![]() |
up
tak jest z wiekszoscia hlvl polakow co sa neutralni lub po przeciwnej stronie Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ze nie dolaczuli do wojny
|
Witam. Chciałbym z kolegami zmienić serwer i na oku mamy właśnie Morgane. Chciałem się zapytać o ceny, czy warto tu grać i czy łatwo o hunta? Jest PA? Z góry dzięki.
Yours, Emilek :) |
Cytuj:
Co do hunta to na wysokim lvl mozna dostac ale jak jestes spokojny to nie dostaneisz |
Cytuj:
|
raczej nie
Morgana to serv bez przyszlosci...
|
Cytuj:
|
Hehe a ktos powiedzial ze gra na Morganie?:p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty tez pewnie byś siedział w dp;/ Zamiast Krytykowac Hurri.. to powinienes ich wspierac:cup: "...Jeszcze Polska Nie Zgineła..." |
omg, kolejny idiota...
Dlaczego powinien ich wspierać? I po co tu wsadziłeś kawałek hymnu polskiego... Widze, że nie masz szacunku do najwyższych wartości Polaka... Ale jak jest się 10 letnim bachorem to czego tu się spodziewać ... -.- |
Cytuj:
Ponoc kolejny polak dostal hunta od hurri i to jest Fureyka a za co to nieiwem jak znajac hurri to za nic:p |
Jak dla mnie wojna już się zakończyła. Zadnych openbattle , ciekawych trapow itp. a hurricane bawi sie w huntownie noob charami. ;] :evul:
|
Przed chwial pad Dorlik przez massloga
Jak fire chcialo walczyc to wszyscy dali loga i to mam byc wojan ? zachowali sie jak TCHORZE by pokazali na co polske stac |
Co do Didera i reszty którzy stoja w dp to przeciez przed dojsciem do Hurri widzieli ze dzieli ich i Niza sporo lvli roznicy wiec to zadne wytlumaczenie, ze nie wychodza z dp.
Oh Hurri...No comment... Widze ze potrzebujecie nowych sił w gildi i próbujecie juz wszystkich metod aby zrobic z moich przyjaciol a szczegolnie mnie, wroga Fire. Jednak łatwo wam sie to nie uda od razu wam mowie. i pamietajcie ze NIGDY ale to NIGDY nie stane po waszej stronie! Haha a tak z ciekawosci jak sciemnialiscie ze mam "przyjaciol" w Hurri to kogo im wymieniliscie? |
Cytuj:
a z twoim Pvp to bedziesz tylko kolejnym liśćiem do fragowania na Wojnie Account Information Real name: Monika Created: Aug 24 2005, 15:43:05 CEST Tyle w Temacie |
Oh dziecko drogie .... jakos twoja opinia na temat wojny i tego czy uwazasz mnie za tranzwestyte mnie nie interesuje ;s
|
Dorlika zabilismy, wczoraj chcieismy walke to sie wystraszyli i nie przyszli. Dzis moj blad z Victeronem ze poszlimy na hydry, on uciekl ja trap. Co z tego wynika? 24 lvl mnie uhal na exicie, a ich 5 nie moglo mnie zabic. Wszechmogace Fire to sa naprawde gracze :).
A co do Fureyki to ten temat mi jest obcy, tylko o uszy mi sie cos obilo... Jak wyszla z gildi bylismy pewni, ze dochodzi juz do Fire. Wiemy ze z nimi trzyma i plakac nie bedziemy :D Powoli sie rozkrecamy. Zapewne wiem jaka bedzie reakcja na ten post ale wkoncu mamy wolnosc slowa, czyz nie? |
Wyszlam z gildi bo nie dosc ze probowaliscie i probujecie narobic mi problemow to zaczeliscie czepiac sie rowniez moich kumpli z gildi, wiec dla ich bezpieczenstwa wyszlam.
Oczywiscie kazdy wie ze trzymam z fire i oficjalnie ich popieram jednak nie chce sie mieszac w ta wojne z powodow ze tak napisze "prywatnych". Bede neutral i nie dojde do fire az mnie nie hitniecie, to proste. Jednak widze ze coraz wiekszemu gronu na tym zalezy: 13:29 Banano'heck [90]: juz mozesz dolaczac do fire n/c |
Cytuj:
Szkoda mi takich ludzi jak ty .. i jeszcze te teksty "jak mnie hitniecie" to wejde do Fire Boże gdzie ty żyjesz .. Tyle w temacie. |
Cytuj:
|
@UP
Czlowieku ja z takimi graczami nie rozmawiam, ale tak nie wychodze z dp, ciagle siedze od 3 miesiecy yhym :) |
Cytuj:
wyszedles na anni, ale i tak padles. |
|
@Aphy, Tak dokladnie jest jak mówisz ;( jak ktos do mnie dzwoni, rozmawia na ts albo włączam camerke to zawsze wolam mame zeby sie podszywala pode mnie :( kkthxbye nie mam ochoty dluzej z toba gadac.
@Dider, ładnie sie trzymal niestety bloker uhal sie za wolno. :( xD |
Cytuj:
Dobrze mu powiedziałeś <3 xD @Dider Gratuluje wychodzisz z pz. . . A z kim byłeś na Anhi? :P Moze jakieś openbattle , bo nuda? :P Name: Nizahe Inferno Sex: male Profession: Elite Knight Level: 174 World: Morgana Ehh odrobił to co starcił i chyba ma zamiar zrobic troche ponad moze ma zamiar wbić 200 ? w czasie wojny? hmm... Oni mogą expic a wy nie. :P |
Nrazie niz ma cel wbic 180 a potem sie zoabczy
|
Dużo ludzi z Fire bije do góry, jest kilku którzy sa Retired, i dlatego stoją z levelem. Hurricane jedynie jakiś okres jest zagrozeniem, może około godziny na dzień. I nawet jak jest ich dużo to poexpic niemogą :)
Nizahe wbija 200 na PoI, wreście może 200k/h zrobic, jedynie miejsce na którym sie w miare opłaca B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
a nawet jesli jest to co, lol |
Cytuj:
|
UUU...
Avadonn poza Hurricane... Co sie stało??:confused: |
Cytuj:
Hmmmm... Nic? |
Cytuj:
|
Cale fire stalo nad pohem i czekali na hurri bo mial byc open a hurri jak zwykle dali dupy :d
ZAL PATRZEC |
Cytuj:
LOL my tez czekalismy na nich wiele razy i oni takze nie przychodzili. Myslisz ze jak dostaniemy info ze "CALE FIRE STOI NAD POHEM" to juz ktokolwiek jest online leciiiii bo FIRE czeka?!?! A "dac dupy" to mozez ty Fire.. Ups wlasnie to robisz. Jak czegos nie wiesz to sie nie udzielaj bo o open battle nie bylo mowy... Btw. Kim ty wogole jestes kmiotku? xd Cu. |
Cytuj:
Jak przegrac wojne to z szacunkie narazie to wy tylko snaek ataki robicie tylko na tyle was stac ? |
Popieram Gumball'a.. Z Hurri~ cipki się zrobiły albo byli tacy od początku..
|
Jestem ciekawe jak Niz chce robić PoI quest podczas wojny :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |