Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Refugia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=43465)

Fure 10-08-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donatan (Post 1596504)
Osiągnąłem wyżyny w dziedzinie znajomości tej jakże niedostępnej dla wielu sztuce - poprawnej polszczyzny :)

Btw, musisz być niezłą niedorajdą, że dajesz się okraść :)

@czusak900

Hihi :)

Ale offtopica nie będzie - mój pierwszy awans na moim pierwszym paccku :)

http://images12.fotosik.pl/15/de1909012c9db040m.jpg

Okropny jesteś , pozatym niedorajda to raczej Cie zrobiła i rano do szkoły budzi :) i to nie ja dalem sie okraść , ale mój kolega 73 ek ze Szwecji :) pozrdawiam całą "Guildie Niesmiertelnych Pozerów " ,,i,, ssij to :(

Voldusd 10-08-2007 18:05

16:28 Kaninen Castor [147]: now you're on my death list
16:28 Kaninen Castor [147]: you'll be next to setris :)
16:28 Voldus-Knight [131]: gl
16:29 Kaninen Castor [147]: i'm pretty sure you don't want me as your enemy
16:30 Kaninen Castor [147]: more polaks to kill :D

Z te go co widzę już nie pogram na tym serwie ;(

a później:
16:59 Kaninen Castor [147]: s*******aj kurw
16:58 Voldus-Knight [131]: tak do mnie mów
16:58 Kaninen Castor [147]: mówmów
16:58 Kaninen Castor [147]: du är en ful liten polack :D
16:58 Kaninen Castor [147]: Brzydal !

Donatan 10-08-2007 18:32

Cytuj:

Okropny jesteś , pozatym niedorajda to raczej Cie zrobiła i rano do szkoły budzi i to nie ja dalem sie okraść , ale mój kolega 73 ek ze Szwecji pozrdawiam całą "Guildie Niesmiertelnych Pozerów " ,,i,, ssij to
2 rzeczy są wyznacznikami żałosności kontrrozmówcy - pierwsza to użycie opcji Ignore player online, natomiast druga, to wjazd na rodziców, bez znaczenia gdzie :) Przykrym faktem jest, że tylko tak potrafisz kogoś obrazić, choć w moim przypadku masz mentalnego ignora na wszelakie bluzgi w kierunku moim bądź mojej rodziny :) Naturalnie to Twoja indywidualna decyzja, w którą stronę chcesz podążać. Czasami człowiek jest takim tumanem, że nie przegadasz mu, a co za tym idzie - będzie się trzymał własnych, niejednokrotnie ułomnych, ideałów.

Co do pozdrowień - śmierdzą trzema kilogramami sarkazmu, więc sobie oszczędź wysiłku :) Oceniaj nas jak chcesz, Konstytucja gwarantuje wolność słowa, ale pamiętaj, że łatwo przekroczyć tę cieniutką granicę, która oddziela nonkonformistyczne wyrażanie własnego zdania od najnędzniejszej w świecie próbie obrażenia kogoś.

Btw, zdjęć się nie cytuje :)

@Voldusd

A cóż to, gdzie nowy owner Kaninena zgubił swego wiernego Polluxa? Ja również miałem obiecany hunt i co? Raz usiłowali mnie ubić na podwójnym respie draga... Śmiech na sali :)

Cytuj:

16:30 Kaninen Castor [147]: more polaks to kill
Gratuluję znajomości języka angielskiego, każdy wie, że prawidłowa nazwa obywateli Polski brzmi "Poles" (w liczbie mnogiej naturalnie).

Życzę powodzenia :)

KonioMaster 10-08-2007 19:26

[quote=Donatan;1596680]2 rzeczy są wyznacznikami żałosności kontrrozmówcy - pierwsza to użycie opcji Ignore player online, natomiast druga, to wjazd na rodziców, bez znaczenia gdzie :)

QUOTE]

Kurwa Don!!!! Za te teksty masz u mnie wielgachnego ++ :D Zgadzam się w 100%. A tak wogóle to na co się produkujesz, skoro gość tak czy siak nie zrozumie?
Co do najeżdzania na Immo to ja już słów nie mam xD!
A co do kaninienuf to hueheu mam zamiar się z nimi pobawić w sobotę wieczorem. Wezmę Aura i jakiegos rozumnego rp, i nakopiemy następnym szwedom. (Aczkolwiek z moich obserwacji wynika że castorzy mają pewną klasę, a nie jak jaguaz i apa lill xD)

http://i71.photobucket.com/albums/i1...aster/Vori.jpg

Stemi Riph 10-08-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czusak900 (Post 1596484)
@Stemi Riph
jesli znales sirosa na 20 lv-u tzn ze mnie znales bo byla gra sasiad z sasiadem =] duzo wiesz nie?
a jesli ktos lubi zamulac po "20h" dziennie sam przykladowo na rotach to powodzenia krzyzyk na droge :* (lubie swojego brata =] ) jak chcesz mi wrzucic to na prv bo chyba ten temat do tego nie sluzy
btw po co bede sie dzieciakom tlumaczyl ehm

Gram dla przyjemnosci i czasem gram 20 minut dziennie a czasem 20h po co mi sharing? Wrzucac ci nie mam za co tylko powiedzialem ze ciekawe jest ktory owner wylapal deda. Nie przypominasz mi tatego sirosa z ktorym bylem w angel of distruptions i divinity wiec dlatego uwazam ze kupiles tego chara. dziwne? dziwne bo stary owner zawsze mowil "elo" jak mnie spotkal bo byl ziomek a teraz jak spotykam sirosa to nawet nie wie pewnie kim jestem... First owner byl spoko typem i nie w*******al sie ludziom na hydry, nie lurowal im potworow i nie pod*******al loota -.-.

czusak900 10-08-2007 20:09

Donatan jestem pod wrazeniem ;s 8o z jakiego forum to wytrzasnoles :P
Stemi Riph wiesz wiecej odemnie <beczy> skad ty to wszystko wiesz ;( moze jeszcze wiesz jaki mam nr buta i co jem na kolacje? a jesli chodzi mojego sasiada to przesiaduje w krakowie ;P btw pzdro dla GG ;* i nie wrzucaj mi ze kupilem sira bo tylko GG przestal grac ... a jesli taki jestes zajebiscie madry i wszystko wiesz to zaczol grac Aminem ... bracia zamienili sie postaciami a w koncu doszlo do tego ze dostalem sira + 600k pasi?;o nie mam nic do ciebie ale sam zaczoles niepotrzebna klutnie ;/ bo myslisz ze jak qmep od qmpla dostal cynk ze siros zostaw kupiony to tak jest ;/ powah ;*
moze zakonczymy te wyzwiska skierowane w obie strony... chyba sa one nie potrzebne =]
more ss plax

edit:
kazdej literowki nie wychwyce ;) btw nie chwale sie ze mam pro eful 171 lff tak na marginesie od 1 lv-a gralem ;P(nr buta 45 :D)
ZGODA ;) pis and low

Stemi Riph 10-08-2007 20:44

Numer buta wydaje mi sie ze masz 35 bo piszac " Kłutnie " tylko tyle udalo mi sie wywnioskowac :( (ofc 35 europejska). Nie wrzucam ci tylko mowie jak jest kupiles/dostales sam tego nie osiagnoles a szpanujesz jakbys gral sirem o 1 lvla ... Pozatym ja nie sadze zeby to byla klotnia raczej wymiania amunicji. Nikt tutaj nikomu nie wrzuca nic do ciebie nie mam- ty nie powinienes miec nic do mnie. Zakonczmy ten temat <wyciaga reke na zgode> Pzdro

Raysadiel 10-08-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1596430)
zajmij sie swoimi membersami z guildi bo nawet puchary z 1 areny kradną ... pff's

huahahah!

nie wiedzialem ze o podpierdoleniu pucharu bedzie pisane na forach xD
\../

Krekor lamo zamknij morde bo z kazdym postem robisz z siebie wiekszego debila niz jestes.

Flyn_Guel 10-08-2007 22:17

!!

http://img521.imageshack.us/img521/9792/demodrasyy9.png

Sir szofer 10-08-2007 22:32

2h Bk hunt z Morro ;*
http://img110.imageshack.us/img110/9236/uo0003yp9.jpg

Xoma 10-08-2007 22:47

@up a gdzie twoje buty ktore miales na nogach? o.o

Voldusd 10-08-2007 23:32

Nie złapałem ss bo mnie na tsie zagadali :P

Pozdro dla: Arthorhea, Shillaa, Cookie Fighter i dla Yobster

http://i107.photobucket.com/albums/m...Knight/132.jpg

Fure 11-08-2007 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raysadiel (Post 1596992)
huahahah!

nie wiedzialem ze o podpierdoleniu pucharu bedzie pisane na forach xD
\../

Krekor lamo zamknij morde bo z kazdym postem robisz z siebie wiekszego debila niz jestes.

Weż człowieku skończ bo znowu zostaniesz zbesztany i zamkniesz ten swój parszywy paskudny ryj ... aaa i wołaj swojego kolege znowu żeby mnie wyzywał UAHeEsaEUhAuehs pamietam ten text "levelem mnie nie zastraszysz i tak już tu nie gram" Owned?! xD banda pierdolonych ciot :* nie mam zamiaru robic więcej off'ów więc jeśli nadal macie jakiś problem do mnie tudzież do moich kolegów to zapraszam na prv :) Pozdrawiam

Raysadiel 11-08-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1597285)
banda pierdolonych ciot :*

Mówisz o nightmare souls?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1597285)
nie mam zamiaru robic więcej off'ów

jednego ciula na forum mniej ;]

Kuldan Azielmak 11-08-2007 01:23

ale piepszycie głupoty HAIL KREKOR :*:* twój Baallll :P

neSSonka 11-08-2007 04:38

@Misi3q
jak nazywa sie ta nuta ( piosenka ) którą masz w podpisie ? ponieważ bardzo mi sie podoba a ni chuI nie moge jej znlezc , i czy masz ja moze na kompie jak tak prosil bym o przeslanie jezeli do mozliwe , p0zdr0 3maj sie.
srry za offtop xd!

@topic
Grtaz All :D

Sir szofer 11-08-2007 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xoma (Post 1597117)
@up a gdzie twoje buty ktore miales na nogach? o.o

jakbyś nie zauważył to w bp pierdolcu -.- a drugie na ziemi.
Jak zawsze ktoś się musi przypiordolić...

Ps.Czekam na twoje ss'ki. ^.-

Darr 11-08-2007 10:31

@up
Ahh te zbiegi okoliczności zawsze na ssie czegoś w eq brakuje kiedy spadnie dobry item, nie wiem czemu tak się dzieje. Jakieś czary...

@topic
Gratz, dam coś z frostów jak coś poleci 0o

Sir szofer 11-08-2007 10:38

Spoko to teraz będę samą kase wykladał :) humm.. albo najlepiej wogle nie bedę dawał ss'ków.
Bo ten temat to już jako CHAT służy Xd

Vampireq 11-08-2007 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raysadiel (Post 1597302)
Mówisz o nightmare souls?

jednego ciula na forum mniej ;]

Nie pędzlu,mowa o Immortales która daje świetny przykład ludziom jak maja postepować hahuaahua ;) A na skarge o to że ktos bezczelnie wbił sie na respa,odpowiadacie/Crown odpowiada->A co mnie to? ahuahuaahuahu ;) Hail~!

Aham Krekor :* Bo dziś chyba na Tibii ci nie dałem ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53.