![]() |
|
Ja na razie nie mogę oglądać anime, rzadko także przebywam przy kompie i jak widać, mało się tu ostatnio udzielam, pozdrowienia ; ]
|
Yeeeeep skoczyłem pierwszy sezon Shin-Chana. Kocham te 5 minutowe odcinki ;****
|
Cytuj:
-bardziej ecchi wersja : p |
Cytuj:
|
@Up
Bardziej C.C.-owata wersja. |
Cytuj:
a ty to sie znasz ; p ... |
Cytuj:
[quote=Rayza;2448445]skrzywiony ? nieeee =D ja po prostu jestem oryginalny w tej kwestii =D /quote] Aż zachciało mi się powtórzyc ;P. "Ktokolwiek słyszał... Ktokolwiek wie." |
@Up
No to foch! @Topic Z Tompiorem i Rayza kupilem w Komikslandii 4 vol Melancholii. Obejrzalem i teraz napisalem posta na pol strony na forum wydawnictwa, takich beznadziejnych napisow dawno nie widzialem :/ |
Cytuj:
|
|
http://i14.photobucket.com/albums/a3.../ergoproxy.jpg
nowa tapetka, i chyba wroce do ogladania ergo proxy znowu =) |
ta tapeta ssie : <
za dużo plamek (dla pro "ikonki" xD ) po lewej i napisów za mało pro ivul zuo nastroju i tego dymu : p ale i tak lepsza niz Nariego : D fajne te EP? @down bo co? bo ja jestem bielszy niż ty : / ?! to dyskryminacja!! |
@Rayza
Bez obrazy, ale zdecydowanie nie dla ciebie : P |
EP jest typowym post apokaliptycznym SF anime, wymaga pomyślenia nad nim i to sporo, dlatego tak bardzo lubię to anime. Jednak polecam z ang, tłumaczeniem bo wszystkie polskie jakie widziałem ssą.
|
Szesnasty odcinek Clannada AS utrwala mnie w przekonaniu, że jestem nieczuły :<
|
my bardziej, pojawiłeś sie w tym temacie z checią dyskusji a my cie nie zauważamy : D
|
Ja zauwazylem, dlugi nick ma i rozszerza mi lekko forum :D hahaha
No a zeby zassac bleacha trzeba bedzie czekac do jutra :\ |
ale mi chodziło o relacje etc. =D
|
Heh wy sie juz chyba caly dzien czaicie na posta numer 6k co ?
|
No panowie, mam post numer 6000! :D
(poprzednie 3 posty zostaly usuniete z powodu naruszenia regulaminu forum, a nie dlatego, ze chcialem miec 6000 post :P ) Co do tematu: Zrobilem wczoraj 3 podejscie do lucky stara. Znowu, udalo mi sie obejrzec 2 epy, a potem sobie darowalem ;d Podobaly mi sie tylko 2 motywy w okolicach ~~5-6 epa Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|