![]() |
Cytuj:
przejebane? |
Cytuj:
|
@Adwe
humm...ty myslisz ze ja mam 10 lv? to sie kolego mylisz... @Wigon haha :D pewnie zajebal 8 lv ktory mu chcial loota zajebac |
Cytuj:
napa z tego co pamietam w wojnie nie jest przynajmniej nie byl :p btw. W gosie bylem 2 dni \,,/ :D:D:D:D:D:D:D |
@up. bardzo przepraszam, że to nie byłem ja. to wiecej sie nie powtórzy, lol. chwal sie dalej, ze byles w gosie, a napewno nikt sie o tym nie dowie :). to, ze uciekles to chyba nie powód do dumy? jesli tak, to sory :). źle pamietasz co do napy.
|
czy ja jestem dumny z tego ze ucieklem z wojny? co do napy ty mi pomagales? bo nie pamietam naprawde... ? pff
|
Cytuj:
|
"Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie"
Przyjaciela poznamy wtedy gdy nam pomoże w najgorszych sytuacjach bo jak jest dobrze to każdy jest super ziomkiem. |
Darrox moze babrzesz sie w biGoSie? lól
Dobra stulcie wszyscy pyski bo pobanuja nam konta na tibia.pl a wtedy zal.br sie kłania. |
Adam ja wcale od ciebie nie wymagalem pomocy... jakby to byl twoj obowiazek czy cos... zle napisalem poprzedniego posta
Babrze sie w biGoSie...heh zabwane :) |
@Darooooooooooks. wyjebane mam na te ich całe tibia.pl. moze nie wymagałes, ale Twoje posty zabrzmiały jakbys mnie prosil, ale ja Ci nie pomoglem. i jeszcze raz powtórze, jesli ktos powie, ze nie pomoglem komus w glidii kiedy tego potrzebowal i mnie poprosil, to to bedzie kłamstwo. jak to Asti powiedzial, prawdziwych przyjaciól poznaje sie w biedzie.
Bezel, Twoje teksty jak zwykle mnie roz*******aja XD. 3maj sie ziaa XD |
Gawa~ Bezel~ chcecie to se walczcie na wojnie inie podniecajcie sie tym ze jestescie na wojnie i co by to nie wy :] Bezel jak narazie to tylko padles a z tego co widzialem to nikogo nie zabiles wiec nie badz taki cwaniako jak w Dp caly czas teraz siedzisz :baby:
|
@Jacus Chan
Bycie w samej guildi która jest w war nie jest powodem do dumy... p.s: Jak chcesz walczyć na facc'u o.o @Bezel Odwal się od bigosu!!! @up Wyjdz kolejny polak który podlizuje się B r& vene |
Cytuj:
pozdro |
Cytuj:
"szystko by było okej, gdybyscie w czasie pokoju nie nawijali non stop, ze Br/Egypt to 'chuje, pa, s*****ele'." HAHA dokładnie było w Misie Pysie ludize narzekali na PA Vnzl etc... bla bla bla wojna wybuchła a dołączyło kilka osób ... a szczerze wtedy dołączyłem po to bo mnie w*****aja spamowanei an g.chacie ze ten i ten kogos straszy ten i ten kogos bije... ehh Fortera ;-) Sorka za 2 posty pod rząd ale nie ogarniam tych forum xDDD |
Cytuj:
Widzę że masz znakomite informacje. Mar 04 2007, 00:03:30 CET Killed at Level 101 by Sir Last Devil and by Bezelowiec Może chcesz jeszcze filmik?? |
Prosze zakonczcie klotnie co do wojny kazdy ma prawo dokonac wyboru. Moze i jest mi smutno z tego powodu, ze kazdy mowil jakim to jego kumplem jestem a teaz sie odwrocil plecami, a jak prosilem o pomoc nie raz zostalem wysmiany. Przywyklem do tego tak jest co wojna. No ale jak juz mowilem kazdy ma prawo do wlasnego wyboru i nie mi to oceniac czy dobrze zrobil. Przekona sie gdy wojna sie skonczy.
Pozdrowienia |
Cytuj:
Zobaczymy po wonie co to bedzie ;] |
To moje gz .tylko ze i tak tej wojny nie wygracie a jak by jakism cudem to sie udalo to egy bedzie zadzil wami i bedzie mial wy****ne na to ze im pomogliscie [CHAR][/CHAR]
|
Cytuj:
I co do egy watpie by sie wypeili na nas po wojnie na pewno latwiej jest sie z nimi dogadac niz z rl team. |
@Wysz, jak zwykle masz racje XD. pzdr
@Luppy, jesli nie wiesz wszystkiego to prosze, nie mów, ze nie walcze? Najpierw zdobadz premma na amure (lol) i wtedy mi wypominaj, ze sam jestem facc. Nie martw sie wkrótce bedzie pacc, jesli tak bardzo Cie to smuci :*. Dla mnie powodem do dumy nie jest walka na forum, no chyba, ze dorwales juz chara :). Wiec powtórze jeszcze raz, jesli nie wiesz calej prawdy to najlepiej sie nie wypowiadaj :). @too-tiki, czy jakos tak. Jak to Luppy powiedzial, znalazl sie nastepny chetny wygrzebac czarne rodzynki z dup Br, tak bardzo ich kochasz to to zrób. Inne narodowosci to nie Polacy i oni tak szybko nie zapominaja. Jak masz zamiar tu wygadywac głupoty to najpierw lec do szkoly i ucz sie ortografi. No chyba, ze jestes kolejnym z serii 'jestem dyslektykiem' :(. Przegramy to przegramy, znaczy, ze byli lepsi od nas. Ja w tym wielkiego problemu nie widzę. |
takie suche teksty to sobie na podworku mozesz gadac "znalazl sie nastepny chetny wygrzebac czarne rodzynki z dup Br" to chyba wy chcecie zrobic to Egy skoro namawiacie do tej wojny kazdego . Powiedzcie wprost ze Egy postawil wam warunki albo jestescie z nimi albo wypad z serva
zal.pl :baby: |
Cytuj:
@Too-Tiki Twój main na Forcie? Pround memeber of: Fear Buda Fear reloaded Ultima =* |
@Too-Tiki
Twój main na Forcie? ??? br maja lepsze pvp a egy nawet nei ma kogos kto potrafi poprowadzic ich do zwyciestwa . |
Cytuj:
Rozwaliłeś mnie tym tekstem. Ponawiam: Jak nie wiesz to nie pisz. Cytuj:
|
Cytuj:
Dajcie juz spokoj z tym. "Prawda sie liczy tchorze.." |
kazdy cos przegrywa ale nie tak jak egy. a ty mnei rozsmieszyles ze sie cieszy z 1 zwyciestawa egy . szkoda mi was.....
cygaro: :cygaro: :cygaro: |
wiesz co bezel widzialem twoja fote i sam wygladasz jak teletubis czy jak to sie tam zwie bo nie orjetuej sie zabardzo :) szkoda ze juz nie bijesz lev tylko niewiem czemu ? boisz sie ze padniesz ? to poco poszles na war ?:baby:
|
Cytuj:
Btw. nie twój interes czy expi czy nie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powtarzam jak nie wiesz to nie pisz. |
Przestańcie jak dzieci się kłócić, podyskutujemy jak wojna się skończy.
A to loot z przed chwili : http://img19.imageshack.us/img19/2931/xdqg7.jpg :) |
Proponuje chłodne pifko na ta rozgrzana atmosfere xD
Więc lecimy ja juz sie wybieram xD elo Grats Kulku ,,),, |
Bardzo przyjemna chwila
http://i50.photobucket.com/albums/f340/Wysze/UO0935.jpg Szachy z Kfiatkiem http://i50.photobucket.com/albums/f340/Wysze/UO0903.jpg |
ok Luppy jesli nie mówiles to spoko, mój bład XD.
@tooki czy jak ty tam, rozsmieszasz mnie i to ostro. heja bejbe :* |
Gratz Wyszu & Sorc :)
http://i152.photobucket.com/albums/s...%20/UO0018.jpg |
Wysz Ty w warcaby umiesz grac?!! XDDDDDD
Gz Msiu :*:* Kulek gey k legsy moje :(( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
@Sath
Nie umiem, gram dla towarzystwa:) |
Cytuj:
toki cwoki czy jak tam, moja dziewczyna jakos nie twierdzi ze wygladam jak teletubis wiec nie wnikam. Jak jestes kozacks to poka swoja fotke pewnie next kolo w okularkach i szczerbatymi zebami co przed monitorem jest predatorem a jak ma wyjsc to czeka zeby stary puscil jego dupę. Take it easy, ja przynajmniej mam to co chcialem i najwazniejsze ze nie traktuje tibi jako 2gie zycie jak co niektorzy( a traktowalem po czesci) :) |
Tibia dalszy plan :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |