Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Kulikos 07-04-2009 18:44

Lechista, niech mnie drzwi ścisną, Glovan to nie jest dobry kandydat na kumpla. To idiota :( więc nawet nie próbuj go bronić bo znowu zaczną Cię wszyscy bluzgać.

Lechista 07-04-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kulikos (Post 2516404)
Lechista, niech mnie drzwi ścisną, Glovan to nie jest dobry kandydat na kumpla. To idiota :( więc nawet nie próbuj go bronić bo znowu zaczną Cię wszyscy bluzgać.

A wiesz gdzie to mam? Nie dobry kandydat na kumpla? A ty jesteś dobry tak? To wy sie go czepiacie a nie on was i to chyba wy tu się zbłaźniliście bardziej niż on. I uwierz mi, że nie szukam przyjaciół przez internet tylko Patrze na ta kłótnie jako osoba trzecia i widze kto tu jest Debilem
Ps. Teksty w style" Jak byłem mały to też oglądałem Mtv" są naprawdę żałosne, uwierzcie mi. Aaa i czy Mtv to program dla dzieci? Bo mi się nie wydaje i wg. mnie jest to ostatni program którego mozna się wstydzić, że sie go ogląda

Gelt 07-04-2009 19:56

Chciałbym to zobaczyć. Z jedne strony Glamri w zbroi i halabarda, a z drugiej jakiś wioskowy głupek z nożyczkami: d

Glamri 07-04-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2516448)
Dziecko... Idiota sobie mów do koleżków z piaskownicy. Ten Glamri czy jak mu tam to poprostu pedał długowłosy i tylko można mu je upitolić

I tylko tyle masz do powiedzenia po tym co się rozpisywałem? ; < Siła Twoich argumentów jest porażająca. I skoro Ty innych nazywasz idiotami to czemu by nie nazwać też tak Ciebie?
Pozdrów Krzysztofa.

@Lechista:
A niby czemu on ma rację? Gdzie tu widzisz jakąkolwiek, sensowną argumentację jego słów? Nic nie ma na ich obronę ; P I nikt się go nie czepia. Naturalna reakcja otoczenia na przejaw debilizmu. Troszku dziwi mnie Twoja postawa, ale ok... W końcu w dzisiejszych czasach można popierać kogo tylko się chce ; )

@Gelt:
Ja tam mam jeszcze topór za pasem! xD

Lechista 07-04-2009 20:27

Bardziej chodziło mi o czepianie się tekstu "Oh my Gosh" : > A co do wyglądu człowieka, to każdy wygląda tak jak wygląda i chyba nie ma sensu się śmiać z kogoś skoro ma długie bądź krótkie włosy, piegi, rude, blond czy czarne włosy, czarną, żółtą czy białą cerę. Takie wyśmiewanie się to chyba jest na poziomie 10 latka i jesli Glovan nie potrafi tego zrozumieć to współczuje mu : <

Dark Sven 07-04-2009 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lechista (Post 2516463)
. Aaa i czy Mtv to program dla dzieci? Bo mi się nie wydaje i wg. mnie jest to ostatni program którego mozna się wstydzić, że sie go ogląda

Tak. Jest powód, by się wstydzić.

Exodus 07-04-2009 21:15

Po prostu Glovan pomylil Glamriego z kobieta, o co na tym zdjeciu nie jest ciezko, tylko swoje przemyslenia wyrazil zbyt okazale. On jest glupi, ale po co sie z nim wdawac w polemike i tym samym robic z siebie idiote.

Lasooch 07-04-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2516109)
Nie oglądam MTV bo nie mam czasu.
A ,,oh my gosh" to to samo co ,,oh my god" IDIOTO.
Więc bez takich wypowiedzi , a ten Glamri poprostu wygląda jak kobieta, jest pedałem czy co?;/ Ogarnij sie człowieku
Jakbym cie znał to bym Ci te włosy za przeproszeniem ojebał

Pewnie prowokujesz, ale myśle, że mówienie 'gosh' nazywając kogoś pedałem bardzo dobitnie świadczy o tWOJEJ hipokryzji, worku ścierwa.

rylek 07-04-2009 23:30

Obie strony - zerujcie się dalej!

MTV - nie!
MTV 2 - W gruncie rzeczy wśród pseudo-emowych szmir typu MCR i inne takie znajdzie się na prawdę dobrą muzykę. Jak ktoś lubi core.

Raul 08-04-2009 02:07

Lechista, z jaką chorobą się zmagasz?

Thero 08-04-2009 08:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rylek (Post 2516715)
MTV 2 - W gruncie rzeczy wśród pseudo-emowych szmir typu MCR i inne takie znajdzie się na prawdę dobrą muzykę. Jak ktoś lubi core.

Normalny człowiek nie doczeka do dobrej muzyki na MTV2. Przebijać się przez Fall Out Boy'e, My Chemical Romance... Dużo lepiej od razu sobie darować i włączyć MTV Dance.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 2516761)
Lechista, z jaką chorobą się zmagasz?

Ktoś ostatnio pisał, że ma raka.

Gogar 08-04-2009 09:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rylek (Post 2516715)
Obie strony - zerujcie się dalej!

MTV - nie!

Tak naprawdę, to tych szmir wcale nie jest tak dużo. Przynajmniej tak było, jak jeszcze oglądałem mtv two. Pomijając fakt, że jeden kawałek naboju dla walentynki potrafił lecieć 15 razy dziennie. ; d

Giorio 08-04-2009 09:37

hehehe, a ja naprawdę myślałem, że Glamri jest kobietą. No cóż zdjęcia jest jakie jest.
A mtv jest dobre. Sweet sixteen wymiata!!@!! Zawsze gdy puszczają tego typu programy, to wraz z przyjaciółmi siadam przy tv i śmiejemy się do łez.

rylek 08-04-2009 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 2516803)
Tak naprawdę, to tych szmir wcale nie jest tak dużo. Przynajmniej tak było, jak jeszcze oglądałem mtv two. Pomijając fakt, że jeden kawałek naboju dla walentynki potrafił lecieć 15 razy dziennie. ; d

A nabój dla walentyki, to w ogóle ciekawy twór. Fakt, że chłopaki próbują grać metalcore a wychodzi im Trivium przemawia sam za siebie. Potem słyszy się, że core'y są dla pedalni i najlepiej słuchać Behemotha. Ta...

Glovan 08-04-2009 16:30

Słuchajcie dlaczego mnie wyzywacie od 10 latków? Ja poprostu nie moge patrzeć na kogoś kto wygląda tak jak Glamri, gotuje się we mnie , i może przesadzam , ale zawsze mówie całą prawdę , mam 21 lat .
A Lechista to chyba jedyna mądra osoba na tym forum , stara się mnie zrozumieć , może troche przeginam ale nie moge inaczej ;//

Glamri 08-04-2009 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2517073)
Słuchajcie dlaczego mnie wyzywacie od 10 latków? Ja poprostu nie moge patrzeć na kogoś kto wygląda tak jak Glamri, gotuje się we mnie , i może przesadzam , ale zawsze mówie całą prawdę , mam 21 lat .
A Lechista to chyba jedyna mądra osoba na tym forum , stara się mnie zrozumieć , może troche przeginam ale nie moge inaczej ;//

No to może znaczyć jedno. Coś nie tak z Twoją osobowością, skoro czyjś widok powoduję w Tobie tak negatywne emocje. A po drugie świadczy to o zupełnym braku kultury osobistej, złym wychowaniu i braku ogłady, możliwe też, że złego środowiska. Mało tego. Świadczy to też o Twoich licznych ograniczeniach umysłowych i kulturowych. Normalny, zdrowy człowiek tak się nie zachowuje. Na koniec, skoro nie możesz patrzeć, to nie patrz - nikt Cię do tego tutaj nie zmusza. Dziwisz się, że ludzie "wyzywają" Cię od 10-latków? Skoro tak się zachowujesz, to tak Cię piszą. I nie ma w tym nic dziwnego.
Tak mi smutno, że jesteś niezrozumiany przez społeczeństwo... ; <

Glovan 08-04-2009 16:55

Słuchaj szkoda mi się wypowiadać...

Slythia 08-04-2009 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2517073)

Naprawdę tak ciężko jest zaakceptować cudzy styl? Nikt nie karze Ci go lubić, wystarczy, byś nie obrażał niepotrzebnie osób, których nawet nie znasz. Poza tym, obiektywnie rzecz biorąc, Glamri jak dziewczyna raczej nie wygląda.

Robin 08-04-2009 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2517120)
Słuchaj szkoda mi się wypowiadać...

Bo zapewne tego nie rozumiesz...

Glovan 08-04-2009 16:59

Tego się nie da zrozumieć , a ja z nim nie będe prowadził rozmowy bo to nie ma sensu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33.