Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Bjoern Shu 05-12-2006 10:16

przynajmniej nie zalogowal sie jak juz walka sie konczyla niczym odwazny kyrio

Ter 05-12-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1112733)

Widocznie Kyrio nie byl poinformowany o takiej akcji lub nie mial dostepu do tibii z jakis powodow. A knaakus poprostu bał się isc aby pomoc... Jak zrobil to Masa, Maledrus i wiele innych osob...

gogus123 05-12-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu (Post 1112733)

sorki ale nie siedze tak jak wy z ordo to mowicie 24h na kompie i niestety nie moge przewidziec kiedys cos bedzie sie dzialo :( , tym bardziej myslalem ze jesli bedzie open to napewno nie na facc area wiec co mialem robic? phaa.. kiedy dostalem wiadomosc ze jest open na facc area to nawet dziewczyny nie odprowadzilem :P

/Kyrio < ten ktory wybral "rl-life" hahaha :D

outsider 05-12-2006 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1112610)
Skomentuje całe wydarzenie najobiektywniej jak umiem:
Decyzja wyjście na open została podjęta. Ustawiamy sie przy Carlin. Ordo stoi na rozwidleniu dróg do carlin i ab idąc z kazo. podchodzimy pod domek. Lecą kontaktowe sdki i jak taktyka wcześniej zakładała próbujemy cofając się lurować ordo pomiędzy węższe tereny. Podchodzą za nami kawałek drogi, lecz zaraz potem się cofają. Dochodzi do 2 starcia. Pole bitwy to 1 wielki kocioł. Nie dość, że poruszanie się utrudniają krzaki, to jeszcze dziesiątki n00bów blokują pole bitwy. Liczebność obu armii oceniam równo na ~17 na ~17. Pośrodku stją dziesiątki n00bów które jak już wcześniej wspomniałem utrudniają obu stronom walkę. Cofamy się całą gildią w stronę hills aby pozbyć się dziesiątek przeszkadzająch gapiów. Jest ich jednak za dużo i jedyną drogą okazało się wejście o zgrozo w pozorną pułapkę - dywan. Chcemy przenieść się na pacc area, jednak jeden z naszych ma 15-minutowego pz locka i jest na to za późno. Jesteśmy ustawieni na górze, trzon ordo stoi na 1 smq na schodach na dole. Oczywiście gapie nie dają za wygraną i szybko obstawiają całe najwyższe piętro hills. Ordo co kilka chwil wchodzi na górę i próbuje nas zdejmować, to samo my robimy z ordo. Po obu stronach są ofiary. Następnie cofamy się wgłąb piętra, co wg mnie było najgorszym posunięciem. Ordo używając swoich szwedzkich przyjaciół przesówa nas w lewą stronę, co daje ich shooterom możliwość złapania nas w pole widzenia. Oczywiście my też mamy kilku swoich przyjaciół, którzy przesówają ordo w prawą stronę. Zapada kluczowa decyzja o skontrowaniu tyłów ordo naszymi ludzmi bez kupionych blessów, którzy padli. Zachodzimy ordo od tyłu. Teraz zaczyna się rzeź. Niedobitki ordo z prawej strony dywanu padają, dają logi lub się banują.
Zostajemy sami na polu bitwy. Ordo nie jest już tak odważne, aby walczyć bez blessów i bitwa kończy się.

Podsumowująć, uważam, że ta bitwa jeszcze bardziej złączyła nas w jedną wielka rodzinę. Wszelkie najdrobniejsze spory zamilkły i dzisiaj w dzień po bitwie to my expiliśmy i to my byliśmy online. Jeszcze jedno. To była pierwsza i ostatnia bitwa na facc area. Ni huja, nigdy więcej 150 n00bów z carlin pośrodku, na zewnątrz i w odbycie pola bitwy. KONIEC.

a przypadkiem nie planowaliscie tej akcji od miesiecy tak jak ktos wyzej napisal? ee to jak to bylo wkoncu to byl spontan czy nie bo zaczynacie sie gubic. uszatku?

Webi 05-12-2006 22:09

No outsider wiesz, Vura planowal ale nie mowil kazdemu:) Z reszta niewazne. Bedzie nastepny open, moze z wieksza roznica fragow i bedzie wiaodmo kto wygral to sie sytuacja rozjasni. Mam tylko nadzieje, ze to bedzie ten weekend i Viribus wyjdzie na tego opena.
a tak na marginesie to dzis kolejny frag, padl Ornitier ;p

@Kyrio
Piszesz, ze wybrales real life,a jak tylko sie dowiedziales o openie to nawet swojej dziewczyny nie odprowadziles. Konflikt interesow?:))))))))))

JimmNoman 05-12-2006 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1112610)
Skomentuje całe wydarzenie najobiektywniej jak umiem:
Decyzja wyjście na open została podjęta. Ustawiamy sie przy Carlin. Ordo stoi na rozwidleniu dróg do carlin i ab idąc z kazo. podchodzimy pod domek. Lecą kontaktowe sdki i jak taktyka wcześniej zakładała próbujemy cofając się lurować ordo pomiędzy węższe tereny. Podchodzą za nami kawałek drogi, lecz zaraz potem się cofają. Dochodzi do 2 starcia. Pole bitwy to 1 wielki kocioł. Nie dość, że poruszanie się utrudniają krzaki, to jeszcze dziesiątki n00bów blokują pole bitwy. Liczebność obu armii oceniam równo na ~17 na ~17. Pośrodku stją dziesiątki n00bów które jak już wcześniej wspomniałem utrudniają obu stronom walkę. Cofamy się całą gildią w stronę hills aby pozbyć się dziesiątek przeszkadzająch gapiów. Jest ich jednak za dużo i jedyną drogą okazało się wejście o zgrozo w pozorną pułapkę - dywan. Chcemy przenieść się na pacc area, jednak jeden z naszych ma 15-minutowego pz locka i jest na to za późno. Jesteśmy ustawieni na górze, trzon ordo stoi na 1 smq na schodach na dole. Oczywiście gapie nie dają za wygraną i szybko obstawiają całe najwyższe piętro hills. Ordo co kilka chwil wchodzi na górę i próbuje nas zdejmować, to samo my robimy z ordo. Po obu stronach są ofiary. Następnie cofamy się wgłąb piętra, co wg mnie było najgorszym posunięciem. Ordo używając swoich szwedzkich przyjaciół przesówa nas w lewą stronę, co daje ich shooterom możliwość złapania nas w pole widzenia. Oczywiście my też mamy kilku swoich przyjaciół, którzy przesówają ordo w prawą stronę. Zapada kluczowa decyzja o skontrowaniu tyłów ordo naszymi ludzmi bez kupionych blessów, którzy padli. Zachodzimy ordo od tyłu. Teraz zaczyna się rzeź. Niedobitki ordo z prawej strony dywanu padają, dają logi lub się banują.
Zostajemy sami na polu bitwy. Ordo nie jest już tak odważne, aby walczyć bez blessów i bitwa kończy się.

Podsumowująć, uważam, że ta bitwa jeszcze bardziej złączyła nas w jedną wielka rodzinę. Wszelkie najdrobniejsze spory zamilkły i dzisiaj w dzień po bitwie to my expiliśmy i to my byliśmy online. Jeszcze jedno. To była pierwsza i ostatnia bitwa na facc area. Ni huja, nigdy więcej 150 n00bów z carlin pośrodku, na zewnątrz i w odbycie pola bitwy. KONIEC.

Friida nie lubie cie ale za ta wypowiedz zyszkujesz szacunek w moich oczach jako przeciwknik i jak juz ktos powiedzial jestes chyba jedyna osoba z VU ktora widzi bledy swojej gildi a nie tylko innych

Xeamburger 05-12-2006 23:35

Ehhhh zeby wszyscy czlonkowie obu gildi tak umieli sie przyznawac do bledow .... no i zeby zajeli zabijaniem siebie a nie rl kumpli czlonkow ktorejs z gildi ...
(Kumaci wiedza o kogo chodzi ;) )

Podkładka 05-12-2006 23:59

Grałem kiedyś na Nebulii. To był fajny serwer. Może mnie ktoś pamięta (Xaemus powinien ten @!##@#!@), a może nie-Cornel Karo (teraz gra na nim mój kumpel noob). Zawsze myślałem, że nasi h lvl się lubią wszyscy... Jednak tak nie jest, szkoda. Ale wszyscy z Viribus Unitis to aroganckie dupki (w szczególności Xaemus, Hespios, Gohoode). Tylko Mengirt jest spoko. Ale żałuję, że wybrał złą stronę, bo życzę wygranej dla ODRDO FIDELIS!! :)

Pozdro

Masakratus 06-12-2006 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podkładka (Post 1113971)
Grałem kiedyś na Nebulii. To był fajny serwer. Może mnie ktoś pamięta (Xaemus powinien ten @!##@#!@), a może nie-Cornel Karo (teraz gra na nim mój kumpel noob). Zawsze myślałem, że nasi h lvl się lubią wszyscy... Jednak tak nie jest, szkoda. Ale wszyscy z Viribus Unitis to aroganckie dupki (w szczególności Xaemus, Hespios, Gohoode). Tylko Mengirt jest spoko. Ale żałuję, że wybrał złą stronę, bo życzę wygranej dla ODRDO FIDELIS!! :)

Pozdro

Wzór na zło na Nebuli: Xaemus+Xaemus*Xaemus
Ale mam dobra wiadomosc dla ciebie mozesz zaczac grac od nowa "ZŁO" zostalo zbanowane masz 12dni wolnego od zla. NIe wiem tylko czy bedziesz sie cieszyl jak spotka cie "dobro" ze strony Ordo. Chyba tak. Chcesz zar........ idz do Ordo.

@WEBI
Po nebuli nie chodza a wrecz biegaja pogloski, ze Nebulas Knight zostal shakowany przez jednego z ownerow Siwo-rudego, wiec chcialem ci pogratulowac nowych itemkow i pieniedzy. Pamietaj kradzione nie tuczy, a tobie co jak co, ale troche tuszy by sie przydalo.

Xeamburger 06-12-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gogus123 (Post 1114292)
@Webi
jak juz powiedzialem moja twarz nie wyglada jak ceglowka i dzisiaj ta jutro inna dziewczyna ;)

Czyli wnioskuje ze jestes stalym klientem wszystkich agencji towarzyskich w okolicy 8o

@Masakratus

Ojojojoj bo firibus nie chcialo pewnie nikogo zhackowac ... ?:confused:
A z pewnych zrodel ze kilka osob mialo takie propozycje w zamian za nietykalnosc i kilka innych bonusow :)

Corsair 07-12-2006 01:39

"All eyez on me"

Chcialem tylko powiedziec ze od dzis jestem Retired 4 ever , nie zrobilem nic wielkiego i malo kto mnie znal ;] , pzdro dla przyjaciol .

Moze zrobie ***** koncowe , dziekuje za gre moim przyjaciolom ktorych poznalem w tej grze ;] :
Venti
MSL
MTR
West darau
Kerand~~

i wielu innych...

2pac - "All eyez on me"

Masakratus 07-12-2006 16:53

Slyszeliscie juz o nowym update?
Podobno przyniesie on ze soba wiele zmian.
Pierwsza z nich bedzie usuniecie scian w depo w Kazordoon by niejaki Juroqu poszedl wrescie expic a nie zajmowal sie glupotami. Druga zmiana dotyczy outfitu, do teraz kazdy mogl wybierac dowolny outfit i w nim biegac. Teraz wszyscy posiadacze kamer internetowych beda mogli grac w takim outficie jaki maja na rl, np gdy masz brzydki ryj bedzie to uwidocznione w twoim outficie. Kolejna zmiana dotyczy kolejki do serwerow jesli nie bedzie chcialo ci sie czekac to mozesz pogadac z tutorem i zadawac mu glupie pytania oczekujac na rownie glupie odpowiedzi juz offline. Nastepne udogodnienie to zminimalizowanie przemocy w grze. Gdy zostaniesz zaatakowany mozesz sie teleportowac do pz wpisujac komende "aleta sio pz" bardzo przydatna zmiana szczegolnie dla czlonkow guildi ORDO FIDELIS.
Warto czekac mysle...

Elmer 07-12-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez outsider (Post 1113217)
bo zaczynacie sie gubic. uszatku?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez outsider (Post 1116609)
zal mi takich ludzi.. tak bardzo ci przeszkadza ze xendosa jest gruby? co cie to obchodzi? czekamy na twoja fotke ciekawe jaki ty masz kaprawy ryj

I tu sie zbłaźniłeś ideale.

outsider 07-12-2006 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elmer (Post 1116654)
I tu sie zbłaźniłeś ideale.

tyle ze ja cie tak nazwalem raz a on uparcie prowadzi swoja kurcjate czy to tu czy na tibia.com
pozatym nie wymyslam jakies debilnych newsow zwiazanych z twoimi uszami niezaleznie czy sa duze czy nie.

jura 08-12-2006 04:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masakratus (Post 1116185)
Slyszeliscie juz o nowym update?
Podobno przyniesie on ze soba wiele zmian.
Pierwsza z nich bedzie usuniecie scian w depo w Kazordoon by niejaki Juroqu poszedl wrescie expic a nie zajmowal sie glupotami. Druga zmiana dotyczy outfitu, do teraz kazdy mogl wybierac dowolny outfit i w nim biegac. Teraz wszyscy posiadacze kamer internetowych beda mogli grac w takim outficie jaki maja na rl, np gdy masz brzydki ryj bedzie to uwidocznione w twoim outficie. Kolejna zmiana dotyczy kolejki do serwerow jesli nie bedzie chcialo ci sie czekac to mozesz pogadac z tutorem i zadawac mu glupie pytania oczekujac na rownie glupie odpowiedzi juz offline. Nastepne udogodnienie to zminimalizowanie przemocy w grze. Gdy zostaniesz zaatakowany mozesz sie teleportowac do pz wpisujac komende "aleta sio pz" bardzo przydatna zmiana szczegolnie dla czlonkow guildi ORDO FIDELIS.
Warto czekac mysle...

milo mi ze moje skromne posty na temat acc sharingu niektorych osob zostaly zauwazone. Jak to milo z twojej strony. Wanna cookie?

JimmNoman 08-12-2006 05:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masakratus (Post 1116185)
... mysle...

Nie zartuj..
Nie mysl tyle, nie wprawionym szkodzi

Webi 08-12-2006 10:32

Friida padl :)

outsider 08-12-2006 12:23

ta ciekawe czemu nie pomogli friidzie koeldzy z gildii.. ponoc to my zostawiamy swoich na polu bitwy :(

Masakratus 08-12-2006 12:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jura (Post 1117200)
milo mi ze moje skromne posty na temat acc sharingu niektorych osob zostaly zauwazone. Jak to milo z twojej strony. Wanna cookie?

No tak widac ze zal zad sciska. W dwa lata przysharowales 96 EK HAHHA. Wnioski? Nawet sharowac nie potrafisz.
Wiemy z pewnego zrodla Mr. Tutorsharer ze sharujesz. Twoj madrzejszy brat nam sie zalil, ze nie z nim tylko z kolesiem. I przestan robic z siebie Jure bo masz z prawa tyle co ja z lewa. Rozumiem ze prawo to twoje Hobby i bardzo bys chcial zostac prawnikiem, zeby nim zostac trzeba jednak odkleic sie choc na chwile od klawiatury i myszki. Zostaje wiec dalej dojenie rogacizny. Nie pomyl wiec byka z krowa bo to moze miec znamienne skutki.
Udawanie niewiniatka wychodzi ci srednio. Nebula wie ze jeden owner Juroqu stoi i podpiera mury w kazo a drugi expi. Srednio bo srednio ale expi.
Zreszta mozesz miec 100 ownerow nawet male dzieci wiedza ze knight to jest uboga profesja ktora tak na marginesie bardzo do ciebie pasuje. Tylko na milosc boska nie udawaj niewiniatka bo sie na wymioty zbiera. Co ty bys zrobil jakby cipsofty splajtowaly?? Harakiri? Sepuku? Lepiej zebys zaczol explorowac zaklady pracy za robota a nie NPC na planszy.

Webi 08-12-2006 14:35

Nie dlai mu expic, o 3 w 10 mass loga zrobili :)

EDIT:
Niezmiernie sie ciesze, ze uzytkownicy, jakze przezabawni fakerzy, zostali zbanownai. Nie ulega watpliwosic jednak, ze gdy tylko to zobacza to zrobia tu nowe konta:)

Corsair 08-12-2006 19:23

Nekro the super modertator , kasujesz posty tak szybko jak lucky-luke strzela ^^.

Co za lojalnosci , zabicie swojego , to jest to ;]

Sonik'ex 10-12-2006 08:17

:/

Pamietace widelce? jak bylscie pewni ze chcecie opena wkoncu do opena doszlo coprawda bylo 200 nobow ale open byl we fragach wygraliscie ale bitwa ta nalezala do VU wasz lider padl 2 razy ok mowimy ze frag niegra roli ale dam wam przyklad:walka rzymianie kontra germania 200 lat p.n.e i np zostaje wybita cala armia rzymska lecz dowodcy zostaja a barbarzyncy polowa wybici polowa uciekli (zbanowali wylogowali).teraz znowu pragniecie opena a opena niebedzie przez pewien czas bo to my ustalamy warunki nie wy i to my zdecydujemy kiedy wyjdziemy :), i wasze gatki ze sie boimy lub "hahaha czemu niewyszliscie na opena w ten weekend" sa zalosne :/

p.s knaak mam prosbe jak cos odemnie chcesz to tylko priv msg bo tak bezposrednio ( do 10 kratek) to smierdzi ci u buzi i masz brazowy jezor bleeee

HAIL

Uszolotek 10-12-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1120213)
Pamietace widelce? jak bylscie pewni ze chcecie opena wkoncu do opena doszlo coprawda bylo 200 nobow ale open byl we fragach wygraliscie ale bitwa ta nalezala do VU wasz lider padl 2 razy ok mowimy ze frag niegra roli ale dam wam przyklad:walka rzymianie kontra germania 200 lat p.n.e i np zostaje wybita cala armia rzymska lecz dowodcy zostaja a barbarzyncy polowa wybici polowa uciekli (zbanowali wylogowali).teraz znowu pragniecie opena a opena niebedzie przez pewien czas bo to my ustalamy warunki nie wy i to my zdecydujemy kiedy wyjdziemy :), i wasze gatki ze sie boimy lub "hahaha czemu niewyszliscie na opena w ten weekend" sa zalosne :/

p.s knaak mam prosbe jak cos odemnie chcesz to tylko priv msg bo tak bezposrednio ( do 10 kratek) to smierdzi ci u buzi i masz brazowy jezor bleeee

HAIL

A ja ci teraz przytocze bitwe pod Termopilami 200 Spartan przeciwko kilku tysiacom persow. Staneli do walki i jedni i drudzy. A wczoraj wieczorem pomimo ze viribus mialo przewage liczebna i to dosc duza nie staneli do walki i nie opowiadaj mi o tym ze wy dyktujecie warunki bo to ostatnio ordo expi i za kazdym razem gdy oni sie loguja wy uciekacie ....
A co do knaaka to ty zaloz sobie chlapacze na usta bo tak sie plujesz ze zrobiles zwarcie na serverze tibia.pl :)

Cechuje nas pojecie ktorego nie znacie, HONOR My chcemy walki wy spi**acie.

GL Ordo for War :)

JimmNoman 10-12-2006 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sonik'ex (Post 1120213)

HAIL

tak jak twoje wypowiedzi powiedz mi ilu z was musi byc online zebyscie sie nie bali wyjsc na 5-6 osoby z ordo ?? bo jak was jest 13 to i tak nie wyjdziecie a o dyktowaniu warunkow to ty nie masz pojecia, i dyktowac warunki mozesz swoim kolezka z viribus jak tak lubia a nie nam..

Miedziany_Rudzielec 11-12-2006 09:33

cóż , być może to nie był open taki jaki znamy z innych światów ale każdy dowódca ma swoją wizję wojny tzw. strategie a także wizję realizacji walk tzw. taktykę. A badź co bądź to Ordo zdecydowało sie wycofać. Także nie była to głupia i tchórzowska taktyka. Według mnie ten kto to wymyslił zabłysnął inteligencja czego niestety nie można powiedzieć o organie dowódczym Ordo.

August 11-12-2006 10:57

Niep*erdol z dupy strony. To gowno bylo, a nie taktyka przez przypadek tam weszlismy i juz nie zamulaj. Ze wypas plan itp itd przypadek! Ktory dla nas zakonczyl sie lepiej.

JimmNoman 11-12-2006 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1121497)
Niep*erdol z dupy strony. To gowno bylo, a nie taktyka przez przypadek tam weszlismy i juz nie zamulaj. Ze wypas plan itp itd przypadek! Ktory dla nas zakonczyl sie lepiej.

muahahahaha to ci wyszlo kozacko i w 100% prawda

Webi 11-12-2006 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1121497)

O Castor, pierwszy raz widze, ze przyznajecie sie do bledu, tzn mzoe nie bledu a prawdy. Troche wyzej wasz kolega pisal jaka ta taktyka byla obmyslana i w ogole, ze wszystko sie udalo, ale to nic.

@Soni~
Mowisz, ze to wy decydujecie kiedy open. Przytocze bodajze sobotnia noc. Wasz mass log na sqeensego, sqeensy uciekl. Nasza riposta, rzeklbym niewielka, zalogowalo sie 5-6 osob. Was ponad 2 razy wiecej. Ordo porobilo sobie pz, a wy sie wylogowaliscie. I z tego co bylo widac, nie byla to decyzja jednoznaczna, bo Friida przez przypadek na defaulcie wyrazil swoje niezadowolenie, po cyzm napisal "ww". Takze nie nazwalbym tego tchorzostwem VU, a raczej tchorzostwem Vury, bo mniemam ze to on sie bal wyjsc.

Co do powrotu do tego znieslawionego opena. Moim zdaniem wylogowanie sie pewnych osob, czy ban Shargasa, ktory byl bez blessow, byl duzo lepsza opcja niz pewna gleba, bo po coz bylo tam stac i czekac na bialy napis? Poza tym z tego co sie orientuje to Trax Thorglewe tez sie tam wylogowal.
a smieszna sprawa to taka, ze Wickanina bedac w centrum nie mial battle sign, ale wiemy ze musicie miec zaznaczony atak na kogos, zeby magiczne '=' dzialalo, i wielcy stratedzy i fajteryz nie wpadli na to, zbey zaatakowac, rzucic ogien/soulfire na wickanine. Z reszta bylo minelo. Czekamy na nastepnego opena, Ordo z niecierpliwoscia, a VU... sami sobie odpowiedzice, albo niehc Vura odpowie :)

Uszolotek 11-12-2006 21:19

Moze troche stare ale moze ktos nie wie ;p
Majqu wbil/odrobil 104 lvl :)
Gratz dla niego, poniewaz podobno Viribus dyktuje warunki i to oni wygrywaja, a pomimo tego Ordo expi ;)

PS.
Arthas nastepnym razem postaraj sie jak planujesz robic mass logi na pohu bo utana vid to nie czapka niewidka ze cie nikt nie widzi ;]

JimmNoman 11-12-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uszolotek (Post 1122945)
Moze troche stare ale moze ktos nie wie ;p
Majqu wbil/odrobil 104 lvl :)
Gratz dla niego, poniewaz podobno Viribus dyktuje warunki i to oni wygrywaja, a pomimo tego Ordo expi ;)

PS.
Arthas nastepnym razem postaraj sie jak planujesz robic mass logi na pohu bo utana vid to nie czapka niewidka ze cie nikt nie widzi ;]

Ta niech dyktuja sobie warunki Sqeensy tez lvl wbil wiec ta ich dyktatura cos wychodzi na lepsze ludzia z Ordo :)

August 11-12-2006 22:54

Prosil bym osoby postronne o niepierdo*** glupot. Jedna i druga strona expi. Ja wbilem podczas wojny 4 lvle ostatnio 2 stracilem XD, ale nie bede plakal. Pyro wbil duzo expa podczas wojny Masa tez duzo wbil, ale w pip tez stracil. Wiec nikt nie dyktuje warunkow. Wiec osoby postronne takie jak pan 1 wyzej. Niech zamkna pyski i ida na swoje 20 lvle bic roty.

@Webi
Nie przyznaje sie do bledy bo takowego nie bylo. Po prostu taka wyszla sytuacja najgorsze to ze to noob chary nie byly ani wasze ani nasze -.- tylko takie pizdochlasty co mysla ze sa fajne bo napisza na forum tibia.pl ze Castor to PA, a Masa jest fajny. Ta wojna to jedno wielkie gowno, ale z drugiej strony Webi spojrz na to ze Vura swoja bojazliwoscia albo rozsadkiem (niech kazdy nazywa jak chce) nie tracil glupich fragow. Trzymal wszystkich krotko za pyski bylo mowie nie biegac po ven nie expic tu i tam i tak bylo. A Ordo? Pamiesz poczatek wojny? Knaak, Cabolts, Koqu jeszcze w poprzedniej duzo osob padlo w tak przepiekny sposob ze mam takie cos sie chyba nigdy nieuda. :P Moze i mowicie ze fragi tamte nie graly roli, ale gowno prawda napewno was wkurzyaly blesy backpacki i glupio tracone fragi. Tylko na forach zgrywaliscie twardzieli i tlumaczyliscie ze macie kase itp itd.

Dobra za duzo sie rozpisalem. :P

Pozdrawiam i do zobaczenia na bitwie.

Webi 12-12-2006 00:20

do zobaczenia na bitwie... tryzmam za slowo. Koqu pald na openie, na tym samym co od was polecilao 7 osob.
Fragi wkurzaja kazdego. A co do bojazliwosci Vury, to i tak musi sie przelamac, bez opena ta wojna nigdy sie nie skoncyz, chyba ze wasza taktyka jets nas zanudzic az rpzestaniemy sie logowac, lol. Fragi mnie nie wkurzaly, jednych nie dalo sie uniknac, o innych wiedzielismy ze sa trapy a ludzie sie pakowali. Wkurzal
mnie brak dyscypliny, ale problem juz dawno zazegnany. Takze tka jak mowiles, do zobaczenia na bitwie, mam nadzieje, ze bedzie to tym razem klasyczny open.

Majok 12-12-2006 09:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1123231)
Prosil bym osoby postronne o niepierdo*** glupot. Jedna i druga strona expi. Ja wbilem podczas wojny 4 lvle ostatnio 2 stracilem XD, ale nie bede plakal. Pyro wbil duzo expa podczas wojny Masa tez duzo wbil, ale w pip tez stracil. Wiec nikt nie dyktuje warunkow. Wiec osoby postronne takie jak pan 1 wyzej. Niech zamkna pyski i ida na swoje 20 lvle bic roty.

Tak, a ty idź zabijaj 35~lvle 10 minut przed savem serva i po 30 minutach save'u padaj od gsa >.>
po tobie jakos niezabardzo widac zebys expil po ostatnim openie(albo deadzie od gsa). Forum jest od tego, aby wyrazić swoją opinię, i to nie jest pierdolenie jakiśtam głupot panie 'hunted', więc sam zamknij pysk i następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz
Castor PA, Masa~ PA, kto by wojny nie wygrał, i tak będzie źle :\ więc niech trwa jak najdłużej...

JimmNoman 12-12-2006 10:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1123231)

Pozdrawiam i do zobaczenia na bitwie.

oh no menz eful kastor grej :(
spox wroce sobie na roty tobie tez radze przezucic sie na cos takiego albo na trole w ab bo na gsach ci nie wychodzi :(

August 12-12-2006 10:43

Uwazam ze wychodzi : ) jak padne raz, drugi czy dziesiaty to trudno to tylko gra, a dedy na mass kickach albo ogolnie na kickach to wielka chujo*wizna bo niemozna nic zrobic.

Webi 12-12-2006 12:49

Castor, z tego co sobie przypominam to wy robiliscie najwieksza propagande rpzy kazydm deadzie masy.

Elmer 12-12-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi (Post 1123357)
Fragi mnie nie wkurzaly, jednych nie dalo sie uniknac, o innych wiedzielismy ze sa trapy a ludzie sie pakowali. Wkurzal
mnie brak dyscypliny, ale problem juz dawno zazegnany.

Jeszcze musisz Dark raportera troche wytresować ;]

TeRcIk 12-12-2006 21:55

Ta glupi frag nie potrzebnie wylazil z swiatyni D:

Koronowany rycek 16-12-2006 20:46

Friida@
nie tylko ale i FCA.

Rotlf nie wiem jak mozna nie zabic Songo Sun'a w trapie takim... hmm.. moze temu, ze ma lojalnych qmpli, ktorzy nie boja sie OF?

nExt razem cale FCA wezcie+ Xiaheva moze wtedy wam sie uda ;)

http://img377.imageshack.us/my.php?image=uo0164ma4.jpg

Pieczarek 19-12-2006 12:07

A tak wogóle jakby ktoś nie wiedzial to Exizaiterer padł :).

TO NIE JEST OFFTOPIC! :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35.