![]() |
|
Pall 21lvl 62/46 eq p set leather boots solider helmet dwarven shield gdzie expic gdzie nie ma duzo osob i duzo kas mozna wyciagnac odpowiesci pisczcie w PM
|
Cytuj:
|
59 Master Sorcerer
Witam!
Posiadam ;p 59 ms. Powoli zaczynają mi sie kończy pomysly na exp. Czy ktos może wiem gdzie mogłbym zaexpic, ale zeby nie bylo tez duzego waste. Prosze o pomoc. |
dragi :)))
|
18lvl pall 60dist pacc. Zalezy mi aby jak najszybciej wbic 25lvl, moze byc waste ale nie za duzy.
|
OMG s*******aj pan Up...
|
SorK 19 level, 17 m level, eq :wand of plague/dragon.. cos tam, knight armor, plate legsy, steel helmet, dwarven shield. Gdzie mam expic zeby szybko lecial exp(zarobek mniej wazny) w poblizu Thais. Tylko nie piszcie ze na Fibuli bo tam masa ludziX(
|
@up
Soldki i pojedyńczo guardy z wand of "dragon...cos tam" |
Sorcerer 31 lvl 34 mlvl
Gdzie expic 31 lvl 34 mlvl Eq: BARDZO CIENKIE - Scale Armor, Solider Helmet, Dwarven Shield, Brass Legs. A gdzie mam pojsc zeby zdobys sobie eq odpowiednie?
|
Z jakimi skillami dałbym radę na DC na poziomie -2 ? Mam Knight seta, Meduza Shield, Cruz Helmet i F Axe . Mam 36 lvl.
|
Cytuj:
|
16pall 52dist
dark helmet scale armor p legi dwarven shield speary leather bootsy gdzie expic? przy okazji gdzie skillowac? mam pacc |
siemka mam 30 lvl knighta ze slabymi jak na ten lvl skillami 60/60
Eq:K-set Fur boots warrior helmet medusa shield platinum amulet bright sword. Podajcie jakies szybkie expowiska i kaso dajne w roku szkolnym zaczne trenic. Ps. Elf Fortess zajete jest przez 60 knighta ktory siedzi tam juz od 3 dni ~~.znaczy zajal on arcanisty a na scoutach samych sie nei zwraca |
Cyclopy :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ew. Dark Catedral |
i znowu problem -.-
30 Paladin z skillami 66/41
280 royal spears (moze mi kumpel dokupic troche :P), eq Mammoth fur cape, steel helmet, dwarven shield, royal spears (ew. bolty + kusza lub inne kombinacje :P), plate legs, boots (niedlugo kupuje BOH ale troche to potrwa ;/) I gdzie mam latac (guardy troche nudne, choc exp wyborny, loot tez niczego sobie, ale pkerzy... ; Tak btw. wczoraj mialem trapa od 50 knighta 17 pala i 18 sorka xDD ale przezylem!!, zwastowalem 3k xD) Cos tutaj mi sie obilo o oczy ze OF, ale jak biegac, zeby sie nie wjebac, za przeproszeniem, na kombonacje lider+ 2 zerki + shaman xD - bylem zblokerem :P. Pomocy!! xD Pzdr! Bujnik |
Cytuj:
mowcie do jakich skilli se dotrenic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:44. |
|