Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Ajron 88 20-04-2007 15:17

Ciekaw jestem co wyniknie z tego domniemanego konfliktu.. kolejny przewrót na Galanie na skale tego z powstaniem pierwszego HWL ?

Nadchodzący czas wakacyjny może być interesujący nie tylko w prawdziwym życiu ale także na Tibijskich terenach ;)

Toca 20-04-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1378330)
Ciekaw jestem co wyniknie z tego domniemanego konfliktu.. kolejny przewrót na Galanie na skale tego z powstaniem pierwszego HWL ?

Nadchodzący czas wakacyjny może być interesujący nie tylko w prawdziwym życiu ale także na Tibijskich terenach ;)

Jako filozof grecki, oceniam ciekawe wojenne wakacyjne akcje na teranch tibi jako malo prawdopodobne :mag: hhahahahha

Ajron 88 20-04-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1378658)
Jako filozof grecki, oceniam ciekawe wojenne wakacyjne akcje na teranch tibi jako malo prawdopodobne :mag: hhahahahha

Oby twoja kryształowa kula cię zawiodła , chociaż osobiście więcej satysfakcji mam z robienia questów niż zabijania ludzi , to i tak uwielbiam oglądać filmy z wojen , a tych oznaczonych słowem "Galana" jest jak na lekarstwo :(.

No i może tak przyokazji rozkręci sie tutaj jakaś dyskusja :D

Toca 20-04-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1378815)
Oby twoja kryształowa kula cię zawiodła , chociaż osobiście więcej satysfakcji mam z robienia questów niż zabijania ludzi , to i tak uwielbiam oglądać filmy z wojen , a tych oznaczonych słowem "Galana" jest jak na lekarstwo :(.

No i może tak przyokazji rozkręci sie tutaj jakaś dyskusja :D

Jak dla mnie to najwazniejsza rzecza jest to, aby na galanie zaczelo grac przynajmniej 550 + osob :D:D <marzy> xD

Poznanski Rycerz 20-04-2007 20:44

...

@up
Ta... wtedy wcale by nie bylo wiecej PA, bylbys ardziej anonimowy!

Toca 21-04-2007 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1378923)
@up
Ta... wtedy wcale by nie bylo wiecej PA, bylbys ardziej anonimowy!

Ale nie musialbym czekac na respy tych dragow po 15 min :S:S

Edit:
Name: Zerowolve
Apr 21 2007, 00:38:33 CEST Killed at Level 102 by Zocha Hydraulik and by Dredz

Poznanski Rycerz 21-04-2007 12:24

...

@up
to tez prawda ale takie dredz i inne by ci tam wbiegaly xD

Toca 21-04-2007 12:30

You see a dead human (Vol:10). You recognize Zimpixa Second. He was killed by Rostek-Horn.....

Poznanski Rycerz 21-04-2007 12:33

...

Za co? ciekawe... pewnie jakis random albo cus...

Wiedzialem ze w koncu dojdzie do tego ze beda sie nawzajem wycinac, ale stawiam na keekza!

Ajron 88 21-04-2007 12:56

Ja jestem wsumie rozdarty.. (mentalnie) , osobiście cieszyłbym siez wyparcia teamu Rici (chodzi mi głównie o przydupasów typu Gowa Arra , Kweli itd.) , z drugiej strony gdyby to Ventrio przejeło pałeczke leadera , mogli by uciszyć FoZ , którzy to w zasadzie nie są groźni ale cholernie wkórwiający.

11:37 Toxo Yeangus [120]: I know what im doing, Trust me, but thanks xP

/\ Daje nadzieje na ciekawy spektakl

11:40 Gaostic [109]: Selling Avenger, Soft boots. Buying Stoneskin amulets

/\ Więcej ludzi szykuje się do wojny.. wakacje tego roku będą gorące (no chyba że wszystko rozstrzygnie się wcześniej , ale znając choć troche ducha walki obu stron ta wojna będzie ciągnąć się miesiącami , miejmy tylko nadzieje że ten konflikt nie wyniszczy Galany doszczętnie)

Nie ma to jak moje wywody co ? :D

Poznanski Rycerz 21-04-2007 13:12

...

Z tym gaosticiem nie byl bym pewien xD

Niech wyniszczy galane, niech gra o polowa mniej ludzi, przynajmniej HWL nie bedzie calego

Toca 21-04-2007 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1379846)
Za co? ciekawe... pewnie jakis random albo cus...

Wiedzialem ze w koncu dojdzie do tego ze beda sie nawzajem wycinac, ale stawiam na keekza!

...random, rozumie ich graja na kyrze niech sobie pekuja, ale czemu kolesia ktory nic im nie zrobil zamasit np kolesia ktory ich sfragowal 5 razy ;]

Edit: Gorzej jak ktos zrobi sobie z 3 30 ms na kyrze i bedzie ich wybijal ;]

Uzu 21-04-2007 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toca (Post 1379931)
...random, rozumie ich graja na kyrze niech sobie pekuja, ale czemu kolesia ktory nic im nie zrobil zamasit np kolesia ktory ich sfragowal 5 razy ;]

Edit: Gorzej jak ktos zrobi sobie z 3 30 ms na kyrze i bedzie ich wybijal ;]

Zimpa padl z tego samego powodu co madhouse ubilo mnie :) i gdyby nie to ludzie co graja na kyrze moze by sie nie wtracali.. a tak pobawimy sie na galanie.. a jesli chodzi o te 30 ms na kyrze to zapraszamy XD

Toca 21-04-2007 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1379983)
Zimpa padl z tego samego powodu co madhouse ubilo mnie :) i gdyby nie to ludzie co graja na kyrze moze by sie nie wtracali.. a tak pobawimy sie na galanie.. a jesli chodzi o te 30 ms na kyrze to zapraszamy XD

Jedna osoba od was powiedziala ze to random =) wiem, wam nie dali by rady nawet 10, widzialem wasze filmik ;] najbardziej podobala mi sie akcja z ds na scarabach 10 ds koles utana vid, i musieliscie go sd'ekami rozjebac :D

Ajron 88 21-04-2007 14:35

zapodaj link do tegoż filmu , chętnie zobacze :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23061

/\ Zimp ded, jakby ktoś nie widział wcześniej.

libner 21-04-2007 14:43

13:13 You advanced from Level 43 to Level 44.

A ja sie czyms pochwale xD Btw. Buy Dragon Lance

Toca 21-04-2007 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1380063)
zapodaj link do tegoż filmu , chętnie zobacze :)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23061

/\ Zimp ded, jakby ktoś nie widział wcześniej.

Nie pamietam gdzie to bylo, ale to byl zalozony temat przez skopa i tam byla cala kolekcja.

@Uzupatorka, a moze ty znasz link do tych filmow :P?

Kuczer88 21-04-2007 16:53

Wydarzenia :D

Wydarzenia: DZisaij Madhouse pokazali ze sa tchorzami i nie potrafia walczyc fair. Gratuluje wam chlopacy.A dla ludzi ktorzy nie wiedza o co chodzi czekalismy na nich przy bramie nie przysli :((( Woleli kampowac w pz hihihihii Jestem hunted catrishia ahhahahaha Ale Ty jestes smieszny

Cataclism 21-04-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1380319)
Wydarzenia: DZisaij Madhouse pokazali ze sa tchorzami i nie potrafia walczyc fair. Gratuluje wam chlopacy.A dla ludzi ktorzy nie wiedza o co chodzi czekalismy na nich przy bramie nie przysli :((( Woleli kampowac w pz hihihihii Jestem hunted catrishia ahhahahaha Ale Ty jestes smieszny

30+ na 10 hummmm tzeba byc tempym jak ty zeby isc na taka bitwe

w tym 2-3 polakow co nie umia angielskiego tak jak i ty a sd nawet niewystarczajacy do zabicia 100 ek nie mowiac o 150 ek

FajerWarjor 21-04-2007 17:09

Zawsze bylem za Kuczerem ale teraz zmieniam zdanie. To cataclism walczy po odpowiedniej stronie..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:45.