![]() |
|
Lechista, niech mnie drzwi ścisną, Glovan to nie jest dobry kandydat na kumpla. To idiota :( więc nawet nie próbuj go bronić bo znowu zaczną Cię wszyscy bluzgać.
|
Cytuj:
Ps. Teksty w style" Jak byłem mały to też oglądałem Mtv" są naprawdę żałosne, uwierzcie mi. Aaa i czy Mtv to program dla dzieci? Bo mi się nie wydaje i wg. mnie jest to ostatni program którego mozna się wstydzić, że sie go ogląda |
Chciałbym to zobaczyć. Z jedne strony Glamri w zbroi i halabarda, a z drugiej jakiś wioskowy głupek z nożyczkami: d
|
Cytuj:
Pozdrów Krzysztofa. @Lechista: A niby czemu on ma rację? Gdzie tu widzisz jakąkolwiek, sensowną argumentację jego słów? Nic nie ma na ich obronę ; P I nikt się go nie czepia. Naturalna reakcja otoczenia na przejaw debilizmu. Troszku dziwi mnie Twoja postawa, ale ok... W końcu w dzisiejszych czasach można popierać kogo tylko się chce ; ) @Gelt: Ja tam mam jeszcze topór za pasem! xD |
Bardziej chodziło mi o czepianie się tekstu "Oh my Gosh" : > A co do wyglądu człowieka, to każdy wygląda tak jak wygląda i chyba nie ma sensu się śmiać z kogoś skoro ma długie bądź krótkie włosy, piegi, rude, blond czy czarne włosy, czarną, żółtą czy białą cerę. Takie wyśmiewanie się to chyba jest na poziomie 10 latka i jesli Glovan nie potrafi tego zrozumieć to współczuje mu : <
|
Cytuj:
|
Po prostu Glovan pomylil Glamriego z kobieta, o co na tym zdjeciu nie jest ciezko, tylko swoje przemyslenia wyrazil zbyt okazale. On jest glupi, ale po co sie z nim wdawac w polemike i tym samym robic z siebie idiote.
|
Cytuj:
|
Obie strony - zerujcie się dalej!
MTV - nie! MTV 2 - W gruncie rzeczy wśród pseudo-emowych szmir typu MCR i inne takie znajdzie się na prawdę dobrą muzykę. Jak ktoś lubi core. |
Lechista, z jaką chorobą się zmagasz?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hehehe, a ja naprawdę myślałem, że Glamri jest kobietą. No cóż zdjęcia jest jakie jest.
A mtv jest dobre. Sweet sixteen wymiata!!@!! Zawsze gdy puszczają tego typu programy, to wraz z przyjaciółmi siadam przy tv i śmiejemy się do łez. |
Cytuj:
|
Słuchajcie dlaczego mnie wyzywacie od 10 latków? Ja poprostu nie moge patrzeć na kogoś kto wygląda tak jak Glamri, gotuje się we mnie , i może przesadzam , ale zawsze mówie całą prawdę , mam 21 lat .
A Lechista to chyba jedyna mądra osoba na tym forum , stara się mnie zrozumieć , może troche przeginam ale nie moge inaczej ;// |
Cytuj:
Tak mi smutno, że jesteś niezrozumiany przez społeczeństwo... ; < |
Słuchaj szkoda mi się wypowiadać...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tego się nie da zrozumieć , a ja z nim nie będe prowadził rozmowy bo to nie ma sensu...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |
|