![]() |
|
Haha ;-D. Moze jakby odwrotnie bramki postawic byloby lepiej? ;-).
|
Oczywiście winę za porażkę Arsenalu ponoszą wszyscy i wszystko dookoła, oprócz zawodników i trenera ; P
MU 4: HC 3 Jeżeli kolejne zespoły Phila Browna będą grały z taką determinacją i pomysłowością, to chętnie bym go widział za parę lat prowadzącego MU po Fergusonie ; - ) |
Cytuj:
|
No i prowadzenie Live od pierwszych minut ;-).
Edit: koncowka.. zenua. |
A ta gadka o boisku? ; P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tottenham H. 2 - 1 Liverpool
Pawljuczenko w 90. minucie strzelił ; D |
FT Manchester U. 4 - 3 Hull C.
FT Tottenham H. 2 - 1 Liverpool I chce się żyć <3 Nie ma to jak zmiana trenera u Spursów ;) |
Ciekawe, czy Chelsea tak na serio, czy to jakiś psikus (mam nadzieję, że na Halloween się wreszcie skończy). Groźni są.
|
Del Piero powoli nudzi z tymi wolnymi :]
Co to za cycek? http://www.eredivisie.pl/index.php?s...artykul=125268 Ktos widzial bramke? Przypadkowa? No i dlaczego on zagral w badz co badz przyzwoitej holenderskiej druzynie? |
Barca w deszczu 4-1 w przód :) Xavi, Messi, Xavi, Dani Alves. Przy wolnym Alvesa w sumie to samobój bo piłka ewidentnie zmieniła tor lotu bo próbie wybicia piłki przez obrońce Malagi. Na onecie i gazeta.pl napisali, że to Xavi strzelił choć piłki nie dotknął :D
|
a Niebiescy wrzucili piątkę Sunderlandowi ; ]
król Joe, świetny Anelka, 100gol Lamparda w Premier League ;] |
Oj ciśnie Chelsea, ciśnie. Nie podoba mi się to :confused:
|
Kuwa, ja chce miec C+! Ligi hiszpanska, angielska, wloska, francuska, polska, nba, euroliga :(
Kto jest trenerem Hull? |
Phil Brown
|
I Barca liderem :) VeB
|
Cytuj:
|
Nie sraj bo Arsenal- Tottenham pokazali :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |