![]() |
|
To jest balałajka lub bouzoki ;-) http://www.chamberlainmusic.com/Prod...ductID=STN2222 <- raczej bouzoki xD
|
Cytuj:
|
|
;s
Ta dzisiaj na neranie bylo to samo :D
|
Cytuj:
Cytuj:
@Ferumbras Wydaje mi sie ze to byl prima aprilis zart. A tak btw tamten napis nie byl o tym ze Ferumbras sie respi tylko o tym potworku na poi co wyglonda jak Diabolic imp. |
Jest kozacko i zajefanie ;]
Zeby modki nie plumpkaly wiec ... dzis bylem na pohu rh i dsm w dlu :O a potem k legs i pajeczyna ze smoka ;OOOO |
@up
To juz musi byc prima xD |
A ja my¶lałem, że to co¶ podobnego do Diabolic Impa (Mini Orshaabal) respi się na Darashi... ;)
|
Tak zrespilo sie takie cos ale NIE BILO tylko zmienialo ludzi w prosiaczki i zabki ;))
Dusski wkoncu zaczely kumkac :) tzn kumac ;p |
Ten potworek respi sie na pohu
|
To co z tym pokojem?? Taki joke czy jakies powazne rozmowy??
|
Cytuj:
|
znow powracaja freezy na furore?;/
NIECH BEDZIE POCHWALONY CZERWONY-BIAŁY-ZIELONY |
Własnie przeczytałem nowy temat na forum furory założony przez taifuna a mianowicie o nazwie "@Peace" i ... jest napisane tam o tym, że to nie żart, że jest pokój między dwoma zwa¶nionymi gildiami..
Dziwne to, że akurat w prima aprilis to zostało napisane ? Ima weĽ powiedz prawde bo te wasze żarty mnie osobi¶cie nie bawi±... Chciałbym dokładnie wiedzieć co się dzieje na servie, więc czy to prawda, czy kolejny jakże m±dry i taki dowcipny kawał? |
Cytuj:
|
@imargam
Nie to żebym sie czepiał. Ja rozumiem w grze sharować kontem bo np. jeżeli komu¶ zależy żeby grać i jednocze¶nie sie uczyć a nie ma na to czasu to pogra z tym 1 koleg± który pomoże. Ja to rozumiem, ale powiedz mi ile osób siedzi na koncie o nicku "Veltaxio" na tym forum ? Z pewnych Ľródeł wiem że kilka osób. |
Cytuj:
RePeNt (C)hErEtIk! :O BuLeT In JoR HeD |
Cytuj:
A mi sie wydawało ze to konto zostało zbanowane za spamowanie ... |
Nom racja, a tera zglos modkom, ze forumowe (KONTO) jest sharowane przez 10 osob !!!!!!!!!!!! 8o
Dzis bylo zajebiscie udalem sie na spacer na rybaczki plywaczki i wylotowalem 3 fish finexy 8o |
KLEP <w ramie>
zmiana expi±cych na serwie? zwidek odsypia? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |
|