Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Kuczer88 15-04-2007 19:11

Dla jasnosci wszechwiedzacy ravertonie Ktory nic nie wie.... Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova :))) Wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia

ButcHer-Szalony 15-04-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1371198)
Dla jasnosci wszechwiedzacy ravertonie Ktory nic nie wie.... Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova :))) Wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia

aaaaa no tak zapomnialem kuczer xD ze z toba robil xD buziak ;)

Cataclism 15-04-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ButcHer-Szalony (Post 1371243)
aaaaa no tak zapomnialem kuczer xD ze z toba robil xD buziak ;)

dziwne a myslalem ze ja robilem ani~ Aylitha i Lady Slodziutka i trzema innymi XD ale moze sie myle XD

Poznanski Rycerz 15-04-2007 23:21

...

Kuczer doprowadziles mnie tym do orgazmu, nie wiem z kim robil van anniego ale on mial 1 demon arma- wg niego trollu.\

To misq powiedz nam co van wzial bo jestes tak madry i napisales co wzial vidente i naprawde nikt by sie nie domyslil co wzial knight ktory walczy w swordach. Przypuszczam ze van robil z lan ganem anni.

Nie frustruj sie tak dziecko

Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD i nie wiesz co brali ci co robili z toba anni xD

@down
Jeszcze lepiej xD Vidente "wALAC Z AXA" [jenzyk kuczera] wziol se sova [/koniec języku kuczera]

Ascario 15-04-2007 23:30

Vidente "wali axem" ;))
Nie wazne kto mial pierwszy, wazne ze przybyly 3 nowe.

Cataclism 15-04-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1371760)
Kuczer doprowadziles mnie tym do orgazmu, nie wiem z kim robil van anniego ale on mial 1 demon arma- wg niego trollu.\

To misq powiedz nam co van wzial bo jestes tak madry i napisales co wzial vidente i naprawde nikt by sie nie domyslil co wzial knight ktory walczy w swordach. Przypuszczam ze van robil z lan ganem anni.

Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD

@down
Jeszcze lepiej xD Vidente "wALAC Z AXA" [jenzyk kuczera] wziol se sova [/koniec języku kuczera]

a co do kuczera to pierwszy ani~ co robil to robil maciek pierwszy owner odemnie z wlocka i padl bo zle bota ustawil xD a drugiego ja zrobilem bo mnie prosili xD

wybacz misiek ale to ja robilem nia ani~ ;p
tak jak i ayl~ catri~ pall xofix i Airen Shadowfinder hihihih 100% skutecznosci nikim nie padlem :>

Poznanski Rycerz 16-04-2007 00:02

...

Catrishia
Jak kiedys mozne znowu zaczne grac to mi zrobisz haha ^^, annihilator quest service haha

Cataclism 16-04-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1371844)
Catrishia
Jak kiedys mozne znowu zaczne grac to mi zrobisz haha ^^, annihilator quest service haha

hehe najgorsze co moze byc to dac komus zrobic ani~ zero zabawy xD a ci powiem ze jest fajnie :p choc tylko na catri lekko sie balem xD a reszta na lozzaka XD
a pozatym nie robilem jeszcze zadnego po updacie a nie chce sobie statystyk psuc xD hiihih

Kuczer88 16-04-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1371760)

Btw. na annim chyba byl twoj 2 albo 3 owner bo lady robila ani z hybridem xD i nie wiesz co brali ci co robili z toba anni xD

@down

Ad.1 To ze Ty jestes tak pusty i dales sie wpuscic w maliny to nie moja wina. Najwidoczniej Kazdy Tobie wkreca a Ty wierzysz jak dziecko.
Ad.2 Van wzial sova ..... A co do vinednte to uzywa Axe czyli wzial sca tak samo jak ja (wiec prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia pisze Ci to poraz kolejny) A Twoje przypuszczenia sa bledne wiec nie mysl w ogole bo robili Anni ze mna i z bloocem jeszcze jak Gral nim suchy.
Ad.3 Piszac do mnie dziecko pokazujesz jaki jestes prymitywny.
Ad.4 Tak na Anni byl 15 owner ten wiesz z Nowego Yorku wkoncu tyle ich mialem (Zazdrosc Cie zjada :>hahahaha)I wiem Co brali nie boj zaby Lady D arm Ktorego Maniek sobie wzial (chwala mu za to) Hybrid Sov i Zaxuhe Sov slonko
Ad.5 Nie rozumiem twojej aluzji dziecko nie popelnilem bledu a Ty mi cos smiesz wypominac (czas zebys nas opuscil :D)
papa

Kuczer88 16-04-2007 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1371847)
hehe najgorsze co moze byc to dac komus zrobic ani~ zero zabawy xD a ci powiem ze jest fajnie :p choc tylko na catri lekko sie balem xD a reszta na lozzaka XD
a pozatym nie robilem jeszcze zadnego po updacie a nie chce sobie statystyk psuc xD hiihih

O jaaaaaa jestes Zalosny .... hahahahhaah Ale z Ciebie jest prawdziwy kozak hummmm Nie psuj sobie statystyk bo pomysla ze nie umiesz grac i nie jestes Masta PVP :D (Cos bym przypomnial ale bardzo dobrze wiesz o co mi chodzi hahaahah) A Co do Bania to tez moglbym cos przypomniec :) hihihihi Prosze nie rob z Siebie Wielkiego mastera bo nim nie jestes. Nom wiec podsumowujac to co piszesz jest wrecz smieszne :))))
BTW. Dostalem Grypsa od chlopakow ze ludzie Cie nie lubia dlatego ze RZADZISZ SERWEREM AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

Cataclism 16-04-2007 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1371880)
O jaaaaaa jestes Zalosny .... hahahahhaah Ale z Ciebie jest prawdziwy kozak hummmm Nie psuj sobie statystyk bo pomysla ze nie umiesz grac i nie jestes Masta PVP :D (Cos bym przypomnial ale bardzo dobrze wiesz o co mi chodzi hahaahah) A Co do Bania to tez moglbym cos przypomniec :) hihihihi Prosze nie rob z Siebie Wielkiego mastera bo nim nie jestes. Nom wiec podsumowujac to co piszesz jest wrecz smieszne :))))
BTW. Dostalem Grypsa od chlopakow ze ludzie Cie nie lubia dlatego ze RZADZISZ SERWEREM AHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAH

po pierwsze z tymi statystykami byl zart ale ty jestes zbyt pusty :> po drugie to nie ja nie umiem przestac w to grac i to nie ja plakalem o jejku porzycz sca zrob mi ani~ daj cos mialem hacka zachowujesz sie jak dzieciak jak na moj gust juz dawno powinienes sknczyc w ta gre grac i nawet nie umiesz sie przyzanc ze sherowales jestes poprostu do bani ciekawe co teraz wymyslisz zeby mi pojechac no dawaj :*

Toca 16-04-2007 13:55

Jak tak dalej bedzie zamka temat ;>

Wisnia_14 16-04-2007 16:06

New Rec Kay

Mam pytanie chce zmienic rec-kaya no i czy tzeba przelew robic w euro; nie idzie w złotych?? Prosze o odpowiedz bede bardzo wdzięczny...;)

Eskimos 16-04-2007 16:45

Ma ktos moze filmik jak toxo, levandero, babolek i camuh robia ani~~??

sarna 16-04-2007 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eskimos (Post 1372466)
Ma ktos moze filmik jak toxo, levandero, babolek i camuh robia ani~~??

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22681 prosze bardzo chyba babolek krecil

Poznanski Rycerz 16-04-2007 18:17

...

Kuczer

Nazywajac cie dzieciakiem chcialem podkreslic twoje infantylne zachowanie, prymitywnie to bym cie okreslil uzywajac bluzgow.

Misq, zobacz swoj poprzedni post i przeczytaj "Van nie mial d arma bo robil ze mna Anni i vidente wzial sova " jak sam stwierdziles wzial sca wiec mysl i nie mow ze literowka ^^

Jesli ktos mnie nabral - wkrecil, wpuscil w maliny to znaczy ze jestem naiwny a nie pusty misq. Btw. Ja nie mam takiej mani ze mnie ktos oklamuje i ufam w to co mowia ( nie zawsze ) i jakos sie nie przejmuje tym ze nie wzial d-arma/

Mowiac ze ukradli d-arm lady - uznajac to za dobre pokazujesz SWOJA ZAZDROSC ^^

Nie jestem zazdrosny, zaplacil bym 20 k keekzowi i bym mogl grac dalej, ale nie chce mi siei, nie mam czasu, mam co robic poza tibia.

Jak catri zauwazyl, nazwij mnie asslickerem, jestes pusty xD bo nie rozumeisz ironi jak on mowi "STATYSTYKI SE POPSUJE"
Co ma PVP do robienia anni?

Wisnia_14
wydaje mi sie ze w euro, ale jak bedizesz robic przelew przez neta to wystarczy ze zamiast przelewy zlotowe zrobisz PRZELEWY WALUTOWE ^^

Eskimos 16-04-2007 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sarna (Post 1372551)

Wielkie dzieki;)

Poznanski Rycerz 16-04-2007 23:39

...

@Topic

Bump, leavander przescignal konde w magic lvl i ma najwyzszy na servie xD

libner 17-04-2007 09:03

Dobra Dobra -.- starczy klutni zaraz nam zamkna temat -.-
Ja moge sie pochwalic ze wbilem wlasnie 43 lvl :D wbije 45, skiluje do 80 i pacc xD

Zelizard 17-04-2007 17:33

Lal

Czemu tu sie nic nie dzieje? Gdzie posty od Adelao ?:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:19.