![]() |
|
Jebani debile o wszystko sie klucicie:) Kamba byl na vt flow to byl ziomkiem teraz nagle wszyscy sie z niego smieja. Ha klutnia kto lepiej se zyje w rl co to do huja ma byc? Odejdzie wszyscy od komputera i nie piszcie lepiej nic to uznam ze ten wasz rl life nie jest taki najgorszy.
|
Przeciez nikt tu nie cisnie Kambie oprócz Wisza, ale to ich sprawy :baby:
|
Cytuj:
Ależ Bardol u mnie jestes milie widziany przyjedz wypijemy co nie co :) |
Cytuj:
no widzisz bo tak się składa że ja na prawie wszystkich wojnach tego serwera walczyłem zaczynając od Fire vs Tengu kończąc Rise & Arpens vs Avis . A walczymy bo nie widzimy takiego sensu grania w tibie jaki ty w niej widzisz |
Cytuj:
No Thomasa jezior wymeniles to twoj fail bo to jest Nirek devilek 1 owner co jeszcze latal w Huriccane wiec pvp ma uwierz mi ;D --- Kambaa dodał 4 minut i 19 sekund później --- Cytuj:
Bardol po co kogos naciskasz zeby nie dawał nam postaci bo nie rozumiem fajnie nie jest ze cos sie dzieje na Morganie? Zostaw tego don qu w spokoju i ciesz sie Wojna na Morganie :) |
Cytuj:
W przerwie meczów w Fifie, czy w PESie klepiesz? http://4.bp.blogspot.com/_oFN5FV7Qr9...+man+crazy.jpg Kamba, ciężko ci się gra z takim sprzętem? Edit: No, Nirek ma takiego skilla, że jak kiedyś po niego 3 typa poleciało to bohy oddał w trymiga, hahaha |
Cytuj:
Ciebie widze ładnie po*****ło o czym ty człowieku pierdolisz 1 owner =1-80 lvl |
Cytuj:
Tak sie składa spedalony głosie ze od rana do godziny 15 mam wolny czas a o 16 do 22 jestem na treningu wiec wyjebuj |
Cytuj:
|
Będę obiektywny: na razie przegrywacie i nie oszukujmy się, że nie. Może ktoś do Was przyjdzie, ja tego nie wiem (mam nadzieje, że tak i będzie prawdziwe oro), bo chce wreszcie Kakejem pobiegać na ob jakieś :(
P.S Zyga rybaku odezwij się do mnie i na kyrze na tego hunta pójdziemy w sobotę. p.s 2 kurwa fajkiem przypaliłem sobie bluzę kurwaaaaaaaaaaaaa edit: 12:23 You advanced from Level 79 to Level 80. wreeeeszcie |
Cytuj:
Pani morgany i tibi Wladczyni wszechswiata, bagien venorskich i czelusci fibulskich Potezna i wspaniala Niepokonana i nieulegla Bojowniczka sciemiezonych i uciskanych Boska URIZA!!! |
Cytuj:
2) nie jestem i nie będę w tej wojnie, 3) nie lubie bekasa, dlatego |
Cytuj:
Ale kakej sluchaj we flow kazdy na ciebie wjezdzal ze "nie chcemy tutaj takiego nooba , niech kakej wy*******a frajerzyna , " i takie tam a teraz z nimi jestes widzisz zchowujesz sie troche jak Kura zmieniasz strony bo idziesz tam gdzie ci latwiej/ lepiej takie jest moje zdanie Btw. i nie to ze ci wjezdzam bo gadalismy nie raz i jestes wporzadku ale takie jest moje odczucie --- Kambaa dodał 2 minut i 46 sekund później --- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No, to tyle z postowania na forum, bo się Adi w*****a pewnie xD |
Kakej to moj najlepszejszy kolega teraz ! Odczepcie sie od niego :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kamba<3 JAAAA NIE MAM TEJ FORSY !!! |
Cytuj:
|
kamba za bardzo sie spinasz chcesz udowodnic ze kims jestes ? to ci troche nie wychodzi nie udawaj super zioma bo nim nie jestes i raczej nie bedziesz
. elo |
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!
W swej skromnej wypowiedzi chciałbym poruszyć dwie sprawy. Pierwszą z nich są słowa członka owego forum dyskusyjnego o nicku Kambaa. Dokładniej chodzi mi o ową wypowiedź: (a właściwie jej część) Cytuj:
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii, obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Drugą część mego posta poświęcić zamierzam na krótką wypowiedź członka naszej dyskusji o dumnie brzmiącym imieniu Jezior666: Cytuj:
To wszystko co chciałbym wam przekazać, bywalcy tego forum. Wraz z Urizą staramy się cichutko czuwać nad spokojem na naszym drogim serverze (mimo oczywistego świństwa jakie uczyniliście w stosunku do Urizy) KU LEPSZEJ MORGANIE !!! Dziękuję za czytanie, i przepraszam za błędy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |
|