![]() |
Ja wole knighta wydaje mi sie ze najszybciej sie expi i wlogule jest silny jak sie go dobrze wyrobi:cup: glosuje na knighta
|
głos na knighta. Skilowanie przeraza ale da sie grac ;>
|
myślałem że będzie opcja noob...
70% ludzi by to zaznaczyło Bez Obrazy dla tych normalnych |
Ja jestem za knightem. Trochę trudno się skiluje ale można mocno uderzyć.
|
Ja wole sorca bo jest dobry magią z dystansu i many ma dużo:]
Ale jezeli chodzi o życie to small :( Magia i robienie run to jego specjalność a druid też ale słabszy wedlug mnie:p |
Ja oddałem głos na knight'a:baby:
Heh jak się wbije dobre skille i są puste expowiska to szybko nawet lvl leci :):) Knights Forever :] |
e jak wyjśc z (Rockardy) ?
mam 8 lvl i nie wiem jak wyjść z (rogardy) nie wiem jak to się pisze
pomużcie |
@up
Po 1. To jest Rookgard. Po 2. Idziesz do "The Oracle" i piszesz Hi > yes. Następnie udajesz się do npc i piszesz Hi > yes (x10) > nazwa profesjii > yes >yes > Short > yes >yes bye i potem idziesz na północ na statek i piszesz hi > nazwa miasta > yes pzdr ;] |
Akurat kolega ma Knighta i wali z Axa a ja mam 13 Druida i wale z Ruszczki :baby:
|
Knight :cup:
|
Paladin ROX
Na początku kiedy byłem newbie, grałem Knightem (na lvl 12 biegałem z kataną i steel shieldem i scale armorem).
Później znowu Knightem i było już lepiej. Teraz gram Pallem i jest najfajniej bo na 9 lvl i skillu 30 poszedłem na cyce :p Głos oddałem na Paladyna. |
Ja gram knightem ponieważ moim zdaniem jest to najlepsza profesja w tibi co prawda skile wolno leca ale najlepsze w knighcie jest to ze mozna po bloczyc cos :P
|
:d
Obecnie gram Knightem bardzo podoba mi się gra tą właśnie postacią.
|
Przeważnie gram paladynem ale knightem nie pogardze
|
:)ja gram kinem ale oddalem glos na palla bo mniej sie skilla ;]
|
Ja głosuje na palka,chociaż najczęściej grałem knightem lecz skill dobija!
|
Royal Palladin. :>
|
Głos oddany: Knight
|
Mój głos: Knight :)
|
Knight rządzi i na ma bata xD
|
Wybrałem EK
Ja osobiście najbardziej lubię Elite Knighta i nim obecnie gram :sword:;)
|
Ja grałem każdą profesją, obecnie gram knightem ale elder druid roX.
|
A ja gram Rookstayerem :)
|
Ja gram master sorciem i Rookstayerem ale wybrałem ms
|
Aktualnie gram 171 RP, i od czasu do czasu MS'em. ;)
|
moja postać
domyślcie sie głosu:p:p
Świeat:Unitera :flaga_pl: profesja :2handed: broń :miecz: Skile:55/55 rosną :cup: lvl 13 :p |
Ek'iem, niedawno grałem 2 edekami. Ale jakoś wolę jednak ek'a bynajmniej nie spadam jak szmata. xDD
|
Ed
Teraz gram Elder Dru ;]
|
grałem wszystkimi , każdymi do 20 lvl ale najlepiej grało się sorciem potem druidem , potem pallem a najgorzej kinghtem ( SORC ):)
|
Obecnie Paladin
|
Knight <znaki>
|
Grałem każdą profką ale obecnie nie gram bo hack X(. Głos na druida.
|
Knightem, z sentymentu..
Osobiście najlepiej gra się ED, waste bo waste, ale cóż za pg... Oczywiście to tylko moje osobiste odczucia. |
Ja obecnie gram druidem.druid jest podobny do sorka - wandy i rody teraz są podobne nie tak jak kiedyś,kiedy druid walił z tempest roda,który miał 1 kratkę zasięgu B) ,a sork z wand of inferno z 3 kratek chyba :) Nawet teraz druid ma Ice Wave,a sork ma Fire wave :) Druid ma Eternal Winter,a sorc Hell's Core.Widać że podobni :D.dałem głos na druida :D
|
Knight
Teraz gram knightem.Knight lepszy 8o
|
chuja prawda że knight najlepszy
Rookstayer wymiata ja bym was pocisną że aż byście się zesrali B)B)B)B) |
Main character : Royal Paladin
Posiadam również kilku cashmakerów (tzn. ek/k ~80+), czasami nimi sobie też biegam coś poblokać. Sorc i Druid mnie nie kręcą wcale, nie ten klimat. Nawet w WoWie grałem/m Rogue, Hunter. Magia nie dla mnie B) |
Ja jestem paladynem.;)
|
Jam jest paladin ;D.
|
jestem rokgaardianem i siem tegom nie wstydzem :flaga_pl:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |