![]() |
|
Cytuj:
@down Nie wiem co to jest 'flota'. |
Arsenal > flota
|
@Yoh
Nazwy klubów piszemy z wielkiej litery. Szacunek sie nalezy dla wszystkich klubów, a nie tylko dla twojego smiesznego Arsenalu. |
Rysie (Charlotte Bobcats) pokonały Płomienie (Miami Heat) 100:87. :cup::cup::cup:
http://img356.imageshack.us/img356/6...rdson06mw9.gif http://img356.imageshack.us/img356/r...gif/1/w300.png |
Cytuj:
|
Cytuj:
Chesz ten pierwszy w zamian za protecta na forum? @Down Ale wtedy ochrona obejmuje także służby pożądkowe? |
Dawaj Ipswich to pomyślimy.
|
Huh, końcówka wyścigu o GP Brazylii naprawde niezła ;ddd
|
h** by to strzelil
|
Cytuj:
Tyle, że to jest tak, że raz dobrze zagra Chalmers, raz Beasley innym razem Cook.. Wade tylko zawsze śmiga. Hornets tyle zrobili, zeby uzbierać te 25kk na 4 letni kontrakt dla Poseya i się im opłaciło.. chłopak trafia trójeczki na zawołanie :) Pakę mają niezła... myśle, że zasaadniczy wygrają, ale finał konferencji to max im daje. |
ciekawe ile hamilton dal glockowi $ ;/
|
Cytuj:
K.Jay |
a Kubica miał nadzieje żeby mu nie zabrkło 1 pkt...
@Edit: A Legia 3-0 :D i fotel Lidera |
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
@Down Co nie zmienia faktu, że właśnie czarnoskórzy zawodnicy najlepiej spisują się w tej dyscyplinie, a co sezon nowy zawodnik wyróżnia się ponadprzeciętną umiejętnością gry. BTW. Kiedyś nawet interesowałem się koszykówką, ale tylko Lakersi przypadli mi do gustu (Fisher, Harper, O'Neal i Bryant), bo po prostu byli najlepsi. Do tego Iverson zwracał na siebie moją uwagę. Oczywiście Yao Ming i Nowitzki ze względu na to, że nie pochodzili z Ameryki także przyciągali. Oprócz tego lubiałem Kidda i inne tego typu gwiazdy. Odrzucają jednak tak zaskakujące (przynajmniej dla mnie) transfery, ciężko się w tym połapać. |
Cytuj:
@topic Oklahoma Thunder wygrała 1 mecz w historii. =) Świetna gra Durant'a i Westbrooke'a. K.Jay |
Vlade Divac w Polsce, 8 listopada losowanie Euro. Mam nadzieje, ze Polska trafi na Hiszpanie, WB i Niemcy(bez Nowitzkiego, Okulaji i Kamana), to tak pod atrakcyjnosc, szkoda ze tylko mecze Polakow we Wro. Pytanie ile druzyn wychodzi?
|
Cytuj:
Aczkolwiek nie zdziwie sie, jak w tym roku sensacja beda jakies randomy pokroju ATL czy OKC. =P edit: Cytuj:
|
Cytuj:
Co sądzicie o wojnie ManUtd - Real? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:17. |
|