![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
nietylko jeden błąd :p "pacząc" haahah pzdr |
Cytuj:
pozdro! |
I co wam to da ze sie podpisze normalnie? Na co to komu? Jesli tak chcecie zebym sie ujawnil to niech jeden z tych wielkich uczonych odpowie na wyzej postawione pytania ;/
|
Działajmy.........
Wszyscy którzy w ostatnim czasie narzekają na dokuczliwe lagi na niemieckich serwerach powinni zapoznać się jak najszybciej z postem na forum tibia.com (szczególnie zapoznać się z wypowiedzią GMa Judigatora który jak wiecie jest pracownikiem CipSoftu) - oto link do tematu:
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1518861 .... oczywiście samo przeczytanie to mało, jeszcze trzeba wykonać to co tam napisano, więc do pracy a może to coś da. Sprawdzać i wysyłać !!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale chyba będziesz musiał wyjść z rooka : ( Ale ty noob jesteś omg |
Cytuj:
Pozatym mam inno postac, ty tez moglbys sie pochwalic swoimi osiognieciami na arcani. Jak chcesz to zmienie opis na ciebie. Narazie |
Cytuj:
Może i sie nie chwale, ale nie robie z siebie idioty jak ty i nie podaje sie za kogoś, kim nie jestem |
Speakes h*j ci w oko nóóbku !!! X(
Wychodzi na to ze sam niewiesz o co biega !! Gdybys wiedzial to odpowiedzial bys na te pytania !! X( Ja nie gram na Arcani juz od roku ale podejzewam ze wiem wiecej o tym serwie niz ty !! X( POZDRO |
Wam sie jebie w huj porzadnie ;D 00:11 Youffie [99]: smierdzi c9i z kija
00:11 Fosfik [164]: What? O.o |
jest sie czym chwalic..
|
Cytuj:
....szkoda że nie zna polskiego B) |
Cytuj:
pOzDrO! |
cyce swiata
@ Speakes
Mateusz? tj. Milek? ;d;d |
Cytuj:
Ale straszny jestes boj sie boga ;] |
:>
a wy musicie sie klocic ? boooze.
wescie lepij napiszcie co sie dzieje^^ a nie klocicie sie. Youffie: :P dobry byl ten text :P ale mogles napisac po angielsku :P ciekawe co bby fosfik zrobil eee... wg mnie dpft jakos malo sie kwapi zeby zabic ludzi z beach.. mozna se stworzyc duzo okazji.. zwlaszcza ze sa tam niektorzy po 50 +, wiec pojda se w 2 i dojada go luzem -.- pozdro ;p |
Cytuj:
|
Gagan hacked wczoraj,Fosfik go zajebal:/
|
Cytuj:
Myslisz ze nie wiem ktory to ty Bartku ;/ (ewt. Bartoszu) nie wiem dokladnie ;D |
o.o
Morgool padl o.o kolejny fragg dla Beach ;\
|
ta , szczegulnie ze beach nielegalnie blokowało statek
|
szkoda ze funcja raport nie dziala na arcani :/
|
no to panowie pod koniec lutego wybieram sie do wawy bede tam kampil przez tydzien wiec bedzie okazja aby wychilic flache ewentualnie browar. od 7 lutego juz powinienem miec ponownie netana chacie wiec jak cos msg me.
ps. moze uda mi sie zrobic portret linda hrhrhr |
ta cała wojna to o dupe robić takie moje zdanie fosfik jest za cwany żeby się dać zabić dlatego trzeba zrobić jakaś zasadzkę lub przynętę gdzieś postawić
|
@Maniek0700 - TAK
Jesteś z Grudziądza czy co ? A jak nawet z Arcanii to nick please :] Pozdro! |
ja i tak mysle ze babcia fosika jest bossem i ona daje mu takty na wojne
|
Cytuj:
tak samo fosfika 7 LUTY :D hahaha |
ja mysle ze to jego dziadek ustala taktyki dlatego ze byl na wojnie i stracil lewe ucho a jego babcia pochodzi z nigeri i nie ma lewej reki bo stracila w wypadku kiedy to uciekala od lwa
|
Cytuj:
Nie wiem jak Maniek ale ja cie tez znam ;d;d (stary owner Lafa~) |
Laferti bardzo dobrze Cie pamietam mam nawet Cie na gg :PP.
|
Hah
Zalezy czyje gg ;]. Bo na poczontku gralem z bratem a pozniej na 41 sprzedalismy chara jakiemus neepiszowi 10 letniemu co sie ptoem zalil ze hunted jest bo leszcza hu*** i kims tam jeszcze nazwal ;d. A te gg to pewnie stare. 4771~? Jak cos moge ci dac nowe ;d.
|
Kayetan 104ek rs
You recognize Kayetan. He was killed by Moderno. Z takim podejsciem dpft wojny nie wygracie... |
stracił eq?
|
Stracilem bohy, reszte wyslalem... troche smieszne bo ubili mnie jak starcilem uhy dopiero =/
|
ehh bez komentarza ...
|
Cytuj:
|
przecież to logiczne że was wszystkich powybijają , jak nie teraz to potem ;)
|
no proste hehe
btw.. umie ktoś obsługiwać Photoshop? |
Cytuj:
PS. tak Kolbus, ja umiem, zalezy tez jeszcze w jakim stopniu :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |