![]() |
|
Cytuj:
|
16:28 Kaninen Castor [147]: now you're on my death list
16:28 Kaninen Castor [147]: you'll be next to setris :) 16:28 Voldus-Knight [131]: gl 16:29 Kaninen Castor [147]: i'm pretty sure you don't want me as your enemy 16:30 Kaninen Castor [147]: more polaks to kill :D Z te go co widzę już nie pogram na tym serwie ;( a później: 16:59 Kaninen Castor [147]: s*******aj kurw 16:58 Voldus-Knight [131]: tak do mnie mów 16:58 Kaninen Castor [147]: mówmów 16:58 Kaninen Castor [147]: du är en ful liten polack :D 16:58 Kaninen Castor [147]: Brzydal ! 16:58 Kaninen Castor [147]: Brzydal ! 16:58 Kaninen Castor [147]: Brzydal ! |
Cytuj:
Co do pozdrowień - śmierdzą trzema kilogramami sarkazmu, więc sobie oszczędź wysiłku :) Oceniaj nas jak chcesz, Konstytucja gwarantuje wolność słowa, ale pamiętaj, że łatwo przekroczyć tę cieniutką granicę, która oddziela nonkonformistyczne wyrażanie własnego zdania od najnędzniejszej w świecie próbie obrażenia kogoś. Btw, zdjęć się nie cytuje :) @Voldusd A cóż to, gdzie nowy owner Kaninena zgubił swego wiernego Polluxa? Ja również miałem obiecany hunt i co? Raz usiłowali mnie ubić na podwójnym respie draga... Śmiech na sali :) Cytuj:
Życzę powodzenia :) |
[quote=Donatan;1596680]2 rzeczy są wyznacznikami żałosności kontrrozmówcy - pierwsza to użycie opcji Ignore player online, natomiast druga, to wjazd na rodziców, bez znaczenia gdzie :)
QUOTE] Kurwa Don!!!! Za te teksty masz u mnie wielgachnego ++ :D Zgadzam się w 100%. A tak wogóle to na co się produkujesz, skoro gość tak czy siak nie zrozumie? Co do najeżdzania na Immo to ja już słów nie mam xD! A co do kaninienuf to hueheu mam zamiar się z nimi pobawić w sobotę wieczorem. Wezmę Aura i jakiegos rozumnego rp, i nakopiemy następnym szwedom. (Aczkolwiek z moich obserwacji wynika że castorzy mają pewną klasę, a nie jak jaguaz i apa lill xD) http://i71.photobucket.com/albums/i1...aster/Vori.jpg |
Cytuj:
|
Donatan jestem pod wrazeniem ;s 8o z jakiego forum to wytrzasnoles :P
Stemi Riph wiesz wiecej odemnie <beczy> skad ty to wszystko wiesz ;( moze jeszcze wiesz jaki mam nr buta i co jem na kolacje? a jesli chodzi mojego sasiada to przesiaduje w krakowie ;P btw pzdro dla GG ;* i nie wrzucaj mi ze kupilem sira bo tylko GG przestal grac ... a jesli taki jestes zajebiscie madry i wszystko wiesz to zaczol grac Aminem ... bracia zamienili sie postaciami a w koncu doszlo do tego ze dostalem sira + 600k pasi?;o nie mam nic do ciebie ale sam zaczoles niepotrzebna klutnie ;/ bo myslisz ze jak qmep od qmpla dostal cynk ze siros zostaw kupiony to tak jest ;/ powah ;* moze zakonczymy te wyzwiska skierowane w obie strony... chyba sa one nie potrzebne =] more ss plax edit: kazdej literowki nie wychwyce ;) btw nie chwale sie ze mam pro eful 171 lff tak na marginesie od 1 lv-a gralem ;P(nr buta 45 :D) ZGODA ;) pis and low |
Numer buta wydaje mi sie ze masz 35 bo piszac " Kłutnie " tylko tyle udalo mi sie wywnioskowac :( (ofc 35 europejska). Nie wrzucam ci tylko mowie jak jest kupiles/dostales sam tego nie osiagnoles a szpanujesz jakbys gral sirem o 1 lvla ... Pozatym ja nie sadze zeby to byla klotnia raczej wymiania amunicji. Nikt tutaj nikomu nie wrzuca nic do ciebie nie mam- ty nie powinienes miec nic do mnie. Zakonczmy ten temat <wyciaga reke na zgode> Pzdro
|
Cytuj:
nie wiedzialem ze o podpierdoleniu pucharu bedzie pisane na forach xD \../ Krekor lamo zamknij morde bo z kazdym postem robisz z siebie wiekszego debila niz jestes. |
|
|
@up a gdzie twoje buty ktore miales na nogach? o.o
|
Nie złapałem ss bo mnie na tsie zagadali :P
Pozdro dla: Arthorhea, Shillaa, Cookie Fighter i dla Yobster http://i107.photobucket.com/albums/m...Knight/132.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ale piepszycie głupoty HAIL KREKOR :*:* twój Baallll :P
|
@Misi3q
jak nazywa sie ta nuta ( piosenka ) którą masz w podpisie ? ponieważ bardzo mi sie podoba a ni chuI nie moge jej znlezc , i czy masz ja moze na kompie jak tak prosil bym o przeslanie jezeli do mozliwe , p0zdr0 3maj sie. srry za offtop xd! @topic Grtaz All :D |
Cytuj:
Jak zawsze ktoś się musi przypiordolić... Ps.Czekam na twoje ss'ki. ^.- |
@up
Ahh te zbiegi okoliczności zawsze na ssie czegoś w eq brakuje kiedy spadnie dobry item, nie wiem czemu tak się dzieje. Jakieś czary... @topic Gratz, dam coś z frostów jak coś poleci 0o |
Spoko to teraz będę samą kase wykladał :) humm.. albo najlepiej wogle nie bedę dawał ss'ków.
Bo ten temat to już jako CHAT służy Xd |
Cytuj:
Nie pędzlu,mowa o Immortales która daje świetny przykład ludziom jak maja postepować hahuaahua ;) A na skarge o to że ktos bezczelnie wbił sie na respa,odpowiadacie/Crown odpowiada->A co mnie to? ahuahuaahuahu ;) Hail~! Aham Krekor :* Bo dziś chyba na Tibii ci nie dałem ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |
|