dajcie juz spokoj z tym.
"Prawda sie liczy tchorze.."

Too-Tiki 07-03-2007 15:29

kazdy cos przegrywa ale nie tak jak egy. a ty mnei rozsmieszyles ze sie cieszy z 1 zwyciestawa egy . szkoda mi was.....

cygaro: :cygaro: :cygaro:

Too-Tiki 07-03-2007 15:33

wiesz co bezel widzialem twoja fote i sam wygladasz jak teletubis czy jak to sie tam zwie bo nie orjetuej sie zabardzo :) szkoda ze juz nie bijesz lev tylko niewiem czemu ? boisz sie ze padniesz ? to poco poszles na war ?:baby:

Kulekk 07-03-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1305058)
wiesz co bezel widzialem twoja fote i sam wygladasz jak teletubis czy jak to sie tam zwie bo nie orjetuej sie zabardzo :) szkoda ze juz nie bijesz lev tylko niewiem czemu ? boisz sie ze padniesz ? to poco poszles na war ?:baby:

Języka polska być bardzo trudna.
Btw. nie twój interes czy expi czy nie.

Luppy 07-03-2007 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1305058)
wiesz co bezel widzialem twoja fote i sam wygladasz jak teletubis

Nie zaprzecze bezle myśli że jak będzie w war to mu ktoś do białej kości opitoli... nie weim może chce być mastah pefałpe na Forterze

Astistan 07-03-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Too-Tiki (Post 1305053)
kazdy cos przegrywa ale nie tak jak egy. a ty mnei rozsmieszyles ze sie cieszy z 1 zwyciestawa egy . szkoda mi was.....

cygaro: :cygaro: :cygaro:

Jak już coś to nie 1 tylko 2.
Powtarzam jak nie wiesz to nie pisz.

Kulekk 07-03-2007 16:41

Przestańcie jak dzieci się kłócić, podyskutujemy jak wojna się skończy.

A to loot z przed chwili :

http://img19.imageshack.us/img19/2931/xdqg7.jpg

:)

SathMael 07-03-2007 16:47

Proponuje chłodne pifko na ta rozgrzana atmosfere xD
Więc lecimy ja juz sie wybieram xD
elo

Grats Kulku ,,),,

Wyszemir 07-03-2007 16:51

Bardzo przyjemna chwila
http://i50.photobucket.com/albums/f340/Wysze/UO0935.jpg
Szachy z Kfiatkiem
http://i50.photobucket.com/albums/f340/Wysze/UO0903.jpg

Jacek Chan 07-03-2007 18:48

ok Luppy jesli nie mówiles to spoko, mój bład XD.

@tooki czy jak ty tam, rozsmieszasz mnie i to ostro. heja bejbe :*

Misieeek 07-03-2007 18:57

Gratz Wyszu & Sorc :)
http://i152.photobucket.com/albums/s...%20/UO0018.jpg

SathMael 07-03-2007 20:13

Wysz Ty w warcaby umiesz grac?!! XDDDDDD
Gz Msiu :*:*
Kulek gey k legsy moje :((

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wyszemir 07-03-2007 20:26

@Sath
Nie umiem, gram dla towarzystwa:)

Pozycja4 07-03-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luppy (Post 1305106)
Nie zaprzecze bezle myśli że jak będzie w war to mu ktoś do białej kości opitoli... nie weim może chce być mastah pefałpe na Forterze

zawsze mialem hujowe pvp, jestem na wojnie zeby pomoc prawdziwym kumplom, nie expie bo ile mozna to ze jestem na wojnie dodatkowo mnie zniecheca.
toki cwoki czy jak tam, moja dziewczyna jakos nie twierdzi ze wygladam jak teletubis wiec nie wnikam. Jak jestes kozacks to poka swoja fotke pewnie next kolo w okularkach i szczerbatymi zebami co przed monitorem jest predatorem a jak ma wyjsc to czeka zeby stary puscil jego dupę.
Take it easy, ja przynajmniej mam to co chcialem i najwazniejsze ze nie traktuje tibi jako 2gie zycie jak co niektorzy( a traktowalem po czesci)
:)

SathMael 07-03-2007 23:06

Tibia dalszy plan :))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02.