Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Danthorr 26-04-2006 19:38

Było chyba nawet 1:0 dla AO przez jakies 10 minut xD

cfk 26-04-2006 21:32

a teraz arc pokazało kto jest lepszy, aczkolwiek jak ktoś tu wspomniał fakt że farta pare razy mieli no i robienie comba przy użyciu ven~ daje efekty.

Jurand~ 26-04-2006 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Ehmm, zamknij ryj?

Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kobieta lekkich obyczajówa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz.

ps. czasami matt, nie wszystko widac na 1szy rzut oka, czasem trzeba nad czyms pomyslec, a wiem ze tobie myslenie sie akurat przyda ;s

ASSSSSSSSSSSSSSSLICKER :)

Anum 26-04-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurand~
ASSSSSSSSSSSSSSSLICKER :)

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKER -.^

citizen_lc 26-04-2006 22:26

@up
to jest jurek w. popatrz sobie wczesniej w temat, pomijajac posty w ktorych klociles sie z bergerem, i tam masz dowod.

Madus 27-04-2006 21:24

aaaaaaaa spadamy na 2 strone tak to niee moze byc :D

~Hail Free Iridia
~Madus

evilKRIK 28-04-2006 00:06

Krucjata Zen

Zen od kilku dni prowadzi mały konflikt z glidią Defenders of Faith, ale nie o tym teraz głosno, mianowicie Galix Tyra z glidi Denus Dentrum(tej samej w której są Mewtu,Laubau,Maonaz i kilka innych groźnich postaci) wypowiedział glidi zen wojne z sobie tylko znanych powodów. Niektórzy z jego glidi oświadczyli że pójdą za nim, Mewtu(leader) jeszcze się nie wypowiedział.
Wielu ludzi chce pomóc glidi zen.
W taki sposób Pokojowa glidia Zen ma 2 wojny naraz które również są pierwszymi wojnami tej glidi, dodam ze Zen jest najstarszą istniejącą glidią.
Arcanum(tak ci "źli szwedzcy PA") jako pierwsza glidia zaoferowała pomoc, zdziwiło mnie to bo do dzisiaj gardziłem Arcanum i lubiałem "tych dobrych walecznych" ludzi z Denus Dentrum. Tak więc PRZEPRASZAM GLIDIĘ ARCANUM ZA BYŁĄ POGARDĘ(nie zmieniam nastawiania do wszystkich człąków glidi Arc, bo niektórzy faktycznie są PA, ale przepraszam niedocenionych).
Dodam że moje szanse w tej wojnie są słabe,ale nie oddam łatwo Zen, nie tylko dlatego że jestem Zenem, proszę was o wypowiedzi po której stronie się opowiecie.
(More info na forum tibia.com w dziale iridia w temacie "declaration")

Maxxonek 28-04-2006 00:32

Ja nie opowiadam się po żadnej stronie z racji tego, że nie mogę grać. Nawet jeśli chciałbym to wątpie, żeby jakaś gildia chciała mnie mieć u siebie. Nie znam całego Zen. W sumie więcej osób znam z DD, ale nie o to chodzi. Powodzenia życzę. Do zobaczenia za jakiś czas (chyba, że moje problemy miną :))

Elevarm 28-04-2006 02:35

Minusem tej wojny będzie to - o ile do niej wogóle dojdzie - że będzie sie toczyc po nocach, bo wątpię zeby Mewtu i jego pretorianie nabili pz locka w dzień. Tak czy owak Zen na pewno nie zostanie się sam, a DD bedzie mogło jedynie ubijac nam memberów po nocach, co juz zreszta robili jako random pk. Ale teraz tak łatwo sie nie damy.

Danthorr 28-04-2006 08:59

To co robi DD trudno nazwać wojną. Zen może być spokojne =)

evilKRIK 28-04-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek
Ja nie opowiadam się po żadnej stronie z racji tego, że nie mogę grać.

Nie chodzi tylko po której stronie byś walczył, tylko za kogo się będzie 3mać kciuki

Jinikao 28-04-2006 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Arcanum(tak ci "źli szwedzcy PA") jako pierwsza glidia zaoferowała pomoc, zdziwiło mnie to bo do dzisiaj gardziłem Arcanum i lubiałem "tych dobrych walecznych" ludzi z Denus Dentrum. Tak więc PRZEPRASZAM GLIDIĘ ARCANUM ZA BYŁĄ POGARDĘ(nie zmieniam nastawiania do wszystkich człąków glidi Arc, bo niektórzy faktycznie są PA, ale przepraszam niedocenionych).

No nie dzięki tobie mam znów dobry poczatek dnia i jest śmiesznie:):) A co mieli wam nie pomagadac skoro oni maja z nimi wojne?? Logiczne ze jak oni pz zrobia to Arc przyleci ich zabic ... a ty gadasz tak chocby Arc pokazalo swoje mestwo i chcialo byc dobrymi ludzmi i pomagac walczyc z PA.

Elevarm 28-04-2006 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
No nie dzięki tobie mam znów dobry poczatek dnia i jest śmiesznie:):) A co mieli wam nie pomagadac skoro oni maja z nimi wojne?? Logiczne ze jak oni pz zrobia to Arc przyleci ich zabic ... a ty gadasz tak chocby Arc pokazalo swoje mestwo i chcialo byc dobrymi ludzmi i pomagac walczyc z PA.

Tylko weź pod uwagę że wielu Zenów, jak chociażby Nolin, ma paru dobrych kumpli w Arcanium (i nie tylko) i chociażby dlatego ci chcą pomóc. Korzenie Zenu sięgają głębiej niż myślisz.

evilKRIK 28-04-2006 14:29

Cytuj:

Nie chcą pomóc tylko przez walke z Denus Dentrum ale równierz było tam cośtam o Ochronie Zenów;] Bo że walczą to wiem

Maxxonek 28-04-2006 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Nie chodzi tylko po której stronie byś walczył, tylko za kogo się będzie 3mać kciuki

Trudno powiedzieć. Praktycznie nie znam członków Zen.

Jinikao 28-04-2006 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm
Tylko weź pod uwagę że wielu Zenów, jak chociażby Nolin, ma paru dobrych kumpli w Arcanium (i nie tylko) i chociażby dlatego ci chcą pomóc. Korzenie Zenu sięgają głębiej niż myślisz.

Jednak troche wiecej czasu gram na Iridi wiec wiem troche wiecej:) Chodzilo mi o to ze oni nie pomagali b omaja szlachetne serce, tylko dlatego ze maja z nimi sami wojne

Yamahati 29-04-2006 00:02

C C Cwk Cwks Sovia!!

Elevarm 29-04-2006 01:23

Cytuj:

Jednak troche wiecej czasu gram na Iridi wiec wiem troche wiecej:) Chodzilo mi o to ze oni nie pomagali b omaja szlachetne serce, tylko dlatego ze maja z nimi sami wojne

Szlachetne serce haha ;) obaj gramy na tyle długo zeby wiedziec jak bardzo sie liczy szlachetne serce, zwłaszcza na iridii... Chodziło mi o to, że jako kumple Nolina czesc Arcanium jest gotowa pomóc w tej wojnie, a że mamy wspólnych wrogów, to ułatwia sprawe.

ps czasem mozna grac krócej i połapac sie we wszystkim równie dobrze jak ktos kto gra dluzej :p

z tymi korzeniami chodzilo mi o inne serwery.

evilKRIK 29-04-2006 01:39

Cytuj:

Nie no w szlachetne serce na Iridi nie uwierze;p

Pr23m3k 29-04-2006 22:48

Bump. <10 znakow>

Yamahati 30-04-2006 09:12

Nie znający granicy, wytrawni melanżownicy

Danthorr 30-04-2006 10:33

Jak zwykle mądry post yamahati ;s

Yamahati 01-05-2006 22:22

heuaheau czemu pare ostatnich postow zniknelo ?:D heeue

Btw awansowalem na senior tutora! czekam na gz huehueahueauhea
POTHI TO KONDON KONDON KONDON

Danthorr 01-05-2006 22:48

Ja sie zastanawiam jak ty zaliczyles (o ile zaliczyles) podstawówke

ripper 01-05-2006 23:59

@up
Każdy każdemu może dać w łapę...
@Yama~
Elokwencja twoich wypowiedzi mnie poraża. Zastanawia mnie, dlaczego 75% osób na wysokich lvlach to takie barany... Czyżby Tibia była grą stworzoną dla idiotów? Coraz częściej tak sądzę.

Banditos 02-05-2006 11:06

Yeah

Gz asilles !!!

May 02 2006, 00:35:41 CETKilled at Level 70 by Asilles
May 02 2006, 00:51:01 CETKilled at Level 69 by Asilles

HAIL AO!!!

UPDATE plx !!!!!!!;)

Lovah 02-05-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos
Gz asilles !!!

May 02 2006, 00:35:41 CETKilled at Level 70 by Asilles
May 02 2006, 00:51:01 CETKilled at Level 69 by Asilles

HAIL AO!!!

UPDATE plx !!!!!!!;)

Ao is joinin' teh game!

wan zen 02-05-2006 11:47

Hahaha GZ Asilles trzymaj tak dalej<---- top frager ;D

ripper 02-05-2006 12:57

No, no... Szkoda, że Asilles psuje wynik Arcanium Xd anyway, gratz.

Yamahati 02-05-2006 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
@up
Każdy każdemu może dać w łapę...
@Yama~
Elokwencja twoich wypowiedzi mnie poraża. Zastanawia mnie, dlaczego 75% osób na wysokich lvlach to takie barany... Czyżby Tibia była grą stworzoną dla idiotów? Coraz częściej tak sądzę.

HEHE chyba sie rozpłacze =(

Banditos 02-05-2006 19:09

Ahahahya

Najlepsze jest to że DB napisalo war deklaracje na AO :P

Mam nadzieje ze DB wyleci z serwa :]

Yamahati 02-05-2006 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Banditos
Najlepsze jest to że DB napisalo war deklaracje na AO :P

Mam nadzieje ze DB wyleci z serwa :]

HAHAHAHAH dobrze dobrze :D moze tak czas powrocic? tylko szkoda kasy na pacca ;] ale dla tylu fragow mzoe sie skusze

Danthorr 02-05-2006 21:59

Channel saved at Sun Oct 16 10:22:12 2005
10:19 Szenlong De'Master: dlaczego zabiasz
10:19 Szenlong De'Master: roty
10:19 Gumisi on Iridia: bylem 1szy
10:19 Szenlong De'Master: dla mego kumpla
10:19 Szenlong De'Master: ?
10:19 Szenlong De'Master: nie
10:19 Szenlong De'Master: nieklam
10:19 Gumisi on Iridia: w tej jaskin
10:19 Szenlong De'Master: on byl pierwszy
10:19 Gumisi on Iridia: tiaaa
10:20 Szenlong De'Master: kurwa a wnieie4m
10:20 Szenlong De'Master: kazdy se probl;emow szuka
10:20 Szenlong De'Master: niechce mi sie tam lezc
10:20 Gumisi on Iridia: udowodnij mi to ze byl przede mna
10:20 Szenlong De'Master: i nieklam ze byles peiwrszy
10:20 Szenlong De'Master: bo kubus byl pierwszy
10:20 Szenlong De'Master: ja ci moge udowdnic
10:20 Szenlong De'Master: :D
10:20 Gumisi on Iridia: byl chis meff
10:20 Szenlong De'Master: a co mnie to
10:21 Szenlong De'Master: zaczepaisz
10:21 Szenlong De'Master: mego ziomka
10:21 Szenlong De'Master: z rl;
10:21 Gumisi on Iridia: nie zaczepiam
10:21 Szenlong De'Master: po czyjej muslisz stronie stane
10:21 Szenlong De'Master: zabiles
10:21 Szenlong De'Master: mu roty
10:21 Szenlong De'Master: sam sie anarzasz na deda
10:21 Gumisi on Iridia: bylem w tej jaskini przed nim.
10:21 Szenlong De'Master: kurwa on ses kiluje i w*******asz
10:21 Szenlong De'Master: sie za paracele
10:21 Szenlong De'Master: wes
10:21 Gumisi on Iridia: BYLEM PIERWSZY !
10:21 Szenlong De'Master: niesciananbij
10:21 Szenlong De'Master: kubus nieklamie

Szelma De'Master 02-05-2006 22:04

cioota

buehhehehehehehhehehehhehe ale fake gz
pomyslu
21:11 Danthorr: dzieki tobie, zaden de'master tu nie pogra =)
tak cie pojechale ze az takkkkk sie zdolwales ze fake wstwiasz xD ale cioooota jestes
pffffffffffffffffffffffffffff Niedasz rady mi dogadac slimak z ciebie bez kituuu idzzzz

ripper 02-05-2006 22:14

Fake? No nie powiedziałbym. Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym mają lepsze sposoby na rozprawianie się z takimi kretynami jak ty. Z resztą, sam pamiętam tą sytuację.

krasnalek 02-05-2006 22:31

http://img438.imageshack.us/img438/6324/woff7rn.jpg
Danthorr ale z Ciebie piesek. Może to suczka z cieczka?? Buheheh.

Rankor 02-05-2006 23:24

@Matt
Nawet nie chce mi sie cytowac Twojego posta bo i tak niedlugo zapewne zostanie skasowany. Jesli nie potraficie trzymac nerwow na forum/w grze to ciekawe jak bedziecie sobie radzic w rlu =)

@Szenlong
Tak, Danthowi sie nudzilo i zrobil fake'a bo jakis pajac z badziewiastego mmorpga zwyzywal go od psow itd.

@Yama
Ciekawe jak to jest miec satysfakcje z zabijania ludzi o 50-70~ lvli nizszych =)
Poza tym, smierci "Draconite'ow" nie beda wliczane do smierci ludzi z Arc.

@Banditos
Nadzieja matka glupich =)

Maxxonek 02-05-2006 23:36

Hmm DB w wojnie? Dzięki, że ktoś mi o tym powiedział, bo jak widać nie mogę teraz grać. Aż żal -.-

Przeczytałem sobie. Xandar jest u mnie w mieście z Anumem i nic mi nie powiedzieli. No gratz. Nie wypowiadam się, bo aż przykro.

ripper 02-05-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mattt
A ty ku*wo zamknij pizde i podaj swoj nick z tibii, co boisz sie ? Myslisz ze jestes kozak bo z takimi tekstami wyskakujesz zobaczymy jaki bedziesz kozak jak cie dorwiemy, ciebie danthrior nikt nieprosi o komentowanie tego wiec niewtracaj sie dupolizie j*bany !

baba.

Aż się prosi, żeby bana takiemu idiocie wlepić... Czy twoja inteligencja (bądź jej brak) skłania cię do tak mądrych wypowiedzi? Rodzice tak do ciebie w domu mówią, czy może w szkole tak się do ciebie kumple zwracają? W każdym razie, nie boje się podać swojego nicku w Tibii, i zrobiłbym to gdybym... nie był retired. Wyrosłem z tej gry i niektórym też to radzę, gdyż fatalnie się odbija na waszym myśleniu. Ale jak tak Cię to interesuje, to ostatni char którym grałem to Ripper'archer, robiony na szybkiego... Mnie nikt o komentowanie może nie prosił, ale Tobie to odradzam...

I tak btw, pisze się DANTHORR! (Xd sam wiesz, Danth~ Xd)

Yamahati 03-05-2006 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
@Matt
Nawet nie chce mi sie cytowac Twojego posta bo i tak niedlugo zapewne zostanie skasowany. Jesli nie potraficie trzymac nerwow na forum/w grze to ciekawe jak bedziecie sobie radzic w rlu =)

@Szenlong
Tak, Danthowi sie nudzilo i zrobil fake'a bo jakis pajac z badziewiastego mmorpga zwyzywal go od psow itd.

@Yama
Ciekawe jak to jest miec satysfakcje z zabijania ludzi o 50-70~ lvli nizszych =)
Poza tym, smierci "Draconite'ow" nie beda wliczane do smierci ludzi z Arc.

@Banditos
Nadzieja matka glupich =)

jesli nie beda liczone jako fragi to nie bedzie zadnej wojny

arc sprzedaje swoje chary, chealino jedzie na cale wakacje wiec GL dla db :) z ktorymi nie chcielismy walczyc ale mus to mus =(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07.