![]() |
|
Że Tobie to się chce, tak od początku... :)
Ale pozdro, życzę powodzenia ; ) |
Moze mi ktoś powiedzieć lub dać poradnik jak cracknąc NG bede wdzięczny :)
|
Karson jeśli chcesz bocic to polecam Blackd ;D dużo lepszy bot od NG ;)
|
Karson mój kuzyn pomaga krakowac ng za 20k
|
co u was najdrozsze z bossów piratów?; >
na Neranie szabla do 2kk dochodzi : D |
Cytuj:
u nas raczej pójdzie za 250k |
ileś up Szybki'lols
A co z Lothem? 0.o |
@up
Przecież pisali, nie da się odzyskać, więc pewnie Reck albo coś po prostu nie wchodzi: <, znając Lotha (Tylko z forum) niedługo znowu będzie Hight Levelem : D |
masz racje :) eheh ale Lotha odzyskam za wszelką cenę jeśli to mój kuzynek wpierdol 4ever :) idiota mógł nie wysłać itemków a ja pracuje na odzyskaniem email i jestem na dobrej drodze dostałem odp od o2.pl i za tyg powinienem odzyskać email potem odhakowanie new r key i git :) jeśli się nie uda to Knight-Powah będzie.
|
Jak Wy możecie grac na takich lagach :O
|
Nom lagi są okropne, ja np stoję tylko pod DP w Edron: )
A co do Lotha mam nadzieję że Ci się jednak uda odzyskać:P Kiedyś coś tam na Ciebie najechałem i za to Sorki, bo jednak wyglądasz na fajnego kolesia. |
edit
erdas kupil:) |
Cytuj:
|
@Wiz-ard
Nie ma takiego słowa jak "hight" ;< @Loth Mam nadzieje że odzyskasz hara ;) bo spoko z Ciebie koleś. Kiedyś jak Attyla mialem 30lv prawie mnie trapłes na witchu xD, ale i tak Cie lubie;p |
Loocik
|
lvl 100-1
|
Gz Schwinny :p juz prawie setka. Ale nie wiem jak ty mozesz tak expic jak Darkness Knight Axe tam siedzi. Pieprzony zlodziej najpierw ubija wszystkim dragi a jesli dostanie mniej expa to rzuca rzeczami zeby podpieprzyc loota ; /
|
|
100+8 :) i od jutra na 99% robota wiec na tibi rzadko bd;/ moze w godzinach 21-24 mnie zastacie ;/
http://img166.imageshack.us/img166/3114/108erdasas2.jpg |
Adv 113
LVL, póóóóźnym wieczorkiem :)
http://i283.photobucket.com/albums/k...era/Adv113.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56. |
|