![]() |
|
@Up
Bos nub, nie pojmujesz geniuszu Konaty Izumi! |
Wracam za następne 1k postów. Do tego czasu znajdę jakiegoś pant shota<którego Tompior nie powinien usunąć> Może będzie to jakiś dzień gdy będą świeżo po jakiejś mandze, to i część merytoryczną się doda.
LS imho czasami przynudza, lecz akcje Konaty potrafią uratować cały epizod. |
Ta, Konata ( i Tsukasa ; P) są perłami tego anime.
|
A na moje zyczenie, znajoma robi mi rysunek pewnej postaci (hihihihi). Narazie wyglada to tak:
http://i104.photobucket.com/albums/m...i/IMG_1250.jpg <3 |
Loli MIkan..... wiadomo xD
@down ja chociaż love'am dorosłe! pedofilu! |
My love <3
@Up Taa, ty lubisz pseudodorosla Kotarou (<3) xD Zdecydowalbys sie, a nie! |
A ja ściągam Toradorę! Mam nadzieję, że będzie fajna x |. Chobitsy mi się już znudziły, ile razy można to oglądac ; P.
Btw. w planach mam GTO. Fajne to? |
Mnie wzielo na obejrzenie 3 epa Nany. Opening wymiata :S
|
Ops. Pomzlio mi si GTO y Onegai Teacher. Poprawka w pytaniu: fajne to drugie? : P
|
Obejrzałem wczoraj 16ep Clannad: AS no i powiem, że w sumie smutny, ale jakoś mną nie wstrząsnął tak bardzo jak myślałem, że to zrobi (może to z tego powodu, że oglądając go byłem baaaardzo senny :d
No, ale w związku z tym, po jego zakończeniu nie umiałem się powstrzymać i poczytałem spoilery nt. kolejnych odcinków - nie trudno je znaleźć, gdyż anime jest tworzone na podstawie gry >.< Ukryty tekst:
|
Onegai Teacher nie jest jakies zajebiste, ale czuje do niego sentyment, gdyz bylo to pierwsze anime, ktore obejrzalem ze swiadomoscia, ze ogladam anime :D
Ogolnie, jest przyjemne, krotkie, fajne. Na pewno nie bedziesz sie przy nim nudzil ;> |
Pff, Onegai Teacher jest... bardzo srednie.
|
Nie znasz się, to bardzo fajne anime a przy 2 serii się bardzo uśmiałem.
|
@Up
Nie jest "bardzo fajne"... @Edit Mikan juz pokolorowana: http://i104.photobucket.com/albums/m...i/IMG_1257.jpg : ) |
Cytuj:
|
@Up
Noo, ja tez xD A co najsmieszniejsze, znajoma wysle mi ten rysunek xD z USA! |
bardzo mi sie podoba anim "Dragon Ball" mam 16 lat a jestem jego milosnikiem od 2 klasy podstawowki ;D to jest genialne jak sie po mordach naparzaja.
jakie anime wy lubicie najbardziej? |
Cytuj:
A tak na serio to na ogół nie zamykamy się w jednym anime, o dosyc wątpliwej wartości. |
@Mun
Zeby zobaczyc naparzanie sie po mordzie wystarczy wyjsc na ulice, w anime niekoniecznie chce to ogladac ; ) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:23. |
|