Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Gumball 10-12-2006 09:56

up

tak jest z wiekszoscia hlvl polakow co sa neutralni lub po przeciwnej stronie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphy (Post 1118677)
A kim ty jesteś, że Trzeba mieć u Ciebie szacunek ?

Tyle w Temacie. Ssij =)

Mam taka swoja mala tajemnice i neich tak zostanie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anonymouse (Post 1118935)
To pierwsze to zgadam sie z przedmowca, po drugie to kto tam jest dupowlazem? Kto tam myslal ze jak dojdzie do wladzy to beda robic co chca? Jakis dowod? jakis screen? jakis film ktory to przedstawia? niee? nic? no popatrz..

Moje osobiste odczucia z rozmow przez wojny i teraz w czasie z niektorymi z hurri a dokladnie ze starymi czlonaki ashok (nie wszyscy ! ! !)

Fureyka 11-12-2006 18:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1120307)
up

tak jest z wiekszoscia hlvl polakow co sa neutralni lub po przeciwnej stronie

Co masz na myśli?

Gumball 12-12-2006 08:00

ze nie dolaczuli do wojny

Tosik Tepek 12-12-2006 21:50

Witam. Chciałbym z kolegami zmienić serwer i na oku mamy właśnie Morgane. Chciałem się zapytać o ceny, czy warto tu grać i czy łatwo o hunta? Jest PA? Z góry dzięki.

Yours, Emilek :)

Gumball 13-12-2006 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1125526)
Witam. Chciałbym z kolegami zmienić serwer i na oku mamy właśnie Morgane. Chciałem się zapytać o ceny, czy warto tu grać i czy łatwo o hunta? Jest PA? Z góry dzięki.

Ceny dijnowe

Co do hunta to na wysokim lvl mozna dostac ale jak jestes spokojny to nie dostaneisz

Torpedo 13-12-2006 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek (Post 1125526)

Morgana to umarły serwer wiec lepiej nie idz tam:P

Eto'o 13-12-2006 18:48

raczej nie

Morgana to serv bez przyszlosci...

Avrerk 14-12-2006 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eto'o (Post 1126904)
Morgana to serv bez przyszlosci...

To po co tu grasz Panie ....? :D

Xaym 14-12-2006 19:32

Hehe a ktos powiedzial ze gra na Morganie?:p

Avrerk 14-12-2006 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaym (Post 1128779)
Hehe a ktos powiedzial ze gra na Morganie?:p

Konto sie zmienilo na tibia.pl Maxiu? :D

Borucao 16-12-2006 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavine (Post 1116735)
To Didier~ gadasz najwiecej o wojnie a zawsze Cie widze w Venore dp...nigdy nie wylazisz....

Bo np. Pomiedzy Didierem a Nizahe jest ponad 70 lvl różnicy...
Ty tez pewnie byś siedział w dp;/
Zamiast Krytykowac Hurri.. to powinienes ich wspierac:cup:

"...Jeszcze Polska Nie Zgineła..."

Yreneush 16-12-2006 12:06

omg, kolejny idiota...
Dlaczego powinien ich wspierać?
I po co tu wsadziłeś kawałek hymnu polskiego... Widze, że nie masz szacunku do najwyższych wartości Polaka... Ale jak jest się 10 letnim bachorem to czego tu się spodziewać ... -.-

Gumball 16-12-2006 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 1131175)
Bo np. Pomiedzy Didierem a Nizahe jest ponad 70 lvl różnicy...
Ty tez pewnie byś siedział w dp;/
Zamiast Krytykowac Hurri.. to powinienes ich wspierac:cup:

"...Jeszcze Polska Nie Zgineła..."

Z tego co wiem, pamientam to polacy sa po obu stronach ?

Ponoc kolejny polak dostal hunta od hurri i to jest Fureyka a za co to nieiwem jak znajac hurri to za nic:p

Spai 16-12-2006 13:00

Jak dla mnie wojna już się zakończyła. Zadnych openbattle , ciekawych trapow itp. a hurricane bawi sie w huntownie noob charami. ;] :evul:

Gumball 16-12-2006 13:31

Przed chwial pad Dorlik przez massloga

Jak fire chcialo walczyc to wszyscy dali loga i to mam byc wojan ?
zachowali sie jak TCHORZE by pokazali na co polske stac

Fureyka 17-12-2006 12:12

Co do Didera i reszty którzy stoja w dp to przeciez przed dojsciem do Hurri widzieli ze dzieli ich i Niza sporo lvli roznicy wiec to zadne wytlumaczenie, ze nie wychodza z dp.

Oh Hurri...No comment...
Widze ze potrzebujecie nowych sił w gildi i próbujecie juz wszystkich metod aby zrobic z moich przyjaciol a szczegolnie mnie, wroga Fire. Jednak łatwo wam sie to nie uda od razu wam mowie. i pamietajcie ze NIGDY ale to NIGDY nie stane po waszej stronie!

Haha a tak z ciekawosci jak sciemnialiscie ze mam "przyjaciol" w Hurri to kogo im wymieniliscie?

Aphy 17-12-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1133852)
Co do Didera i reszty którzy stoja w dp to przeciez przed dojsciem do Hurri widzieli ze dzieli ich i Niza sporo lvli roznicy wiec to zadne wytlumaczenie, ze nie wychodza z dp.

Oh Hurri...No comment...
Widze ze potrzebujecie nowych sił w gildi i próbujecie juz wszystkich metod aby zrobic z moich przyjaciol a szczegolnie mnie, wroga Fire. Jednak łatwo wam sie to nie uda od razu wam mowie. i pamietajcie ze NIGDY ale to NIGDY nie stane po waszej stronie!

Haha a tak z ciekawosci jak sciemnialiscie ze mam "przyjaciol" w Hurri to kogo im wymieniliscie?

Zamlicz na Wieki Tranzwestyto ..
a z twoim Pvp to bedziesz tylko kolejnym liśćiem do fragowania na Wojnie

Account Information
Real name: Monika
Created: Aug 24 2005, 15:43:05 CEST

Tyle w Temacie

Fureyka 17-12-2006 12:36

Oh dziecko drogie .... jakos twoja opinia na temat wojny i tego czy uwazasz mnie za tranzwestyte mnie nie interesuje ;s

Dider Z Rivii 17-12-2006 13:24

Dorlika zabilismy, wczoraj chcieismy walke to sie wystraszyli i nie przyszli. Dzis moj blad z Victeronem ze poszlimy na hydry, on uciekl ja trap. Co z tego wynika? 24 lvl mnie uhal na exicie, a ich 5 nie moglo mnie zabic. Wszechmogace Fire to sa naprawde gracze :).

A co do Fureyki to ten temat mi jest obcy, tylko o uszy mi sie cos obilo... Jak wyszla z gildi bylismy pewni, ze dochodzi juz do Fire. Wiemy ze z nimi trzyma i plakac nie bedziemy :D

Powoli sie rozkrecamy. Zapewne wiem jaka bedzie reakcja na ten post ale wkoncu mamy wolnosc slowa, czyz nie?

Fureyka 17-12-2006 13:50

Wyszlam z gildi bo nie dosc ze probowaliscie i probujecie narobic mi problemow to zaczeliscie czepiac sie rowniez moich kumpli z gildi, wiec dla ich bezpieczenstwa wyszlam.

Oczywiscie kazdy wie ze trzymam z fire i oficjalnie ich popieram jednak nie chce sie mieszac w ta wojne z powodow ze tak napisze "prywatnych". Bede neutral i nie dojde do fire az mnie nie hitniecie, to proste. Jednak widze ze coraz wiekszemu gronu na tym zalezy:
13:29 Banano'heck [90]: juz mozesz dolaczac do fire
n/c

Aphy 17-12-2006 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1134039)
Wyszlam z gildi bo nie dosc ze probowaliscie i probujecie narobic mi problemow to zaczeliscie czepiac sie rowniez moich kumpli z gildi, wiec dla ich bezpieczenstwa wyszlam.

Oczywiscie kazdy wie ze trzymam z fire i oficjalnie ich popieram jednak nie chce sie mieszac w ta wojne z powodow ze tak napisze "prywatnych". Bede neutral i nie dojde do fire az mnie nie hitniecie, to proste. Jednak widze ze coraz wiekszemu gronu na tym zalezy:
13:29 Banano'heck [90]: juz mozesz dolaczac do fire
n/c

Mówilem Ci zamlicz na wieki i nie podszywaj sie ze jestes dziewczyna .. bo znam osoby które chodziły z toba na hunty i przy nich sam gadałeś ze nei jestes dziewczyna .. a jak masz problem ze swoja orientacja seksualną to nie okazuj tego w Tibi .. bo to tylko gra ..

Szkoda mi takich ludzi jak ty .. i jeszcze te teksty "jak mnie hitniecie" to wejde do Fire Boże gdzie ty żyjesz ..

Tyle w temacie.

Spai 17-12-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii (Post 1133992)
Dorlika zabilismy, wczoraj chcieismy walke to sie wystraszyli i nie przyszli. Dzis moj blad z Victeronem ze poszlimy na hydry, on uciekl ja trap. Co z tego wynika? 24 lvl mnie uhal na exicie, a ich 5 nie moglo mnie zabic. Wszechmogace Fire to sa naprawde gracze :).

A co do Fureyki to ten temat mi jest obcy, tylko o uszy mi sie cos obilo... Jak wyszla z gildi bylismy pewni, ze dochodzi juz do Fire. Wiemy ze z nimi trzyma i plakac nie bedziemy :D

Powoli sie rozkrecamy. Zapewne wiem jaka bedzie reakcja na ten post ale wkoncu mamy wolnosc slowa, czyz nie?

Nie padłeś to nie płacz ;] Wkońcu cię zabiją wystarczy ze wyjdziesz znowu z dp a zdaza ci się to zadko.:confused: :confused: :confused: hihihi

Dider Z Rivii 17-12-2006 18:33

@UP

Czlowieku ja z takimi graczami nie rozmawiam, ale tak nie wychodze z dp, ciagle siedze od 3 miesiecy yhym :)

Vacek 17-12-2006 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii (Post 1134791)
@UP

Czlowieku ja z takimi graczami nie rozmawiam, ale tak nie wychodze z dp, ciagle siedze od 3 miesiecy yhym :)

wyszedles na anni, ale i tak padles.

Dider Z Rivii 18-12-2006 07:26

http://img96.imageshack.us/my.php?im...ryat101cu1.jpg

Padlem nie z mojej winy

Fureyka 18-12-2006 09:20

@Aphy, Tak dokladnie jest jak mówisz ;( jak ktos do mnie dzwoni, rozmawia na ts albo włączam camerke to zawsze wolam mame zeby sie podszywala pode mnie :( kkthxbye nie mam ochoty dluzej z toba gadac.

@Dider, ładnie sie trzymal niestety bloker uhal sie za wolno. :( xD

Spai 18-12-2006 12:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1135365)
wyszedles na anni, ale i tak padles.

Dobrze mu powiedziałeś <3 xD
@Dider
Gratuluje wychodzisz z pz. . . A z kim byłeś na Anhi? :P

Moze jakieś openbattle , bo nuda? :P

Name: Nizahe Inferno
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 174
World: Morgana

Ehh odrobił to co starcił i chyba ma zamiar zrobic troche ponad moze ma zamiar wbić 200 ? w czasie wojny? hmm... Oni mogą expic a wy nie. :P

Gumball 18-12-2006 16:16

Nrazie niz ma cel wbic 180 a potem sie zoabczy

Noname18 18-12-2006 16:38

Dużo ludzi z Fire bije do góry, jest kilku którzy sa Retired, i dlatego stoją z levelem. Hurricane jedynie jakiś okres jest zagrozeniem, może około godziny na dzień. I nawet jak jest ich dużo to poexpic niemogą :)

Nizahe wbija 200 na PoI, wreście może 200k/h zrobic, jedynie miejsce na którym sie w miare opłaca B)

Spai 18-12-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1136407)
Dużo ludzi z Fire bije do góry, jest kilku którzy sa Retired, i dlatego stoją z levelem. Hurricane jedynie jakiś okres jest zagrozeniem, może około godziny na dzień. I nawet jak jest ich dużo to poexpic niemogą :)

Nizahe wbija 200 na PoI, wreście może 200k/h zrobic, jedynie miejsce na którym sie w miare opłaca B)

a co szukasz go ,że wiesz gdzie expi? CZy moze jestes członkiem Fire tylko nie chcesz się ujawnić :)?

Gothican 19-12-2006 08:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1136862)
a co szukasz go ,że wiesz gdzie expi? CZy moze jestes członkiem Fire tylko nie chcesz się ujawnić :)?

a nawet jesli jest to co, lol

Gumball 19-12-2006 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1136862)

Nawet jak jest to jego sprawa duzo osob tu sie nie ujawnia i ktos narzeka ?

Noname18 19-12-2006 21:59

UUU...

Avadonn poza Hurricane...

Co sie stało??:confused:

Kijancza 20-12-2006 02:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1139202)
UUU...

Avadonn poza Hurricane...

Co sie stało??:confused:

Hmmmm...

Nic?

_baniak_ 20-12-2006 06:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kijancza (Post 1139424)
Hmmmm...

Nic?

...aha przez przypadek klikną leave guild 8o po co ta afera;]

Gumball 20-12-2006 23:42

Cale fire stalo nad pohem i czekali na hurri bo mial byc open a hurri jak zwykle dali dupy :d

ZAL PATRZEC

Kijancza 21-12-2006 03:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1141276)
Cale fire stalo nad pohem i czekali na hurri bo mial byc open a hurri jak zwykle dali dupy :d

ZAL PATRZEC

LOL my tez czekalismy na nich wiele razy i oni takze nie przychodzili. Myslisz ze jak dostaniemy info ze "CALE FIRE STOI NAD POHEM" to juz ktokolwiek jest online leciiiii bo FIRE czeka?!?!
A "dac dupy" to mozez ty Fire.. Ups wlasnie to robisz.
Jak czegos nie wiesz to sie nie udzielaj bo o open battle nie bylo mowy...

Btw. Kim ty wogole jestes kmiotku? xd

Cu.

Gumball 21-12-2006 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kijancza (Post 1141363)
LOL my tez czekalismy na nich wiele razy i oni takze nie przychodzili. Myslisz ze jak dostaniemy info ze "CALE FIRE STOI NAD POHEM" to juz ktokolwiek jest online leciiiii bo FIRE czeka?!?!
A "dac dupy" to mozez ty Fire.. Ups wlasnie to robisz.
Jak czegos nie wiesz to sie nie udzielaj bo o open battle nie bylo mowy...

Btw. Kim ty wogole jestes kmiotku? xd

Cu.

to czemu demoholikus caly czas pisal russlowi ze open ?

Jak przegrac wojne to z szacunkie narazie to wy tylko snaek ataki robicie tylko na tyle was stac ?

Jaz 21-12-2006 15:12

Popieram Gumball'a.. Z Hurri~ cipki się zrobiły albo byli tacy od początku..

IceMaster :) 21-12-2006 17:20

Jestem ciekawe jak Niz chce robić PoI quest podczas wojny :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09.