![]() |
Ojjj jaka szkoda :baby:
Może dał sie Hackonąć na screeny na tym forum muhahaha |
po tym kto zabijał snetrippa to jednak wydaje mi się że shakowali go Polacy ;D . Ale co tam przynajmniej zwiększył się wasz fundusz wojenny ;p
|
Co do Varene to gra razem ze swoim kumplem z reala na tym charze Shus Crya. Ale Pewnei ma tez r keya do varene i moze go odzyskac
|
Możecie jeszczce Hacknąć Mitzuma i Xazeza no i Xuve ... no i all Tengu, ja akurat sie nieobraże :]
|
To nie my go hacknelismy.
"nie w glowach nam psoty ani zarty to nie my uczeszczamy na party" |
czemu Miltiades i Sarendial bez gildii?:p
|
Bo sa pojebani mysla ze Tengu to male nie myslace gowniarze i bez problemu i pomocy innym ich pokonaja. A w koncu oni pokonali Domenctius i panuja tutaj do roku. Gdyby nie Degarn i dempish to by wylogowali odrazu po zabiciu setha elvenhorna. Pierdola kozacza a tak naprawde nie maja pojecia do niczego. Ich przewaga polega na tym ze jest ich wiecej wiec powini wykorzystac to ze swe templi caly serw i zaciagnac do swych szeregow wszsytkich wszystkich ktorzy sa przciewko swe +80, a dla nziszych lvl powini tez cos wymyslec w cyzm moga pomoc. Jebac fragi nimi sie nie wygrywa wojny Tengu zrezygnuje tylko wtedy gdy beda miec tragicnzie niskie lvl. Oni nie poddadza sie tak Latwo. Juz teraz wzeili sie w garsc irekrutuja kogo sie da w przciwienstwie do WK...
|
A na huj nam taki zolnierz co sie boi walczyc?
|
Serio ?! Co ty gadasz ? A ja mysłałem ze wojna juz wygrana :D
Edit: Co sie stało ze Gladast zalozyl sobie nowa gildie ? |
Ja padlem bo znoobilem.. i nie umiem grac najtem :[
Kit z deadem juz mam all blessy ale siopki troche brak... btw... Im Also Buying: • All Stone Skin Amulet`s • MSG ME IN-GAME! plzz :(( |
Nie wiesz co jest grane to sie nie wpierdlaj. Bar'tex i kilku innych debili chcieli spieprzac juz po zabiciu setha bo sie boja ze im lvl spadnie debile. Po to jest wojna o dominacje zeby ja wygrac, przegrasz jestes zerem i mozesz juz msylec o zmianie serwa. Wygrasz mozesz epxic dowoli i rzadzic na serwie przciez.Stracisz 5 czy 10 lvl to co odrobisz to w 2 tyg. albo i szybciej jesli wojna jest wygrana.A gdy przegrasz to czkeasz az dostaneisz paymenta i potem co jakis czas masz go na nowo bez pwoodu. Wiec lepiej rzadzic niz placic za byle co i padac co miesiac od tengu. Taka jest prawda i neich nikt nie pierdoli glupot ze nie mam racjiiX(
PS. Tempie i krytukuje tylko glupote Sam chetnie bym pomogl w war i kibicuje wam ale trzeba czasem troche pomyslec.... i nie srac w pory przed nazwa Tengu |
no w sumie taka prawda, wielu Polaków chciało dawać loga po zabiciu Setha, dobrze że byli wśród nich Szwedzi z Partille bo inaczej by chyba wszyscy sie powylogowywali na tym dachu. Wy chyba sami nie wierzycie, że możecie tą wojnę wygrać, sami widzieliście co się działo, wy staliście w grupie, tengu też w grupie i nikt nie odważył się podejść i zaatakować, tengu się trochę rozproszyło i to był ich główny błąd, bo najpierw padł Gath, a reszta zaczęła s*******ać w tym lesie na edron, najśmieszniejszy był mitzum, który wyglądał jak sarna s*******ająca przed myśliwymi xD.Musicie w siebie uwierzyć i wykorzystywać błędy Tengu, w tym battle ich największym błędem było to, że się rozproszyli i dali się zepchnąć.Nie wiem co byście zrobili bez Helluxziiego,Gladasta i Degarna, którzy jak było widać jako pierwsi ruszyli do przodu.Dzingi też nie był najgorszy:)
|
Po Co Nam duzo ludzi?
Szpieg na Szpiegu by byl... Rozumiem ze kazdy chce pomoc ale moze w inny sposob. |
no nie macie wyjscia oni troche odstaja z lvl i pojecie do gry tez maja. Trzeba wykorzystac perzegawe liczebna i dokladnie obmyslec next bitwe ale wg.mnie lepiej ciagle ich fragowac. A z pz wychdozic tylko noobcharami :D
|
To nie żadna nowość ale warto zauważyć, że z wczorajszych fragów we wszystkie wpisani są panowie z Partille za wyjątkiem jednego fraga na Sethu
|
Moze dlatego ze chlopaki z polski boja sie 15 minut pz :D Chlopakom z partille nie szkoda postaci wiedza czym jest panowanie na serwie wiec wiedza o co walcza i ze bez ryzyka nie ma zwyciestwa.
|
Kurwa wy glaby jebane przeciez to jasne ze jak taki np helluxzi ma 150 to bedzie na kazdym fragu jak wszyscy na*******amy bo najwiecej z sd zabiera, gladast tak samo od nas jakby u nas byl demo na akcji to tez by byl w prawie kazdym fragu...
|
Cytuj:
|
Gz chlopaki.. zaluje ze nie mam zadnego konkretnego chara na xerenie.
|
Cytuj:
/Bar'tex |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja moge w warze pomuc mam 18 druida
|
Moze i racja ze polacy sie przestraszyli po zabiciu Seth Elvenhorn ale mysle ze teraz polacy z WK nabiora troche pewnosci i nie beda chcieli dawac loga po zabiciu 1 osoby tylko beda dalej atakowac :)
|
nie kloccie sie! partile bez polakow tak samo jak polacy bez partille nie wygraja! w jednosci sila! jak helluxzii wie co robic to za nim idzcie! i mu pomagajcie jak tylko sie da!
|
Cytuj:
|
@wroon & kanti: a wy normalnie sie wyrazac nie umiece? zdania bez pieciu kurw nie umiecie napisać?
|
Nie no racja ze swe by nic nei zorobil ibo jets ich tlyko kilku. Sorki bartex zle zrozumialem to co mi kumpel przekazal...Zwracam honor. Ale Ci ktorzy sie boja walczyc a wzieli udzial w wojnie to konkretni idioci. jaki to ma sens? Nei macie jzu wyjscia nie ma co zalowac postaci trzeba rozsadnie wlaczyc i wykorzystywac kazda nadarzajaca sie sytuacje(mam na mysli zaciganie nowych osob ktorzy chca wlaczyc) nawet tych nisko lvlowych. I pamietajcie w grupie sila, trzymamy kciuki ale wy musicie myslcie co robiicie
P.S :sluchajcie sie chloakow z Patrillo bo maja pojecie :D Jebac tchorzy sa idiotami i teraz bezwzgledu na to kto wygra nie beda mieli ciekawie:D |
Fragi nabija ten, kto potrafi wcisnac hotkey w odpowiednim czasie.. np taki Gamio (HAIL MY MASTAH! lol ;p) wie kiedy walnac sd zeby wbic fraga.. pierwsza osoba we fragach to ta co najwiecej uderza a 2 osoba to ta co dobija... grats gamio! :)
|
Cytuj:
@Ten od kurew A ja bede kurwa pisal kurwa kiedy mi sie to podoba. Slowa zostaly stworzone zeby ich uzywac. To ktore slowo jest traktowane jako bluzg zalezy od umowy spolecznej rownie dobrze mozemy sie umowic ze np klawiatura to przeklenstwo i co tez wtedy by cie to razilo? |
hoho
hehe wolność słowa?:baby: :baby: :baby:
hihi PozdroB) |
Btw. szwedzi tez z wami na vent siedza ? =)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jestem ciekawy co teraz powiedza ci co w nas nie wierzyli... Prowadzimy 9:3 i co? I pewnie dla nich to dalej nic. Poczesci maja racje, bo fragi to nie wszystko. Tengusow trzeba sprowadzic do parteru, tak dac im sie we znaki, ze to oni zaczna sie bac nas a nie my ich. Moze 1 bitwe wygralismy :cup: , ale wojne jeszcze nie :confused: .
|
Maturka
:dance: 3mamy kciuki za Wronka xDD :dance:
|
uuuf i po maturce z polaka nareszcie mozna troche odetchnac i zadowolic sie ta pixelowata gra ;d
|
Cytuj:
|
Nie badzicie takimi optymistami. Na Obsidi byla taka sama sytuacja jak tutaj. Polska gildia wygrala kilka pierwszych open battle mieli duzo nizsze lvl. po jakims czasie Swe doszli do siebie, zaczeli myslec i planowac i pojechali ich raz dwa az ta polska gildi sie rozpadla. Co wy myslicie ze Tengu nie potrafi fragowac nie raz pokazali to w ciagu osatniego roku. Jesli WK bedzie expic to tengu bedzee fragowac, sila ich combo jest ogromna wystarczy spojrzec na levele ich shoterow. To dopiero poczatek dobrze sie zaczelo ale jezeli nie bedziecie uwazac i inteligentnie obmyslac akcji to mzoe sie to skonczyc zle. WK musi uwazac gdy wychodza z pz i jak najwiecej fragowac (calą gildią) Tengosow
Wojne przegra ten kto popelni wiecej bledow. |
w tym temacie jest chyba zlot dyplomatów i strategów wojennych
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |