![]() |
|
Cytuj:
|
Idk yet..ehh..te je**ne reklamy mnie dobijają. "Lipszyn"...Adelao :*:*hah ;D
|
...
Garmie zrobil 2,999 000 cos tam expa xD
Do kondy z 5555555 iles tam tego mu brakuje ^^, ale niech sie nie martwi xD |
Cytuj:
|
...
@up
to na pewno, pg to on jest ale jego pvp wola o pomste do nieba |
Cytuj:
|
...
@catri
Przeciez to pa jest. Nie szanuje go, bo nic specjalnego nie robi! |
Waroz
Banished: until May 10 2007, 11:05:30 CEST because of account sharing Go go Delete! |
...
Up
Ktoz to taki? :P |
Zna ktoś kogoś od pacców na Galanie ? Tylko kogoś kto nie strzela ceną prosto z dupy (euro idze w dół , pacci nas kosztują coraz mniej a ludzie chcą coraz więcej gp za nie..) , ciężko u mnie teras z kasą w rl , a chce przedłużyć pacca żeby spać noobami w domu póki nie wróce do gry na pełen etat (jak to brzmi..).
No więc ? :D |
...
Msg maricuna - koles podobno kogos zna
|
Cytuj:
Napisz domnie w grze, to ci dam namiary ;d |
Cytuj:
W szwecji to tylko 9 miesięcy zima a potem lato i lato i lato ... to dziwisz im sie ? ;-). Po 2 rodzice nanich zarabiają , niemaja obowiązków zapewnie w domku to co maja robić? na zewnątrz nie idą bo koledzy dobijają lv ^.-. |
@up
No dobra zalezy jak gleboko w szwecji meiszkaja... jak tam kolo bieguna, to sie nie dziwie... ciagle mroz, a lepienie balwana juz sie musialo znudzic, wiec graja w tibie xD Dziwie sie tobie taka ladna pogoda.... a ty w Tibie grasz... zamiast sie najebac i w rowie lezec... no dobra troche przesadzilem, ale idz pilke pokopaj, albo cos..:P |
Hello Babol która osoba się na forum wypowiada ,ten stary owner co lamił czy ten nowy z którym dzielisz konto i dajesz mu nabijać lev i robić questy ??
|
Up
Zazdrosc? hehe Pozdroooo |
Babol to chyba ten kobylej gory nie myle sie?
|
pomoc !
siema siema co to jest Tibia?bo ja mam 10 lvl i nie wiem jak w to sie gra ....
Jestem samotnym graczem..Wywodze sie z Rodu "Butchers" dacie jakies itemki prosze... chce byc taki jak wy chłopaki ...szanowany a nie sponiewierany... odpiszcie prosze..:] |
Babolek Rumcio macie takie ogromne lvle to dacie mi cos... prosze... aaaa i do czego jest taki kamien z czaszka?Gdzie moge na 10 lvl polowac..Słyszalem ze opodal miasta Carlin sa "trole" lecz nie wiem gdzie sa:( i niechce natrafic na jakiegos mocniejszego potworka...Czy ktos bedzie mnie Bronil? bede jego przyjacielem.. podam gg i bedziemy razem klikac... Wprost bedzie wspaniale... Pozdrawiam was gracze !
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |
|