Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

skuug 03-11-2008 21:52

popieram fergusona, nie dziwię sie że chce zatrzymać piłkarza takiego formatu za wszelką cene, real prowadzi jakieś swoje głupie gierki, zamiast postawić sprawę jasno...

Xendriel 03-11-2008 22:25

Ronaldo też święty nie jest. Czytałem parę jego wypowiedzi o tym, że pragnie grać w Realu i że jest to jego marzenie. Ciekawe czy po tym sezonie zaakceptuje ten nowy kontrakt z Manchesterem. Jeśli tak to oznacza, że nie zależy mu na niczym innym tylko na $$$ na koncie.

Vavi 03-11-2008 22:28

Szkoda, że Yoh swoich dywagacji na temat polskiej piłki nie krzyknie chociażby na IV-ligowym boisku. Byłoby mniej dennych postów.
Bałtyk Gdynia dalej liderem III ligi bałtyckiej.
Lotos Gdynia przegrał na własnej chali z Jelenią Górą.
Cieszy wygrana Charlotte Bobcats i New Orleans Hornets.

Fintex 03-11-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2320819)
@Down

Co nie zmienia faktu, że właśnie czarnoskórzy zawodnicy najlepiej spisują się w tej dyscyplinie, a co sezon nowy zawodnik wyróżnia się ponadprzeciętną umiejętnością gry.

Powiedz mi ty w jakich sportach (nie umysłowych) murzyni nie wymiatają? Chyba tylko siatkówka...

Cytuj:

Odrzucają jednak tak zaskakujące (przynajmniej dla mnie) transfery, ciężko się w tym połapać.
Apropos. Wiaodmość sprzed kilku h: Iverson w Detroit, Billups, McDyess w Denver. Baaardzo ciekawy trade. Iverson niezbyt lubi grać na PG a na SG w Detroit bryluje Rip Hamilton... IMO, Denver skorzystała z tego bardziej mimo, że Iverson to Iverson.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2319935)
Dobry skład ma także Toronto Raptors. Oby O'Neal i Bosh się uzupełniali.

Bosh <333

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2320772)
Skoro tak uważasz, to kto będzie czarnym koniem? ;)

Miami!! :P Licze bardzo na Houston... Mają swoje trio.. T-mac, Ron Artest i Yao. Mam nadzieje, że T-mac w końcu się przełamie i przejdzie 1szą rundę PO :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slay (Post 2321101)
Sixersi sa zawsze grozni i moga cos wskorac. NOH czy Golden State tez bym nie lekcewazyl, ale najchetniej w roli czarnego konia widzialbym Jazzmanow - nie ze wzgledu na jakis superrewelacyjny sklad czy potencjal, ale ze wzgledu na sentyment. Kibicowalem im od zawsze, czyli od ery Malone'a, Stocktona i Hornacka.
Aczkolwiek nie zdziwie sie, jak w tym roku sensacja beda jakies randomy pokroju ATL czy OKC. =P

Jak dla mnie NOH to jeden z faworytów obok LAL/BOS, jeszcze SAS bym dorzucił chociaż ich nie cierpie. GSW czarnym koniem? nop. OKC? tym bardziej. Jazzmani zawsze są mocni, ale finał konferencji to raczej max :P Detroit...Zobaczymy jak bedą se radzić z Iversonem. Ewentualnie Denver... po tym trade nabiera nowego wymiaru.. tym bardziej, że poprawiają grę w obronie.

Patrzcie tu jak anglicy grają w kosza:
http://www.youtube.com/watch?v=Ysv3v7uXblw

Articuno 03-11-2008 22:51

mam pytanie na srode, kto wygra Suns czy Pacers? Pistons czy Raptors?

Slay: No zapomnialem dopisac. Niemcy jako rywal do ogrania.

Maggic 03-11-2008 23:29

Wy tu o NBA...

tymczasem;

Adebayor > Petr Cech

Calen Futh 04-11-2008 06:10

O nie! Dzisiaj znowu ta nudna kolejka LM :< Cud, że TVP nie pokazuje w tym tygodniu meczu Liverpoolu! Gogo Cluj!

By$iu 04-11-2008 06:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vavi (Post 2321237)
Szkoda, że Yoh swoich dywagacji na temat polskiej piłki nie krzyknie chociażby na IV-ligowym boisku. Byłoby mniej dennych postów.
Bałtyk Gdynia dalej liderem III ligi bałtyckiej.
Lotos Gdynia przegrał na własnej chali z Jelenią Górą.
Cieszy wygrana Charlotte Bobcats i New Orleans Hornets.

Jak to tam u Was jest z tym Baltykiem? Podobno jakiegos niezlego sponsora macie?
Co do Yoha to sie w pełni zgadzam, internetowy kibic ;-).

K.Jay 04-11-2008 07:19

Po wczorajszym transferze Nuggets mają nawet dobry skład. Pod koszem Martin/McDyess/Nene, Anthony na skrzydle i Billups rozgrywający. A w Detroit Iverson raczej będzie PG, no chyba że Hamilton będzie źle grał. Jeżeli chodzi o Houston to mogą sprawić nie lada niespodziankę, o ile nie zdziesiątkują ich kontuzje. McGrady na skrzydle, wszechstronny Scola, wieżowiec Yao, doświadczony Alston no i niegrzeczny Artest. =)

K.Jay

Thomisson 04-11-2008 07:27

Obstawiacie coś w związku z LM? ; )
Ja chyba się dziś wybiorę ; - )

Slay 04-11-2008 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2321266)
mam pytanie na srode, kto wygra Suns czy Pacers? Pistons czy Raptors?

Suns i Raptors.

Vavi 04-11-2008 08:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu (Post 2321391)
Jak to tam u Was jest z tym Baltykiem? Podobno jakiegos niezlego sponsora macie?
Co do Yoha to sie w pełni zgadzam, internetowy kibic ;-).

Nie ma jednego głównego sponsora. Są setki pomniejszych. Wiesz, na Pomorzu generalnie lubią Bałtyk. Nawet w radio można jako pierwszą informację sportową usłyszeć nasze zwycięstwo :). Ludzie zaczynają poznawać prawdę o sprzedARCE. Na mecze zaczyna przychodzić coraz więcej kibiców. Z Gryfem Słupsk było prawie 1000 ludzi, a to bez przyjezdnych. Frekwencja tym bardziej zadziwia, że po każdym spotkaniu z lasu wyskakują śledzie i zabierają małolatom szaliki. Akcje godne pochwały :|

Ditto 04-11-2008 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2321259)
Powiedz mi ty w jakich sportach (nie umysłowych) murzyni nie wymiatają? Chyba tylko siatkówka...

Bo się tak przypadkiem stało, że aktualnie Ronaldo, Messi i Kaka są najlepszymi zawodnikami na świecie (wymieniłem aż trzech, bo to zależy od formy)... Pomyślmy, murzyn, arab z "wonsem", azjata... A nie, wszyscy są biali? Kurde, masz rację, murzyni wymiatają w nogę ;/

@Up

Jak po każdym meczu, to ale będzie dywan na derby : o U nas zgarniają po szkołach, ewentualnie wjazdy na osiedla.

@Down

Na pewno nie są najlepsi, tak jak w koszykówce, a to właśnie chciałem udowodnić.

Duch Niespokojny 04-11-2008 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2321487)
Bo się tak przypadkiem stało, że aktualnie Ronaldo, Messi i Kaka są najlepszymi zawodnikami na świecie [...] Kurde, masz rację, murzyni wymiatają w nogę ;/

Powalająca logika

Thomisson 04-11-2008 15:24

Murzyni są cennymi uzupełnieniami w zespołach piłkarskich, ale drużyny złożone z samych murzynów nie są zazwyczaj mocne, gdyż nie mają wrodzonych niektórych cech niezbędnych do odnoszenia tryumfów w piłce.

Btw. kuponik
Roma - Chelsea 2
Sporting - Szachtar 1
Barca - Basel 1
Aalborg - Villareal 2
Celtic - MU 2
Lyon - Steaua 1
Dynamo - Porto 1

By$iu 04-11-2008 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2321613)
Btw. kuponik
Roma - Chelsea 2
Sporting - Szachtar 1
Barca - Basel 1
Aalborg - Villareal 2
Celtic - MU 2
Lyon - Steaua 1
Dynamo - Porto 1

Lyon'u i Porto nie bylbym pewny :-/.

Xendriel 04-11-2008 16:03

Ja bym postawił na Porto i Szachtar. Lyon raczej zwycięży.

Thomisson 04-11-2008 16:06

Porto i Szachtar przegrały w lidze, a Dynamo i Sporting wygrały grając wpół rezerwowymi składami, oszczędzając się na LM ;)

No, ale wszystko się może zdarzyć ; D

hoomik 04-11-2008 17:43

76ers <3333
AI <3333
Zal ze juz nie gra w Filadelfii, ale coz, bywa i tak. A co do zakladow...
Kod:

N.Jersey-Phoenix H (5-0)          2    1.90
Houston SP1 90,5                  2    1.80

San Antonio-Dallas H (0-3)        1    1.90

N. Anelka (Chelsea) SN            1    2.45

Anorthosis-Inter gol 0-30m.      1    1.90

Szachtar D. ŻK 2,5                2    1.80

Barcelona ŻK 1,5                  2    1.90

Fiorentina-Bayern M.              2    2.70
Real M.-Juventus obie druż. SN    1    1.70

Kurs:    474.83

Cytuj:

Amerykański skrzydłowy Alan Daniels został nowym koszykarzem Atlasa Stali Ostrów Wielkopolski.
24-letni Daniels, znany z występów w Anwilu Włocławek, przyjechał dziś do Ostrowa. Mierzący 198 cm zawodnik, w minionym sezonie notował średnio, w rozgrywkach PLK, 9 punktów i 5.8 zbiórek. Natomiast w rozgrywkach ULEB dla zespołu z Włocławka zdobywał 10 punktów i zbierał 5 piłek na mecz
No i dobrze, lubilem go ogladac w zeszlym sezonie, fajny gracz. Szkoda ze bedzie grac u Kowala, w mocniejszej druzynie moglby przynajmniej nauczyc sie taktyki, a tak to bedzie gral totalny chaos do konca sezonu.

Fintex 04-11-2008 19:10

UP: wątpie, żeby w 30 minutach padł gol w meczu anorthosis-inter :P ale kto wie... ryzykowny dość kupon, ale pomysłowy:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2321487)
Bo się tak przypadkiem stało, że aktualnie Ronaldo, Messi i Kaka są najlepszymi zawodnikami na świecie (wymieniłem aż trzech, bo to zależy od formy)... Pomyślmy, murzyn, arab z "wonsem", azjata... A nie, wszyscy są biali? Kurde, masz rację, murzyni wymiatają w nogę ;/

Bo dzięki czarnym zostali najlepszymi :P Nie ściemniaj bo wiadomo, że czarni na boisku niczego się nie boją, nie odpuszczają i ciężko pracują. Sam Mourinho powiedział, że ich bardzo szanuję... tak btw. jeden z najlepszych piłkarzy świata (chyba tylko Maradona był lepszy) był Pele-murzyn.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2321613)
Btw. kuponik
Roma - Chelsea 2
Sporting - Szachtar 1
Barca - Basel 1
Aalborg - Villareal 2
Celtic - MU 2
Lyon - Steaua 1
Dynamo - Porto 1

Celtic u siebie jest nieobliczalny... :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41.