![]() |
|
@Up
Nie umiesz kamehame w RLu? Cienias... @Edit Jednak avatar z loli Shana mi bardziej pasuje xD URUSAI! |
Szczerze? DB było dobre tylko kilka lat temu, kiedy wielkiego wyboru nie było. Teraz większość ogląda go tylko przez sentyment.
|
Ja tam wciąż DB lubie, choć od dawna nie oglądałem(troche za dużo czasu wymaga). Natomiast wciąż mam spory sentyment, szczególnie do pierwszej serii, która trzyma nieprawdopodbny klimat starych serii :)
|
Toradora zdaje się byc całkiem fajna ; P. Tyle, że nie da się odrzucic podobieństwa Aisuki do Louise z ZnT i Minori do Haruhi, ale poza tym ujdzie ; P.
|
@DB
A to chyba kazdy ma pewien sentyment do niego ;) |
DB widzialem okolo 4x (no oprocz GT, ktore tylko 1,5x).
Zawsze mi sie podobalo i zawsze mi sie podobac bedzie :D (nawet francuski dubbing mi nie przeszkadza :P) BTW. Mam wszystkie odcinki nagrane na plytach :> |
KA ME HA DE !!!!!
http://img249.imageshack.us/img249/7224/beztytuukm8.png Zgadnijcie kto to : D to DR.UNKown : p . a ja dziś kupiłem 3ci zimowy numer ARIGATO ^w^ jeszcze lepszy niż #2 i masa humoru etc.... |
@Up
O-o-otakuma? |
|
@UP
ROTFL. @DB Obejrzalem GT raz i nigdy wiecej nie chce. Najlepsza jest saga z Komorczkiem i motyw Gohan + Videl ;D |
@Rayza
No tak! Ale podobny : ) |
Cytuj:
|
@Nari
URUSAI, URUSAI, URUSAI!!! Shana jest moja i tylko moja! |
wiemy : ]
bo kto by był takim pedofilem zeby miec dla siebie jakąś płaską Loli XD |
@Up
Jak to mowil Bruczkowski - liczy sie jakosc, a nie ilosc (rozmiar)! O! |
URUSENAI Gro!!! Chcesz mi odebrać tytuł pedobeara!? Ty, ty...fanatyku loli.
Trochę sie tego nie spodziewałem, nie było mnie kilka dni a tu moja rola zostaje przejmowania. Zaskoczyło mnie również to, że są tylko 3 nowe strony spamu. No ale Wasz misiaczek już wrócił :) @up To zero ma jakąś jakość? To że kochasz dzieci to nie grzech, ale przestępstwo ;)(chodzi mi o twój sposób 'kochania') |
ale Gro tu jest Lubiący małe dzieci userze : /
|
@Kuma
Zero ma wartosc, bo ma C.C. obok siebie ;) Z reszta, Shana jest grubo >15, zboczencu jeden. I nie ma 0 tylko 0,0001! |
Cytuj:
|
@Up
Pfffffft, i ch*j xD Pomysl tylko co by to bylo jakby sie do Que~ doczepili. To jedyny hardcorowy lolicon w tym temacie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |
|